19

Анонимен

преди 4 години

До 21:аз мисля същото, но какво мислят Големите сили за България-не знам, Защото ББ е мафиот, при това не много умен мафиот, както се вижда от пачките в нощното шкафче в резиденция Бояна.

18

Анонимен

преди 4 години

Каква алтернатива са БСП?-Ракета-носител на червените и олигарси, руски и турски интереси!Те по-добри ли са?Повече ли обичат българския народ?Ако държавата влезе в режим на преразпределение на така или иначе криминално забогателия бизнес-елит, Господ да ни е на помощ!

17

Анонимен

преди 4 години

До 19.Вожда ти спи с милиони джобни дрогиран ли пиян ли. Не мерси. Да си ходи крадливата хунта.

16

Анонимен

преди 4 години

Преразпределението на бизнеса между мафиотските кланове никога не е добро за простосмъртните.По-малкото зло е да се съхрани статуквото.Нова власт би означавало чистка по всички етажи, а ние нямаме човешки ресурс за подобна промяна.Деградацията на мафията без силна алтернатива означава битова престъпност, безработица, глад и мор.Всяка силна власт е по-добре от анархия.

15

Всичко е ясно!!!

преди 4 години

Нова коалиция без капризни малки партии ,който изнудвачески да прокарват свои проектозакони.Просто ще има коалиция между голям и малък Герб.

14

Анонимен

преди 4 години

Цвъки не помни как Борисов заради асансьора го натири като мpъcнo коте, сега се опитва да подлива вода. Нищо не става от тоя балдаран.

13

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не става дума за партийни, а за икономически интереси.Всички олигарси са хем на хранилка, хем на членски внос.Тъй като секват еврофондовете започва вътрешно преразпределяне на парите и бизнеса.

12

Анонимен

преди 4 години

На финала мутрите ще напуснат държавата и основната част от парите им т.е. НАШИТЕ ПАРИ в сметките им офшорните зони ще спонсорират нечии секретни бюра за разследване,ЗАЩОТО ЗА ДА СЕ ПОКРИЕ ЕДИН МАФИОТ НА ЗАПАД ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ПОЧТИ С ВСИЧКО.

11

Анонимен

преди 4 години

Стана дума и за Тръбата. Полша е спряла внос на газ от Газпром. Турция е намалила 7 пъти вноса на газ от Русия.С други думи тръбата ще е празна.Еврофондовете също ще пресъхнат и Мафията започва да изземва бизнеса на по-слабите олигарси.

10

Анонимен

преди 4 години

В каква държава живеем.Ако Боко все пак успее да го докара до избори, ще гласувам за всеки друг но не и за хунтата. Нинова, Божков, Цецо, Слави, Сидеров, Валери. Може и за Луна. Хунтата да сдава властта. Наядоха се яко.Събираме камъни

9

Анонимен

преди 4 години

Гледах няколко разбиващи интервюта с Татяна Дончева.Живеем в държава с класическа мафия.Аз не знам такъв Авгиев обор как се чисти.Т.Д. намекна, че героят Таки е прибрал под крилце В.Божков в Дубай, затова гърмят в момента складовете му с наркотици в България.Стана дума и за гръмнатото маце дето играело с парите на богатите олигарси на Фондовите борси-мацето много е знаело.Т.Д.твърди, че Б.Б.ще похарчи В.Горанов за банкрута на държавата.

8

всички

преди 4 години

прайдохи работещи за фаш и корумпираните европа да си ходят.Вече никого не щем.

7

Анонимен

преди 4 години

Вземи 6-те апартамента и асансьора, но въздуха ми остави.

6

Анонимен

преди 4 години

Хм, и този е в Wikipedia. Говорел някакви си английски и руски езици. Ако говориш или владееш чужди езици, трябва да знаеш много добре собствения си език. Странно, изказът му е като на пет-шест годишно дете, на което му казват какво да повтори...

5

Анонимен

преди 4 години

Направеното за хората. Аз лично обенях двойно откакто хунтата дойде на власт. Обаче Главчев нагаждача едва ли знае.Да каже за евраците на Вожда.

4

Анонимен

преди 4 години

Нов запис с Борисов !!!!!!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Ама как Цветанов говореше абсолютно същите неща като Главчев до деня преди да го изритат показно от всички постове. А сега изведнъж се усети, че ГЕРБ бил далече от хората и в партията имало авторитаризъм и бившите му съпартийци били под натиск. Та си мисля, как един добър шут в задните части, може да коригира мисленето и изведнъж наритания да почне да забелязва очевидни неща, които преди е пропускал.

2

Койчо

преди 4 години

Прав е Главчев че си признават ето боко тиквата каза че еврото и златото той ги е взел от рекет

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя и за фон не става.....