304

Анонимен

преди 3 години

Само БКП

303

Анонимен

преди 3 години

До Вождове много,Ами не е съвсем така,Цветанов изчака да му мине делото и стоеше в ГЕРБ,за да не го осъдят,след това,когато напусна ГЕРБ и веднага се появиха снимки на Бойко и записи,особено снимката в спалнята, си е направо заплаха към държавници.Каквото и да твърди,дори и да не го е извършил лично,вижда се кога започна атаката срещу ГЕРБ,а и щом Р.Петков каза,че Цветанов се кани да съди Бойко,смятай какви интриги се въртят срещу Бойко.

302

Анонимен

преди 3 години

Само да не е буржоазно интелигентен, е това сериозно ме притеснява 317.

301

Анонимен

преди 3 години

Как ще правиш партия,като хората в цяла България умират от страх от тебе,бе Цветанов?

300

До 317

преди 3 години

Има алтернатива да сериозно говоря

299

Анонимен

преди 3 години

Сериозно ли говориш?! Да, и него да го откупят. Борисов за сега няма алтернатива.

298

До 309

преди 3 години

Ти си поредния герберастни *** е скоро ще си безработен нови идват пенсионерите като теб в пенсия

297

Вождове много,

преди 3 години

но индианци вече няма, избягаха в чужбина. Кой ще му се върже на този, като е същият като Боко, нали в една кратуна п.ърдяха!?

296

Анонимен

преди 3 години

Старите комунисти пенсионери им е гадно ,че скоро млади ще ги изместят така е ще трябва да се изметете и да дойдат нормални с нормална партия а не поредната мутра и псевдо патриот аман от псевдо патриоти и *** на чужди държави

295

Анонимен

преди 3 години

Афера е пуснала нов разговор на бац с валю златев,в който казва,че непрекъснато трябва да се подиграват медиите с президента. и да го злепоставят.Боковия глас е.Да пукна,ако лъжа.

294

Анонимен

преди 3 години

физкултурник - не ставаш! ще бъде наказан от народа за корупцията и милионите, които окраде покрай ГЕРБ. освен ако проекта му не е финансиран от нощното шкафче на Лойко като патерица на ГЕРБ.

293

Анонимен

преди 3 години

Няма как син на служител на УБО да е не безскрупулен партизанин.Късно се усети Баце да го разкара, защото същите са безпардонни лицемери.

292

До 308

преди 3 години

Каква съвест бе тва са партии от 19 и 20 век все комунисти и БКП та бе ти работиш за тях искати се патриотари и комунисти да сте вечни е няма да стане млади безпартийни хора ще управляват и променят всичко всички олигарси са в ДПС ВМРО БСП ГЕРБ и тнт

291

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКолкото повече промени се правят,толкова повече влиза в *** на населението и надълбоко,мислехме ,че БСП,ДПС не са добри управляващи,а когато ги сменихме, попаднахме на много по-голямо нещастие,колкото повече променяме или навлизат нови политици,толкова повече ни влиза яко отзад и се пълнят гробищата в България. Не,благодаря!

290

Анонимен

преди 3 години

До До 301Ти изброяваш партиите,които все още имат някаква съвест да защитят хората,а не олигарсите,по това човек може да разбере,че работиш срещу България и си враг на България и не мислиш доброто на България!

289

До 305

преди 3 години

Патриотарите са лъжци продадоха се на ББ още на 1 вия си ден и лапат с него вече няколко години младия безпартиен премиер е единствения защитник на българските интереси а не на чужди интереси само като погледнем Каракачанов 200 кг си личи какъв патриотар е ил ити пак ще си избереш Каракачанов щото си платен истината е в младия безпартиен премиер народа се обедини около него но народа е платен и няма да се обедини около нов независим човек всички сте зависими а той е защитник на нашия интерес

288

Анонимен

преди 3 години

Докато гласувате за такива политици дето ви се показват по медиите няма да има промяна , в форума има хора като младия слаб безпартиен безработен премиер които ще ви донесат промяна а не такива стари политици дето искат още 4 години да лапат но вие явно пак ще си ги изберете да лапат а няма да съберете подписи за нова партия на нормални щом искате изберете си ги но ако искате промяна направете я няма кой друг да я направи

287

Анонимен

преди 3 години

До До 301Патриотите са ЕДИНСТВЕНАТА българска партия,всичко останало е американско,дори не е европейско.

286

До 301

преди 3 години

Не си познал алтернатива има в безпартиен е и ако народа се обедини около безпартийния млад премиер нито БСП нито Герб ДПС ПАТРИОТАРИ ще видите повече влат и пари ако не е сега след време ще се случи скоро младия безпартиен трайно безработен слаб благ човек новия ви спасител ще вземе властта а мутрите отичате в канала

285

Видко

преди 3 години

мебели Виденов правят големи реклами обаче въобще не им пука за клиента. наели са едни апатични и груби шофьори от кол и въже, които пускат мебелите от високо "да се наместят". но най-виновни са от ръководството на Виденов. за тях клиентът е последното нещо за което мислят. и се чудят после защо продажбите са слаби.