17

Анонимен

преди 3 години

До Гошо Гошо, мисленето ти е правилно наполовина - Джамбазки е расист и недиалогичен човек, такива не ги приемат с разтворени обятия в Европа, по принцип са изтикани в ъгъла националистите,защото те така или иначе не са за обединение между нациите. Второ, не знам дали знаеш, но в най-успешните държави в света, с някои изключения като Япония или Южна Корея, та в най-развитите държави съставът на населението е смесен - в Англия пълно с индийци, Франция - африканци, САЩ- всякакви.

16

Гошо

преди 3 години

Ангелчо и той милия не е от най-свестните. А *** наистина, нали великия ЕС ни учи как да ги интегрираме тези неандерталци. Рано или късно ще се срешнат с тая пасмина - безграмотна! Ние вече се предадохме! Дано папата организира нов Кръстоносен поход, че да спаси това което е останало от нас!

15

Анонимен

преди 3 години

Тоя как са го хванали трезвен?Най-голямото пиянде и расист дава акъл на европейците как да живеят.Тоя дето до вчера е бил на село,днеска стана голям умник,още сламата по главата не може да си изтръска,а им се кара на европейците,а той още не си е свалил цървулите.

14

Анонимен

преди 3 години

Тези българи повече на италианци ми приличат.

13

Анонимен

преди 3 години

Италиянците са като дон Кихот борят се с вятърни мелници.

12

65

преди 3 години

Точна така ,тези които сега се правят на на-най демократи преди40,50 год.са били зверове.А за скандинавците да не говорим

11

Анонимен

преди 3 години

Искам демокрация като Моника Белучи и Франческа Делера....

10

Ще свикнат!

преди 3 години

Жалко,че няма някой като Омир да опише епичната битка и падането на Рим под Българско робство.Как Българските легиони РОМИ с пейки и дървета бият НАТО.Възкачването на император БОКО на трона на Ромлянската ИМПЕРИЯ!

9

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Предпочитам италианките да ме учат на демокрация, а не туркините.

8

готварска печка

преди 3 години

След подписване на Инстанбулската конвенция (не бойте се,съвсем скоро ще е) този ще е първия българин сключил законен еднополов брак в България.Особенно силно агитира за тази конвенция.Защо ли?

7

Анонимен

преди 3 години

АНГЕЛЧО А ИСКАШ ЛИ ТУРЦИТЕ ДА ТЕ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ ОЩЕ 500 ГОДИНИ КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ИТАЛИЯ?

6

Ерхо

преди 3 години

Големия българин, чист евреин си ***, но на глупавия българин му харесва да му говорят такива епитети.

5

Анонимен

преди 3 години

Много е прав човека! Българи почасво - само когато имат изгода. Нещата трябва да се назовават с истинските им имена. Това са роми от български произход! И проблема не е само в БГ, а навсякъде. Тази глобализация доведе хора от кол и въже в цяла Европа. В Англия доказаха, че хора от малцинствата се заразяват 5 пъти повече! И това не е заради расизъм, а заради ниска хигиена, неграмотност и закостенели разбирания! Не можеш да научеш Асан да си мие ръцете, като нито майката, ни бащата му го правят!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Как по друг начин да промени нещо в ЕС в полза на България?

3

Анонимен

преди 3 години

Ти тях не ги мисли, те ще се справят добре. Виж тук какво ще правиш.

2

Анонимен

преди 3 години

ДЖУДЖЕТО ХАЯСКО КАТО Е ТАКА АНТИЕВРОПЕЙСКИ НАСТРОЕН ЧИЙ ГО ДИРИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА?

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се справи дори с ромите във ВМРО.