173

До 188

преди 3 години

Бойко си има държава,а държавата си няма народ.

172

Калеко Алеко

преди 3 години

Не може така, наркодилърите и пласьорите също са хора и имат граждански прави ... От "Позитано 20" и "Дондуков 2" пак ще обвинят Главния прокурор в тенденциозност и изпълняване на политически поръчки ... Другарете и товарищите бдят зорко в защита на правата на гражданите, особено на такива, като Божков, Бобиков и тези на РеМеДе приватизаторите от Прехода, които ще бъдат следващите клиенти на Гешев ... !!!

171

Анонимен

преди 3 години

Главният Каскет не може да му се отрече че няма никаква фантазия. Всичките ги лови с подхвърлени банкноти и ги обвинява за подкуп - от кварталната кметица на Младост до най-висшето ченге. Няма ли да измисли нов сценарий?

170

Sabonim

преди 3 години

Само аз знам поне 1 човек, за който имам информация , че разпространява н.., но поради факта, че дори обикновения гражданин знае , че нищо не се продава без позволението на шефовете в полицията си траем! По скоро това хващане е разчистване на неудобните чужди продавачи!

169

Анонимен

преди 3 години

Е сега разбирам откъде са пачките в чекмеджето.

168

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да метем къщичката,червените *** отново замърсяват интериора.

167

Анонимен

преди 3 години

Бойко май вече си има паралелни структури.Следствие - спецследствиепрокуратура - спецпрокуратурасъд - спецсъдИ сега НСО даже вече е дублирана от МВР по отношение на охранителната дейност.

166

Анонимен

преди 3 години

Продължава разчистването на неудобни на властта лица с цел пълно овладяване на държавата от групировката ГЕРБ

165

Анонимен

преди 3 години

"В интерес на българските граждани е самите ние да си изчистим къщичката и го правим, заяви главният прокурор, като посочи още, че "във всяко стадо има ***".Според мен новата погворка е: "всяка *** си има стадо";))), щот то щом върхът на МВР е в дивият, какво да говорим надолу. А и тази приказка "Чистим си къщичката" е още от началото на демокрацията, Гешев, оттогава я слушаме! 30 години все я чистите тая "къщичка", а тя все по-*** става. Защо не започнеш чистенето от Бойко М. Борисов?

164

Доволен

преди 3 години

Браво на Гешев!Най-добрият главен прокурор, който България е имала в скоро време. Вече успя да се докаже.

163

бай ганю

преди 3 години

нека да броим само тези завършващи с присъдищото накрая много пищовене и праскане но подобни арестувани служители са с прекалено много връзки във системата за да бъдат осъденисега ще се започнат едни пропуски в доказателствата и едни смешни цирка.джиийски оправдателни дела

162

Тоягов

преди 3 години

Мдааа.Що си мисля,че бившото ДС на милицията,още шета из полицията?

161

Анонимен

преди 3 години

В 90-та година как първа от новото време на най-новата ни история на промени първият министър-председател Д.Попов рече-За Бога,не купувайте братя-едно щом е непотребно и второ да не трупат пачки избрани разни щастливци за нещастие на избора народен.

160

Анонимен

преди 3 години

a кой ще арестува братът на младен маринов ??? петьо еврото ? борисов ? менда ? влади ?

159

Тъпанар

преди 3 години

Типичен комунистически прийом - повсеместна чистка на неудобните стари кадри. Нещо се е променило! Явно чак сега Борисов е успял да се окопае и да си извоюва независимост от предишните структури и водещите олигарси. Или всичко е ала-бала за пред обществото, че нещо се върши. Ще гръмнат 2-3 бушона, а ключовите ще "успеят" да избягат на места, където никой не може да ги пипне. Театърът продължава...

158

Анонимен

преди 3 години

До Mopcku_ти вероятно знаеш факти И СИ ГИ ИЗПРАТИЛ ДО ПРОКУРАТУРА, ИНТЕРПОЛ, ЕВРОПОЛ, ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА, ОЛАФ- АКО НЕ СИ ЗАЩО НЕ СИ- АКО САМО ПИШЕШ ТУК ЗНАЧИ СИ КЛЕВЕТНИК И В ЕДИНИЯ И В ДРУГИЯ СЛУЧАЙ АКО НЯКОЙ РЕШИ МОЖЕ ДА ТЕ ОСЪДИ.

157

Анонимен

преди 3 години

Затова ли уж затягат мерките по границите,уж залавят големи количества дрога,а по улиците непрекъснато вилнеят дрогирани джигити,по дискотеките масово се смърка ,затова у нас май всичко е на уж.

156

aaaa

преди 3 години

Ясно тия превземат всички структори само с кръв ще се управим отиваме си на гражданска война край на пенсийте по 100 евро и на заплати по 800

155

Анонимен

преди 3 години

Това ти е работата бе прокуроре, не е нужно да ми пресконферентваш и тръбиш постоянно, за това ти плащаме!

154

бай Иван

преди 3 години

Те каналите за наркотрафик са от Тошово време.Комунистите пропускаха наркотиците безпрепятствено през България,а наркотрафикантите се отчитаха за услугата.Турския наркотрафикант Челенк често отсядал в наши хотели за оперативка! Е,па за това има някои " бизнесмени" с милиони от оно социалистическо време!