131

Анонимен

преди 3 години

Не е слободия! Премиерът един ден не седна на ..... си? Шматка се нагоре- надолу. Що не се кротне?Какво ми инспектира! Да не би да взема проби от бетона или асфалта?! Само му се мазнят и той се хили. Неговото е слободия.

130

До 135

преди 3 години

"До До изнервентук нямало да стане като в Италия - нее, разбира се, ще стане като в България. Защото ние сме уникални и няма..."Ай почвай да умираш тогава ,че ми писна 4 месеца положения,маски брифинги и прочие . Да се гътат там 3-4000 човека и да го приключваме тоя панаир.

129

Вирус няма

преди 3 години

Пишете за ресторант 8те джуджета и Пешо еврото!

128

Анонимен

преди 3 години

Бе са виновни българите! Вируса го внесоха отвън, първо, хора от голямото добрутро, после връщащи се работници. Защо при хотелиери и рестотантьори, ако се разболее човек например от храната, може да пусне оплакване и да иска обезщетение, а сега не е направено? Защо работещите в ЕС, като са си плащали редовно здравните осигуровки, не ги лекуват там; защо не им създадоха условия там за карантина?Или защо в уж образцова Европа са работили без осигуровки и право на болнични?

127

Аз

преди 3 години

Почвам да си мисля, че на някои натегачи им пишат от вън нотите. И изпълняват без грам угризения, разбира се не безплатно.Като гледам колко нещастници са на тази хранилка с ковида.

126

до 129

преди 3 години

До До изнервентук нямало да стане като в Италия - нее, разбира се, ще стане като в България. Защото ние сме уникални и няма по-големи тарикати от нас. Ще уморим народа само и само да бутнем "хунтата". Бас ловя, че за това в никоя друга държава не са се сетили.

125

Ямболски цървул

преди 3 години

Запалете си професорската диплома г-н Балтов!

124

Ромска интифада

преди 3 години

Нобел за господина .Направо два и 2 седмици на Златните по европрограма

123

до 107

преди 3 години

До хмммНай-после сте започнали да мислите в правилната посока, демек - малко поне да уважаваме и разчитаме на учените и науката, защото верно можеше да не е 5% а 50% смъртността и щеше и без тестове да се вижда има ли го, няма ли го вирусът. Само че пак е смешно - те така се измислят лекарствата за нови вируси, както си го представяте - на поточната линия за три дена. Пък и колко ли данъци сме платили за научни изследвания като някои и по 20лв. здравни осигуровки на месец на внасят.

122

Анонимен

преди 3 години

Това със "свободията" го кажете на съкратените, ама не от медийната трибуна, а в очите им... и без охрана !!!!!

121

Баче Кико

преди 3 години

Мене под карантина вкъщи нема да ме затворят - чудите се защо? Ми защото карантината е за болните, а аз съм здрав.

120

До изнервен

преди 3 години

"Ти гледаш ли изобщо какво правят по целия останал свят (с много малки изключения), включително в любимата ти Русия - маски, полицейски час, карантина на квартали или цели селища, затворени отново заведения и магазини"И го убиха вируса с тези мерки нали? Да не говорим,че нашите 6 милиона не могат да се сравняват нито с Русия,Бразилия,Италия и т.н. така че "спазвайте да не стане като в Италия,чували,камиони" е манипулация тук това няма как да стане. Просто сме много малко хора.

119

Анонимен

преди 3 години

"Всяка жаба да си знае гьола"Лекарите са за да лекуват болните, за това им се плаща. Не да се правят на глашатаии и медиини герои!Време е психолози да се включат, защото хората са достатъчно зомбирани, заплашвани и ще "превъртят".

118

Звездите ми говорят!

преди 3 години

Всеки има правото да вярва в каквото си иска при демокрацията.Аз например вярвам, че марсианците са донесли коронавируса да ни заразят, да измрем, да ни изтребят и те да се настанят на Земята!Ако звездите ви говорят, главата ви ще стане като моята!

117

изнервен

преди 3 години

До 123.,стига с тази изтъркана плоча "хунтата да ви тероризира". Ти гледаш ли изобщо какво правят по целия останал свят (с много малки изключения), включително в любимата ти Русия - маски, полицейски час, карантина на квартали или цели селища, затворени отново заведения и магазини. Хунти навсякъде, а? .

116

Анонимен

преди 3 години

Само светилото... и плямпалото Мангъров може да слуша Бай ***.Затова е в стрес сега... да не го затворят в къщи под карантина.

115

избирател

преди 3 години

Абе и статистиката,за заразените,като статистиката за РЕЙТИНГА,на ВОЖДА!!!Кога,как е угодно...

114

Анонимен

преди 3 години

Е, как ще спрете вируса с мерките? Навярно сте мазохисти и ви харесва хунтата да ви тероризира.

113

Анонимен

преди 3 години

Ами то с тия тестове ще си караме така от сега до края на света, понеже това им е коронния номер.

112

Анонимен

преди 3 години

Ами то с тия тестове ще си караме така от сега до края на света, понеже това им е коронния номер.