51

Анонимен

преди 4 години

........Не можем да си представим света, ако я нямаше Червената армия........Можем, тавариш Путин, можем, за съжаление и горест наша.

50

Анонимен

преди 4 години

Цар Борис Трети направи най-разумният избор.500 години турскоробтво! Това са пет века заради предатели ся Тиквун от Банкя ще ви довьрши окончателно.

49

Анонимен

преди 4 години

Русия има страх от Китай в момента панически страх.Много ама много ги е страх руснаците от Чайна нищо че се правят на могъщи.

48

Анонимен

преди 4 години

Да не говорим че България спади евреите си никой от сега мрънкащите европейци от Италия до Англия и дори до Сащ не е направил нищо за спасяването на евреите.

47

До Анонимен 42

преди 4 години

"***" бяха на страната на своите национални интереси.Цар Борис Трети направи най-разумният избор и България, получавайки всички свои етнически територии, увеличи площта си с около 50% а населението й стана 9 400 000.Нито един българин не отиде на фронта и никой не вдигна ръка срещу руснаците.Ако бяхме постъпили като бившата Югославия, какво щеше да стане? Хитлер щеше да ни прегази и пак да създаде свои бази на Балканите, а след края на войната пак нямаше да получим териториите си.

46

Анонимен

преди 4 години

Когато съветската армия минава Дунава и влиза в село. Първо "освободи" кравата / от обора/ на дедо. И тръгна с освободителите. След дни я откриха в друго село, но продадена.

45

Анонимен

преди 4 години

Да освободиха ни от личния ни капиталВече колко десетилетия сте свободни???Украйнците и те се освободиха наскоро.

44

Анонимен

преди 4 години

Да освободиха ни от личния ни капитал, дадоха властта на бандити, освободиха телом и духом 50 000 българи кой интелектуалец, кой индустриалец , кой несъгласен с тях. И ни дадоха 76 годни стабилно управление което ни затрива. Днес има статия за това как комунистите искат да приватизират на Илия Златанов бизнеса. Вижте чии са децата приватизатори и ще разберете що сме ***.

43

Анонимен

преди 4 години

Добре,че беше Руснаците да освободят Европа иначе всички щяхте да се изнизите през комините ама пак сте неблагодарни мийте краката на Чунга-Чанга и падайте на колене.

42

Sichtpunkt

преди 4 години

Руските ватники са били джихадисти отдавна! Джихат е "Свещена война", а те дори го възпяват този джихат:"Свещеная война". Щама произлиза от Русия в най - урудливите му направления.

41

Анонимен

преди 4 години

Руснаците, с тоя техен империализъм - "всички са ни врагове" - сама се ****ава. През 19-ти век е била призната за една от 5-те Велики сили. Сега и в Г-20 не може да влезе.

40

ДДРОнег

преди 4 години

сАветЦките дрОгаре освободиха държавите в Европа по метода "клин клин избива, но последния остава вътре" !!!И е още много вътре, особено в България, още дълго не можем се оправи от болшевишката зараза !!!

39

Анонимен

преди 4 години

Голям парад голяма красота много ми хареса не като ония загубените през океана да мият краката и да падат на колене пред ***.

38

Анонимен

преди 4 години

Историята трябва да се знае сьщо така,че *** са били на страната на фашистите.

37

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха

36

ОНЗИ

преди 4 години

РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД - ДВЕ ВЕЛИКИ ДАДЕНОСТИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Няма как България и Русия да са приятели. В официалните военни доктрини на Русия от векове насам неизменно е записано, че интересите на Русия са да владее Балканите и Проливите.Как да си приятел с държава, която систематично и от векове иска твоята земя?!

34

House M.D.

преди 4 години

Володя, Володя, имах по-високо мнение за теб. Какво всесъжение /всеизгаряне/ ти се привижда? Пък и в България има само няколко загинали войници от червената пияна ***. Геройски загинали от консумация на чист спирт.

33

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 4 години

ТЕХНИЯ БЕЗЧОВЕЧЕН КОМУНИЗЪМ , НАПРАВИ БЪЛГАРИТЕ НАЙ-БЕДНИТЕ ХОРА В ЕВРОПА И ДНЕС В ЕС!НАПРАВИ НИ "СОЦ.РОБИ НА ТРУДА"....ЗА ДА РАБОТИМ , ЗА СМЕШНИ ПАРИ НА ДНЕШНИТЕ КОМИСТИЧЕСКИ-КАПИТАЛИСТИ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ , ИБРИЦИТЕ НА СССР И РУСИЯ!

32

Анонимен

преди 4 години

Във втората половина на 19-ти век целият свят вече е говорил за независима голяма България и е притискал турците. Точно преди да получим свободата си (и именно за да предотврати това), Русия нахлува през Дунав. Заграбва нашата територия, обявява Санстефанска България, която е била РУСКИ ВАСАЛ и принуждава Англия и Франция да реагират и да ограничат влиянието на Русия на Балканите.Ето това е тяхното "освобождение", оттогава сме прецакани.