67

Цв цв

преди 3 години

Дали тези мили наши съграждани, които 30 години управляват ще получават такива пенсии и дали спят спокойно? Нямат ли срам, морал? Една от Божиите заповеди гласи да уважават родителите си ( родителите на управлявания от тях народ ). Милиарди левове крадат ежегодно, а после по Рождество Христово изнудват хорицата да пращат смс-и, за да съберат 2-3 миоиона лева... цирк!

66

Червен каскет

преди 3 години

А при Виденов бяхме милионери...

65

Анонимен

преди 3 години

140 лв 280 лв МНОГО ПАРА ТУЙ БА! Не ща тез големи суми-най-искам шкафчето на Толупа....

64

!

преди 3 години

Аз подкрепям действията на г-н Борисов. Вижда се че по времето на управление на ГЕРБ пенсии, заплати и .на хората растат. По време на БСП заплатите бяха по ? 200-300 а пенсиите по ? 50. Цялата публична администрация, частния сектор и малцинствата стоим зад ГЕРБ и другата година отново ще набутаме комунистите в миша дупка.

63

Наблюдатели от ЕС

преди 3 години

Сега обаче пенсионерите ще празнуват големи партита и ще развеселят богатството си в кафявото море.

62

баба мара

преди 3 години

идват избори и обещанията почват картофки 8 лв 200 гр 9 процента ддс закръчмите пари за рилския манастир и все от нашите пари раздават пак повтарямвсички да гласуваме за да елиминираме платените гласове иначе загиваме

61

Идиот ама истински

преди 3 години

Пурко мурко, аз по- унизително нещо от това сам да се наречеш "идеот" за пръв път виждам!============Има, има.....това да гласуваш за треторазрядна и полуобразована мутра прочела една книга в живота си, която обижда в ефир сънародниците си, нагъл неолитен екземпляр страдащ от нарцисизъм, и инфантилно поведение с чувство за изключителност!

60

До 64

преди 3 години

Говориш глупости.С 40 годишен стаж на държавна работа с пълни и непрекъснати осигуровки вземам средна пенсия.Твоите умозаключения си ги заври там,където слънце не огрява.

59

Е гати SHEFА

преди 3 години

SHFFE, ТИ ПОЛЗВАШ ЛИ МОЗЪК???В кой клас си и справи лисе с матурата.Учете ей че за такива неуки като теб и социалната се вдига ,ама е под 200лева !

58

Анонимен

преди 3 години

Така е.Мазнинката за властта,а за вас трохичките от хляба.Ама щом си траете и това ви е много.

57

Анонимен

преди 3 години

В момента които се е осигурявал както трябва взима тавана. Всички остналаи са били на принципа че няма смисъл да се плаща на тааа тържава и сега реват. Все повече ще има разлика между тия които около 2000г не плащаха нищо и "балъците" които си внасяха чинно. Да им е честито на тарикатите.

56

ира

преди 3 години

Аз искам пенсия от чекмеджето на Боко тази му я давам на него да си посреша каките

55

Видял

преди 3 години

До ДО SHEFAМайка ми е с пълен стаж за пенсия . Без един ден прекъсване. Висше образование , работила като шеф на отдел в СМК. Сега е на 87 години. Пенсия около 250 лева. При баща ми същата работа, мир на праха му.

54

Активист на БСП

преди 3 години

125 ? пенсия на месец!!! Огромно постижение на ГЕРБ!!! При цена на 7 ? за килограм месо и 5 ? за килограм сирене!!!

53

До 51 аа

преди 3 години

За да получаваш 300 лева пенсия ,значи работиш за 500лева под минималната 650???Къде и какво точно работиш,освен да си пазач във вход на блок!?....Май си в 7-8 клас и не си запознат с реалния живот!?!?

52

Sichtpunkt

преди 3 години

Абе Пурко, естествено, че са унизителни!А, "гениалните умозаключения" и прозрения на Барба Ганьос, ги гледаш всеки ден по новините!И ти какво предлагаш "дайте да дадем". Партийните пари липсват, те искат държавата да управляват!

51

ДО SHEFA

преди 3 години

Абе какъв шеф си ти като не ползваш мозъкът си! Пенсията на баба ми беше 30 лева ,в онези години когато е работила за 63 лв.заплата. Ако днес заплатата ти е 1,200лева ,е нормално да получаваш 1000лв пенсия.А докато стигнеш до възраст за пенсия кой знае колко ще са заплатите. Аз започнах със 78 лв.в далечната 1969та,пенсионирах се с ъс 850 щат и 1,100/бруто/ през 2011. Пенсията се изчислява бруто! А тези глупости за 40 години стаж -200лв. пенсия са за деца от 3 до 5 годишни!Вие мислите ли бе деца

50

Sichtpunkt

преди 3 години

Пурко мурко, аз по- унизително нещо от това сам да се наречеш "идеот" за пръв път виждам!

49

do 49

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧЕН АНАЛИЗ ФАШИЗЪМ И ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА ЖУРНАЛИСТИ ,,ПОЛИТИЦИ,ПОЛИЦИЯ СЪД ПРОКУРАТУРА МАСОВИ УБИЙЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ В УБИСТВО.

48

Анонимен

преди 3 години

1990 3 милион2004 2,32 милиона2020 2,1 милионаДанните показват масов мор и геноцид на пенсионерите при демокрацията в сравнение с евреите.БАВНО НО СИГУРНО ЕЛЕКТОРАТА НА СТОЛИЦАТА СЕ ТОПИ!