147

Не ,бе...

преди 4 години

Сигурно е сбъркано името ...!Казва се " Има такъв ***.."

146

До 144

преди 4 години

От младия премиер с харема, ей *** пази боже от *** платени като теб, защо в нормалните държави премиерите са млади бе, чиновник платен скоро ще си безработен

145

Анонимен

преди 4 години

Искаме да видим този водач как върви? Пеша може ли да върви, или двама охранени го подпират и влачат?

144

Анонимен

преди 4 години

Човек който няма деца, не плаща данъци защото всичките му фирми са офшорки и живее на наркотици иска да управлява държавата. Чалгата като държавна политика - интересен експеримент ще бъде. :)

143

Анонимен

преди 4 години

,,Слави Трифонов удовлетворен: Вярвам, че начинанието ми ще има успех,, НАЧИНАНИЕ е това,не е майтапчийско шоу.Може да отива на избори без предварителна платформа,но зад гърбът си има едни от най-забавните артисти от малкият екран.Ще е весело.Не е какъв и да е патриот човека,а истински патриот-интернационалист.Но да излезеш на трибуната в Парламента,се иска лична отговорност,защото съдбата на хората не е Шоу,а отговорност до гроб.Там няма сценарий под масата,а също няма и сценаристи.

142

чочо

преди 4 години

Сега вече циркът е пълен/по скоро шоуто/.

141

Анонимен

преди 4 години

Партията би трябвало да се казва " Няма такъв народ" (от ***.oти и ceляндypи). Чалгата е по-опасна от Коронавирус.

140

Анонимен

преди 4 години

Новият Бареков и Яне Сандански. Много въздух под налягане и много чалга и пр0стотия от дългия и екипа му. Евтин популизъм и драпане да стигнат до големите пари, че телевизията явно няма да я бъде.

139

ЛОГИЧНО

преди 4 години

Беднотията идва от простотията, а простотията идва от чалгата, а чалгата идва от стригания идол на кич-комунизма. Така че, ако този влезе във властта не очаквайте спасение от простотията, а от там и от беднотията. бг

138

Хитър Петър

преди 4 години

Само да си знаете, че който гласува за тези, ще подкрепи олигархията. Ще се убедите в парламента след това. Задкулисието ще царува, а народът ще по-беден от днес.

137

Anonimen

преди 4 години

Супер, няма да гласувам за нея!

136

Просто

преди 4 години

поредният кандидат спасител. Но пък освен турбочалгар е и турбопопулист.

135

Славе,Славе защо не.

преди 4 години

И този като Мая Майнолова е решил да докаже, че от добрия циркажиа не става политик. Поне народа не го разпознава като такъв на избори. Ама какво да прави човека, като телевизията му е на 7/8 е във фалит. Ако даде достатъчно Божко, може и до изборите да докрета? После на държавна заплата!Както казват класиците -"Славе, Славе, защо не си умре' като добър шалгар в славата си, а си дириш позора!"

134

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

Никога повече ХУНТАТА ,никога повече ТИКВАТА! Всеки друг е по-подходящ от банкянския дебел и нагъл ***.

133

Спеца

преди 4 години

Слави играе играта на ДПС , задкулисна подкрепа за ГЕРБ и БМБ!Когато влезе в Парламента обаче ,з.а.д.н.и.к.а му ще лъсне!Тогава ще дава концерти в читалища и най-много в НДК, защото имиджа му ще рухне!Който се е хванал за мутрата Борисов , изгаря!Спасението на Слави е Борисов да изгори преди него , май , май ЕК му готви поголовна сеч!

132

Анонимен

преди 4 години

Тоя е богат има пари може би няма да краде толкова но ще има много покрай него абе омагьосан кръг, нужно е промяна в манталитета на българина,но това как ще стане, невъзможно! Трябва да се почне силово да се изчистят всички корумпета, разбойници, бандити ама наистина да се изчистят от тоя свят и почваме начисто,мечтии!

131

Анонимен

преди 4 години

Пази Боже от "млади, слаби трайно безработни" във властта! Такова себе си не може да управлява, държава ще води! Нагледахме се как лапат гладни пра сета през соца и след него. А стига толкоз!Но че комунистическата ***, в едно с гърбавите й наследници, трябва да се помете - да, трябва!

130

Анонимен

преди 4 години

Ако се даде шанс на млади слаби трайно безработни да дойдат на власт а не на стари телевизионери и мутри и комунисти и патриотари БКП та като СТ БСП ДПС ПАТРИОАТРИ ГЕРБ ВОЛЯ държавата ще стане друга ако сега е отврат тогава ще стане красива градина избирайте отврат или красива градина

129

Хайде

преди 4 години

Сега да видим има ли такъв народ да гласува за статуквото наречено Слави !

128

Анонимен

преди 4 години

По-нагъл ,арогантен и алчен от Барбас Ганьос никога не е бил на власт.И така вече 11г.Шофьора на Тато е проклятието на БКП!