368

Анонимен

преди 3 години

До ДжеймсНе са виновни хората, кучето бяга според тоягата, а нещата ги олабиха много бързо и драстично.Питаха го Баце преди седмица какво мисли за носенето на маски, отговорът му беше "КОЙТО Е ПО- СТРАХЛИВ ДА НОСИ".От това посигурен начин да накараш хората да НЕ спазват мерките за предпазване - здраве!

367

Не става ТЪЙ!

преди 3 години

Маските трябваше да си останат задължителни, навсякъде!Никакво отваряне на кръчми и на ресторанти, където се събира най- безотговорната чалгарска ***!На обществени места да се разреши само за разходка и за спорт!А безхаберните ни управници се люшкат от една крайност, към друга, без да оцелят златната среда!От драконовски мерки, до пълна липса на такива, ми аз познавам хора, които НИКОГА не сложиха маски, докато се въведе това задължение и фурнаджийските лопати го отмениха, ден до пладне.

366

Анонимен

преди 3 години

За 3 месеца тоя нещастен щаб нищо не направи. Окраде страната вожда

365

Джеймс

преди 3 години

Има хора с мото нема сърашно и те са преобладаваща част в тази територия. Такива са и тези, които се насиплиха с чартъри за немските кланници. Сега се връщат 1400 заразени от там... Интересно ми е с какви идеи се прибират за живота? Пак ли е нема страшно? Точно този тип хора са най-страшното. Не им пука за живота им ( той и без това е с нулева стойност) и естествено не им пука за нищо и никой друг. Недоразвитляци дал Бог!

364

Анонимен

преди 3 години

Трябва и границите да се затворят.

363

Анонимен

преди 3 години

Ако ще връщаме мерки. Маски например. Да се затворят отново хотели, ресторанти, дискотеки.!!

362

Анонимен

преди 3 години

Това с маските е пълен фарс. Опитват се да насочат гнева на хората към новите глупави мерки и да замажат снимките и записа. Бб хвърли току що Ананиев в канавката. Той си е и за там де

361

Анонимен

преди 3 години

Оформила се е седянка от 6 баби. Взимайте плетките и не се занимавайте с мъдруване, хората не се интересуват от бисерите ви.

360

тТт

преди 3 години

Аз като ви разправях, че е най-неадекватния министър от сегашното правителство, вие цъкахте минуси! Най-елементарния пример, в цяла Европа на мачовете няма публика! Какъв БВП ще направят билетчетата от мачове?!?

359

Анонимен

преди 3 години

мога и без бар.дискотека.ресторант и фитнес.стоя и се разхождам на открито.ще дойде време и за старите навици.

358

тези са луди

преди 3 години

но и нас правят на луди...след маските, да очакваме завръщане и на карантината навярно...

357

Анонимен

преди 3 години

аз си нося маската на закрити места и съм ограничила контактите си до минимум.всичко си готвя в къщи и измивам старателно.не вярвам на никого.ако не се пазя сама .няма кой и с какво да ме лекува.навън на слънце сама.

356

Не се нерви 369..

преди 3 години

Ти нали не беше българин ...а руски поданик..??!Ние българите спазваме здравните закони и затова , не умираме!

355

Анонимен

преди 3 години

Не случайно шефа на хунтата е с прякор ***

354

Хохо

преди 3 години

Точно така ! Браво ! Не искам да се сее зараза под пит и над път

353

Опсссс...

преди 3 години

Още един пленум на БСП ....и Българите ще са свободни от руски комунизъм!Радев дано и той присъства...

352

Питане

преди 3 години

Онаниев,кога ще има глобен ром за неносене на маска,нарушаване на карантина и т.н.По времето когато не давахте да се ходи в парковете,те си ходеха където си искат и полицаите ги заобикаляха,обръщайки си главите на другата страна.Ама герб-електората е недосегаем,нали?

351

Анонимен

преди 3 години

Е той Радев е виновен за всичко в държавата,кражбите на герб в почти всички министерства корупцията

350

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да лежи на топло за всичко което причини на българския народ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е !!!! А единствения, който за сега се е опълчил на престъпник-председателя е само Радев!!!! Няма нужда от повече приказки - избора е ясен!!!!!

349

Корончо

преди 3 години

Спокойно бе, хора! Вирусът и той душа има, човещинка си е ! Разбрал е, че събота и неделя сме на моренце в Гърция, вика си - "ай от мен да мине, да не им развалям почивката. И понеделник е ден! И вторник! Капо няма да остана!"