253

Анонимен

преди 4 години

Искат да ни чипират и с 5G технологията да ни следят навсякъде като Баце нанка.Само че при нас чекмеджето е празно.

252

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 271 Що бе ? Сланинка се продава във всички магазини. Пари има. Даже писаха че е полезно за сърцето.

251

Според мен

преди 4 години

Трябваше да се разхлабят мерките, за да може електоратът на Г.Е.Р.Б. да е доволен. По този начин те си подсигуриха гласовете им за догодина.В същото време голяма част от народа става все по-недоволен от отношението на правителството към мерките.Дали то ще оцелее, само изборите догодина ще покажат.

250

Анонимен

преди 4 години

до 256 пенсионерТи нормален ли си в това топло време да си купуваш свинско месо бе?

249

християнин

преди 4 години

Драги сънародници, няма смисъл от коментари, анализи, конспирации. От обвиняване на този или онзи, типично по български. Това, което се случва не само у нас, а и по целия свят, е наказание заради греховете ни. Това е мор. Наистина, трябва да спазваме хигиена и дисциплина, но трябва и да се покаем. Има за какво. Моля, примирете се с Бога, покайте се и приемете Сина Му Господ Иисус Христос за свой Спасител.

248

Д-р Исня

преди 4 години

Ани! Сийке! Анисийке, да анализираме изречението:"Общият брой на починалите лица от вируса у нас са 199."и да видим в кое число е подлогът и в кое число е глаголът към него. Няма лошо да се назначават неграмотни писачи на статии. Лошо е, когато и редакторите са неграмотни!

247

огледайте се

преди 4 години

Живота е за живите, който му е лошо и недоволен да мре.

246

Анонимен

преди 4 години

Общо доказано зараземи само 4000 ............Докато стигнем 500'000 има още мноооого вода да изтече........ и много ганчовци да дадат фира.

245

до 270

преди 4 години

на 78 няма как, а тракам на клавиатурата, щото намерих до кофата 2 компютъра и до тях в плик 2 клавиатури и 3 мишки. стари са, от началота на века, ама за Интернету стават, а монитор бях намерил миналата зима - 19 инча кинескоп - тези колкото мене.

244

Др. Дростен

преди 4 години

При 70% преболедували от населението вирусът сам ще изчезне без ваксина. При 100 заразени на ден в бегето след около 115 години.

243

Анонимен

преди 4 години

До 257/ За да имаш сланинка, трябва да се върнеш на село и да се трудиш, а не да чакаш пенсийката в панелкате и да тракаш на клавиатурата.

242

Анонимен

преди 4 години

Коронавирус-смъртността видимо се повиши откакто и защото:-въведоха да се плаща на болниците значително повече за всеки лекуван С коронавирус (независимо от какво е боледувал и лекуван, достатъчно е да е бил с коронавирус)-допуснаха да се слага диагноза и включително да се пише в смъртните актове коронавирус само по симптоми, а не задължително да е установено с тест Но...това са извращенията на здравната ни система и капацитета (а може и готовността за послушание) на здравното ни министерство

241

маската

преди 4 години

Защо този счетоводител Ананиев не връща задължителните маски в магазините? Иска яко да мрем, както обеща генерала ли? Задължителното носене на маски е това, което сваля коефициента на заразяване под 1. Това го видяхне, че действа. Сега защо не се прави, не мога да разбера. От инат ли, от що ли?

240

Берлоскони

преди 4 години

Бунга Бунга партитата ми не спират!

239

Полк. доц. Мангъров

преди 4 години

До 259Така е! Някои зачакаха Апокалипсиса, който така и не дойде преди десет години със свинския грип. Други пък недочакаха първия чартърен полет с туристи. Така ще е докато медиите раздухват паникьорщина, а в крайна сметка целта са едни пусти пари, които държавата ни трябва да плати на международни компании за закупуване на ваксина на зелено.

238

Анонимен

преди 4 години

Де е Боко ве..още ли спи?Не е ли направил още някоя издънка че да се гаврим с него?Стига с тоя вирус, скука!

237

Анонимен

преди 4 години

Общо доказано зараземи само 4000 хил............Докато стигнем 500'000 има още мноооого вода да изтече........ и много ганчовци да дадат фира.

236

Бау

преди 4 години

нещата се влошават :(

235

Стресъри, знаете ли?

преди 4 години

Днес е краят на света според Маите! Внимавайте да не получите нервна криза. Дръжте си един аспирин близо до вас и моля ви, не вдигайте кръвно. И без това болниците са пълни, а здравната ни система е претоварена.

234

Анонимен

преди 4 години

През комунистическо сме били близо 9 млн. Сега сме намалявали. При Тошо било лошо. Няма угодия. Така е, докато се надяваш някой друг да ти свърши работата. Затова сега и последната дупка на кавала.