266

Анонимен

преди 3 години

Догодина светът ще е в тежка криза,а пък теб ще те подгонят с камъни съвсем скоро! Дребният ти популизъм вече няма да върши работа.

265

Анонимен

преди 3 години

Затова пък Тулупа има мазнина да изкара още два живота.

264

ааа

преди 3 години

Голям класик, трябва да му съберат изказванията и да се издаде сборник с мъдрости и яки лафове. За съжаление в случая е ужасно прав и на зима ще стане доста зле. Оправяйте си селските къщи, че като ви изритат от работа поне да има къде да спите.

263

Баба Шура

преди 3 години

Бойко , бабиното , с тия пари и това злато в къщата ти и аз ще си спя сладко , ако има кой да ме пази!Но това Бойко са кървави пари , ще ги повръщате цялата фамилия до девето коляно!Ой , ой , завалията , не знаеш къде си се набутал!

262

Анонимен

преди 3 години

Ако перифразираме думите на Бойко Борисов, трябва да ги тълкуваме така:"Усещам накъде дyха вятъра. Затова, не ме е страх да се движа по ръба."

261

Пурко

преди 3 години

Мазнинката в шкафа ти е за200 години 7

260

Анонимен

преди 3 години

Държавата е окрадена и няма пари това е истината. Лошото е че ако управляваха опозицията пак щеше да е същото сигурно и по-зле

259

Анонимен

преди 3 години

Абе защо ли Бойко Борисов все повече ми заприличва на Доналд Тръмп?Психиатри започват да изразяват съмнения в способността му да управлява САЩ.Знаем, че в САЩ президентът има много повече правомощия отколкото нашия, Румен Радев, който сега е обект на нападки.А Бойко се изразява несвързано - ако това, което е написано горе са неговите думи цитирани точно, аз не можах много да разбера. А вие?

258

Анонимен

преди 3 години

Мазнинката на тоя обаче само се трупа...

257

sd

преди 3 години

а защо е докарано до там - с тези природни дадености да просим от запада заеми или да разчитаме на смешни чужди производства като под-под-под-изпълнителнител срещу мижава възвръщаемост?

256

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 279На мен не ми пука за Бокича,крадлив и лъжец като всички политици, само че когато го видя и чуя имам чувството че гледам някакъв овчар от село, но разбирам, може би ти или родителите ти са зависими от селяка.

255

Анонимен

преди 3 години

Нови индиански прякори на Вожда:ГоУемата Фурма"Жертвата" на ВирусаБягащия от ДронаСпящия Напреко"Потърпевшия" от Мафията

254

Анонимен

преди 3 години

Ама какво сте ревнали,като същите, които управляваха и бяха с Бойко искат да го съборят,щото вече не са с ГЕРБ(щото ГЕРБ потърси правосъдие за кражбите) и отново да управляват,само че не с ГЕРБ,а с други партии,демек,нищо няма да се промени,ако ГЕРБ паднат от власт,пак ще управляват същите!Единствено ще имаме отново избити хора,за няма нищо.

253

КТБ потърпевш

преди 3 години

В Берлин през лятото на 2014 Б.Б. се изказа, че знае кои са виновните за фалита на КТБ и че щял да спаси банката, щом временното правителство на Орешарски си отиде и той, Б.Б., дойде отново на власт. Какво стана - нищо. Все повече вярвам, че и той е замесен във УМИШЛЕНИЯ ГРАБЕЖ на КТБ, заедно с Д.Пеевски. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ!

252

Анонимен

преди 3 години

Добре че не отвориха гардероба, щяхме да се тръшнем като от най-смъртоносния вирус! Щяхме да замезим зъбки за дръвцето...

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 273На Божков най лесната работа е да поръча Бойко, само че не е толкова глупав!Забравяте Цецо, който редовно си ходеше в САЩ и беше лицето пред медиите, тоест нямаше селяния до шия...ха ха.Да не забравяме че Вожда говори като изтърван от гората, нямаше да е проблем ако не беше премиер.Работил съм в охранителния бизнес и може някой от охраната да му е писнало от простотия...:)

250

До 275

преди 3 години

Там ,бил хитрец и затова си направил снимките

249

Анонимен

преди 3 години

До До 268Къде?

248

Анонимен

преди 3 години

мазнинката на държавата изтънява,чекмеджетата с евро и злато се утрояват.. данъците за раята също.

247

Анонимен

преди 3 години

Ами писаха,че Божков е човек на Паргов,който е от БСПА БСП ще бъде използвана,заради електората си,чрез електората на БСП ще се опитат да съборят ГЕРБ и да управляват същите,които управляваха и с ГЕРБ и бяха техни съюзници,а Божков не го интересува БСП,интересува го как да събори ГЕРБ,за да не бъде осъденБожков не може да плати да убият Бойко,защото ще бъдат осъдени на смърт,затова ползва други методи и се опитва да вербува чужди служби в своя полза и личен интерес,но срещу интересана България