34

Анонимен

преди 4 години

Звучен шамар по бузките на БГ мутрягите. Никой няма на бетономорието.

33

българин

преди 4 години

Нямаме полезен ход - или при византийците и турците, или при мутрите, или както предлага "колегата" по-долу, на село, при "ромите".

32

Барба Ганьос

преди 4 години

Ще се разправям с моите чиновници на държавна хранилка.Вместо да дават парите си на Ангелкова и на нашето на"рано и бетонирано черноморие,те бегат у гръцко.Ше ги уволня.

31

House M.D.

преди 4 години

Някой карал ли ги е насила да ходят натам?

30

ист

преди 4 години

Радев -в България умират от глад, и отиват в Гърция всяка седмица да се наядат.

29

Анонимен

преди 4 години

Отиват с лютеницата и наденицата на море в Гърция...ха ха.Няма срамно!Познавам хора които държат да имат 10г. барака, но нямат пари за цигари и ядене, иначе са голямата работа и карат с *** газ...ха ха ха.За нашето Черноморие, ами язък за природата там и язък за хората от провинцията (визирам софиянци, пловдивчани и т.н).Варненци и бургазлии си знаят къде да ходят безплатно, даже им се струва нерално че някои си плащат за да ходят на море :)

28

Анонимен

преди 4 години

Е да-ама къде ще ядеш например кюфтета за 20 лв порцията от 16 годишно аржентинско месо от държавния резерв....

27

гражданин

преди 4 години

Къде сте тръгнали бе, луди хора? Толкова ли не можете да изкарате едно лято на село?

26

Анонимен

преди 4 години

Не съм ходил на нашето море от 1991 година и едва ли ще отида някога. Нямам желание да се къпя в *** води и да ям останала храна от предишни дни сготвена на ново

25

До 24 Тролчетата на

преди 4 години

Колега ти направо ги закопа герберскитетролове.

24

Тролчетата на линия

преди 4 години

Некъв си "патриот" герберски се е разпенил, че хората не искат да си дават парите по Мутроморието. Ами клиентът винаги гласува с парите си, моичкия. Където се подиграват с него и само гледат да го оскубят, не повтаря. Евтините ти демагогски номерца не вървяха даже по времето на соца, а сега - забрави. Не можа да отработиш хонорарчето за бира и кебапчета.

23

Ужас

преди 4 години

А на входа на Бургас има ли задръстване? На кръговото за Сл Бряг има ли трафик? На летище Бургас има ли хора?Вчера гледах снимки от фейса - Баш Бар през деня на плажа няма никой! На Дюни на плажа се виждаха 20-30 човека, два от хотелите не са отваряли още. Само призиви в страниците им да ходят хора, ама нещо ги няма... не се кефят нещо на подпорни стени и мутри.

22

Анонимен

преди 4 години

Варна, Бургас и Благоевград е време да се отделят от националния бюджет. Очевидно парите няма нужда да влизат в София. Да искат пари от Атина :)

21

Да не спорим

преди 4 години

До Анонимен 13. - не е до Маказа , а е откъм Златоград -ското Г К П П...... И са затворени две села - пом***шки са,но в Гръцко... .

20

Анонимен

преди 4 години

до 6Щото българина беше бачкатор там, сега знае, че там цените и обслужването е съвсем друго от мутроморието. И няма мутри като онези на Барба Ганьос дет ти развалят рахатлъка. Сега на вождът чекмедженцето ще поолекне малко - не че му дреме за овцете в зайчарника! Приятна почивка на всички българи у гръцко и догодина пак.

19

Анонимен

преди 4 години

Антибългарите. Вижте ги добре. Дори в този тежък момент за страната... Селлското им Егоо върви напред. Немогат да проумеят, че не е важно техния кеф, а парите на страната. Но не очаквам друго от пасмина *** открили вчера 5 гръцки села. Ред държави вървят кампании за националното им съхранение глупав шоп си знае неговото. Ама после, ще чакате пак бюджета от морето и планината да си парите Метрото. Бавноразвиващиии

18

Курис Пичерядис

преди 4 години

И още повече летуващи в Гърция ще има,защото българина с неговият манталитет отблъсна и малкото нормални българи почиващи на нашето черноморие. Не съм ходил на почивка в Гърция но моите познати са много доволни от обслужване спокойствие и храна.При нас е девизът"Ден година храни"

17

Анонимен

преди 4 години

И на Тракия има задръстване, колони от автомобили. Шопите са се юрнали на моренце.Имайки предвид, че клъстера на заразата е в София сега ще го разнесат из цялата страна и ще провалят сезона.Шопска му работа.

16

Анонимен

преди 4 години

Хората отиват на чисто море и културно обслужване на приятна цена

15

Киро Брейка

преди 4 години

*** си е ***! Това заслужавате!Нахакайте се у Гърция където затварят цели селища под карантина!