19

zeus

преди 3 години

Сутринта Евростат изкараха данни, че сме на последно място в ЕС по покупателна способност, 60 процента от средната. Лъжите за цените вървят само пред тези, които не са ходили в чужбина.

18

До22

преди 3 години

Ими аркадаш то това е най важното бе цените на храната в Италия и Испания за 15-20 Евро две торби с храна а тук една торбичка 60 лв да оня ден пазарих оставих ги за едно няма нищо какво ме топли че телефоните и таблетите били с по ниска цена тук

17

Крумов

преди 3 години

Кой ги измисля тези глупости? От почти 20 години живея в Англия и основно пазарувам от Лидл. Като дойда отпуска за две седмици и посетя плевенския Лидл, че ми е най близко, и виждам че стоките са 10-15 процента по скъпи отколкото в UK.

16

Анонимен

преди 3 години

Ако е за храна съгласен съм, понеже е ниско качество и е евтина, но за черна, бяла техника, телефони и почти всичко друго, си е на ниво Германия.Интересното е че храната в дойчето е по евтина от колкото тук,в Ню Йорк за 20 долара може да се осфиниш

15

Някой

преди 3 години

А защо никой не написа че в Дания зплащането е около 40 евро на час. Само пишат какви са цените.

14

Мюмюнчо

преди 3 години

Яжте само дюнери и баклава

13

Анонимен

преди 3 години

Жалко че не си запазих касовите бележки от Лидл като работих в Италия да ги сравним с нашите цени в същата верига щяхте да паднете но който е излизал навън няма да го поведат подобни статии само да ви кажа една цена на любимия ми пудинг крем там е 18 Евро цента тук 68 стотинки

12

Анонимен

преди 3 години

А защо заплатите при нас не са 20 хиляди евро?Защо хляба не е 40 стотинки, а олиото 1.2 лева, защо киселото мляко не е 50 стотинки!А голия, на каква цена го искате?

11

Нуке

преди 3 години

Що пишете тези простоти, навсякъде е по евтино в Англия поне с 15% надолу, дори в Норвегия ако се съобразяваш с някой неща е 1:1. България е странна страна ниски заплати и високи цени.

10

Анонимен

преди 3 години

А защо заплатите и пенсиите не са 53 % от увропейските. Значи цените са а заплати и пенсии не.

9

иво

преди 3 години

Хахаха е кой вярва на тези лъжи. Бях в Дания една година и може да влезнете в страницата на Lidl например (щото сравнението е най-лесно, продуктите са идентични)и да изтеглите брошурата след което да я сравните с брошурата на Lidl България. Цените са или същите или с по 10%. Да не говорим ще има неща по-евтини от при нас. А заплатите - минимална (след данъците, който за 47-50 %) 6000 - в лева.

8

Sichtpunkt

преди 3 години

В Германия много неща са по евтини от бегето а заплатите са в пъти по големиПо-евтини са само ниско качествените стоки. Цените на хранителните продукти са почти едни и същи, но еко храните и напитките са в пъти по високи. Един еко хляб 500гр. е 4.7 евро, а на обикновения е 1.3 евро.

7

балама

преди 3 години

По-скъпо с 50%, доходите по-високи 5(пет) ПЪТИ.

6

roslio

преди 3 години

Тотално фалшива новина е това. Поне можем да сравняваме числа. Даже и малцинствата го умеят.

5

Анонимен

преди 3 години

А заплатите?

4

Удобството на властт

преди 3 години

Става ясно, че всяка медия оформя общественото мнение според удобството на властта. Без значение коя е тя. Как да се довериш ...

3

Анонимен

преди 3 години

А зарплатите 5,3% от европските.

2

Гошо

преди 3 години

Това означава че трябва да ги увеличим ,иначе се отдалечаваме от Европа и приближаваме към Русия ,което е недопустимо

1

Анонимен

преди 3 години

Глупости... виждал съм цените храните в чужбина.