13

Анонимен

преди 3 години

Ние не сме руския поп (дето бие по манеpката) и кремльовското джудже което заплашва постоянно с война. Ние сме За мир и само мир.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе турците Германия превърнаха в ислямска *** ,че Св.София няма да я превърнат в джамия.

11

Kubilay

преди 3 години

Турците са завладяли Истанбул, пролята е кръв и са в правото си да правят каквото си искат. Храмът е поддържан и не е обругаван, както и българската църква, която беше реставрирана с милиони за сметка на турската държава. За разлика, в България стотици джамии се рушат нарочно изоставени, а по комунизма се ползваха за обори.

10

От Шумен

преди 3 години

Пък ние тогава може да превърнем Томбул джамия в свинекомплекс.

9

Анонимен

преди 3 години

Председателя на парламента е една проста КП е със такъв парламент и правителство как да имаме позиция, всичките са наведени, като тръстики. Накъдето ги заклати вятъра със 200, то си им влиза и се върти, колкото и да си завират главата в пясъка.

8

Факт

преди 3 години

България в какво ли пък има позиция ????

7

SS

преди 3 години

Разбира се, че "България няма основание да реагира на евентуалното решение на турските власти да променят статута на Света София от музей на джамия". Което означава, че е васална държава.Що не видят какъв страшен вой се надигна в Гърция по повод на това решение? Дори се стигна до подготовка за воени действия. Ама Гърция не е васална държава и има народ и правителство на място! И там т.нар. "Истанбул" или изобщо не се споменава, или се наименова както трябва, т.е. Константинопол

6

Анонимен

преди 3 години

Подозирам че редактора е накъсен. Няма кожа демек

5

d

преди 3 години

Как една държава действа с паметниците си, си е нейна работа. Ако искат да си я правят джамия си е тяхна работа. Тогава ще им се спре финансирането. Ние няма какво да сме на всяко гърне мерудия. Църквата е правена от византийците, така че ако някой ще праща ноти, това трябва да са гърците. А колкото до турците - не забравяйте, че ако не беше турската държава, нашата желязна църква в Истанбул вече щеше да е история. А за църквите у нас нуждаещи се от ремонт няма дори и да почвам.

4

Анонимен

преди 3 години

На всички е ясно че не можем да кажем на *** и копче. Ние едвам спасихме в джамията в Калрово да не пропее ходжата, че ще казваме в Турция какво ще става.

3

Анонимен

преди 3 години

Ние да не сме роби на Юнеско бе Дончев, какви права нямаш ? Имаш всякакви права, да си чувал за Хартата на правата на човека и свобода на словото и демокрация ? Къди си тръгнал с подобни отмазки да се излагаш, кажи че се страхуваш да вземеш отношение по въпроса, щото нямаш топки.

2

Ответен удар

преди 3 години

А ние ще превърнем джамията в центъра на София в джендърски нощен клуб.

1

Майор Вайс

преди 3 години

Нека. Благодарение на вируса, религиите ще загубят силата си. Ще видите. Дотук бяха. Брадатковците а са отишли на Хадж, а са се гътнали.