91

Анонимен

преди 3 години

Наскоро една банка издирваше пътник от някакъв влак чийто багаж от златни кюлчета бил забравен в купе,но нямаше други съобщение срещу какви документи ще предаде съкровището от кюлчета и за каква награда в копюри валута.

90

Бръчков

преди 3 години

Защо журналята говорят само за спящият толуп ?! А за еврата никой нищо ... Каскета сигурно гони клошари !

89

Анонимен

преди 3 години

До 88Продавам дрон...изпрати ми чекмеджето по Instagram ти го напълня с евро и злато, а ако искаш може и с рубли !

88

Леле

преди 3 години

Каква романтика, какви три лева нацяло, бе! Я си представете как Макрон или Меркел спят с пистолет на нощния си шкаф! (Защото за пистолета той не отрече!) WTF !!!

87

Анонимен

преди 3 години

До 87Борисов също е роден в страната на Андрешковците.

86

Анонимен

преди 3 години

Баце си я кара през просото. Как иска правова държава след като той самия постоянно гази лука?

85

Анонимен

преди 3 години

Някой да знае къде продават такива дронове,които пълнят чекмеджетата с пачки евра и кюлчета злато.Поне десет ще си купя.

84

До 86

преди 3 години

Така е Севде Шехерезадова, всички сме корумпирани само нашето Слънце е чист .....

83

Анонимен

преди 3 години

Андрешковци, вижте си в нощните шкафчета, дали не сте сложили бели парчета, парите от наемателите си на които не сте платили данък, парите за наема който давате на ръка на хазяйна си, кеш парите за майстора който ви монтира климатика, който ще ви оправи колата,....!Всички сте съучастници....и затова не можете да се отървете от корупцията.

82

Анонимен

преди 3 години

Абе всички казионни журналисти,пърдон ***,както и дежурните "видни" политолози и всякакъв род експерти гледам доста настървено се мъчат да хигиенизират оклепаните задни части на БайХ...Дронове,бръмбари,компромати,тоя бил,оня бил...Истинският въпрос е що дирят няколко милиона евра и няколко колограма злато в спалнята на премиера Борисов.

81

До 81 teo

преди 3 години

Спокойно бе Биков, вече всички знаят, че пачките в чекмеджето ги сложи дронът на Радев. Не св притеснявай, всичко ще се оправи.

80

Анонимен

преди 3 години

Тоя не се ли снимаше с тенекиени мечове от магазините за китайски сувенири? Бил някакъв тамплиер... ***!

79

teo

преди 3 години

Крайно време е НСО да се освободи от такава ЧЕРВЕНА ПРЕЗИДЕНЦИЯ, А ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТА да даде обяснения за действията на НСО, а не да използва НСО за жена си, за покупки от бутиковите магазини !!! Парламента да определя кой да се охранява, а не рУмен рАдев !!!

78

Анонимен

преди 3 години

Експертите изключват участие на "съпартийка" , а единствено на съпартиец?! И като го погледнеш на снимката...абе като избърдучен си нанка... вашето Боце...

77

До Шехерезада

преди 3 години

Севде, не се сърди. Обещаваме да не коментираме повече снимките. Поздрави на Баце и му кажи, че го обичаме и пак ше гласуваме за него.

76

Анонимен

преди 3 години

Да ама до шкафчето 21 годишно уиски?

75

Kрай

преди 3 години

Айде и рицаря генерал академик Ралчев се произнесе

74

Анонимен

преди 3 години

Сашо Диков в парламента и среща Тиквата в кулоарите и го пита точно когато се разбра за къщата в Барселона- Г-н Борисов, с риск да изям няколко шамара, но току що излезе информация, че сте купил на любовницата си в Барселона къща за 3 милиона евро???Сашо допълва: Той се спря, журналистите замръзнаха..всичко замръзна , а трябваше и да видите как му се промени физиономоята и каза:- Който я намери тази къща му я подарявам!Това от интервюто на Крум Савов със Сашо Диков от оня ден в 7/8 тв.

73

един

преди 3 години

Баце събира паре да си плати борча към Куйович,който му праща телеграми.Баце знае много добре коя дама го е снимала,ама се прави на ударен.

72

Анонимен

преди 3 години

До 64Корупцията не започва от 1 милион, тя може да започне и 20 лева, а може и с две заплати на любовницата + апартаментче...държавно !