280

.

преди 4 години

Хотела ще се казва "Екатерина"...................

279

Kiki

преди 4 години

Супер хотел ще стане , стига сте мрънкали

278

Анонимен

преди 4 години

Един преятел иска да пита - преди подпорната стена - там свлачище ли беше? Или нормален бряг.

277

Анонимен

преди 4 години

Ама само с природа пари не се правят.В последните години точно от това се правят най-големите пари. Има един хубав лаф: "Шумът гони парите". Много е верен.

276

Анонимен

преди 4 години

Смее ли? Страхлив плъх! Че архитект е на външната министърка и вицепремиер мъжа.....Срастване на власт с мафия и бизнес е = корупция!

275

Ревизоро

преди 4 години

Че как ще спра строежа ,такива хубави рушвети вземам ,че вече парите си ги нося в леген ,от толкова броене чак палеца е изморен !

274

Анонимен

преди 4 години

#HubavoE

273

Анонимен

преди 4 години

Ревизоро, морето и природата не са частна собственост! Няма какво да кажа за поредната калинка във властта, която пренебрегва разбирането че природата трябва да остане на хората в неподправен вид.

272

Анонимен

преди 4 години

Българина е странна птица, хвали се навсякъде че ходи в Гърция и не стъпва тука и точно тия най-хвалещите се сега протестират. Хотела си е много добре, навсякъде по света е пълно с такива, ще даде работа на хората, ще има туристи да си оставят парите. За миналата година имаме рекорд от 9мл туриста. Просто бедните не харесват богатите и затова трябва да протестират. Тука сме на 3-то място в Ес по територии завзети от Натура. Ама само с природа пари не се правят. Колкото и да ви е яд хотел ще има

271

Анонимен

преди 4 години

наглеци!ама вчера на протеста рехаво мого, така ще е.

270

Анонимен

преди 4 години

Той не бил бухалка ами това вие работата когато има нередности да ги оправяте и плажните ивици са изключителна държавна собственост това значи на народа а вие сте един работник на народа ние ви плащаме не вие никъдърните политици затова си вършете работата.

269

четящ

преди 4 години

Както са построени, така един ден ще бъдат бутнати. Нищо вечно няма. И по татовото време строяха резиденции, една по една сега се рушат. А голяма част от комунистическата номенклатура гние в земята. И тия ще си отидат, никой не е вечен. Катафалката ремарке няма

268

Gorskio

преди 4 години

Защо трябваше да им намаляват ДДС, това не мога да разбера - те и без това минават всичко на черно. Иначе ако искат цялото да го застроят с общ кей от Дуранкулак до Резово - вече не ми дреме. Като не мога да си позволя да почивам в чужбина на море/океан - ще ходя на планина лятото. На гов.номорието да ходи който иска...

267

до 271 анонимен

преди 4 години

Че кой може да е толкова силен, че да нарушава всички закони?

266

Анонимен

преди 4 години

Превод:Реве Реве Зору - "Със зор ми дадоха нещо, не искам да го връщам, а вие си гледайте работата!"

265

Дядо Петър

преди 4 години

За теб и аверите ти от разбойническата ви банда, начело с КАПО ДИ ТУТИ КАПИ, отдавна сме резервирали "стаи" в СЦЗ.Пълен пансион.

264

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът в БГ просто ограбва населението и потомството ни. Единствено природни концесии вървят - изсичане на гори, добив на камъни и чакъл и застрояване на красивите места в страната.

263

РевиЗоро

преди 4 години

Беше Зоро, остана Реви.

262

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271Институциите в България безнадеждно са се срастнали с т.нар. "бизнес", т.е. мафията. Като цяло в българската действителност мафията и държавата са една и съща структура. Доколкото има правосъдие и ред, те функционират на принципа "за милиони няма закони, за кокошка няма прошка".

261

Сат Н.

преди 4 години

След като Гл. прокурор може да повдигне 18 фалшиви обвинения, а Премиерът на 60 години псува като 20-годишен файтонджия, как да стане?