10

Анонимен

преди 3 години

До 7Е на вас русофилите от кога престана да ви харесва комунизма ?...от както го прави Борисов ли !?

9

Анонимен

преди 3 години

Тодор Живков е инструктирал Бойко. Дал му е пълен план за действие и му казал: изчакай да се наиграят капиталистите 5-10-15г. после вземаш властта и продължаваш това което започна БКП но вече в реформиран модел пригоден за 21 век.Много внимателно изгледайте последната реч на Тодор Живков! Той в прав текст заяви че неговият екип ще изчака да види какво ще се случи с държавата и после ще се преустройва и нагажда към новата обстановка. Е тази преустройва сега се нарича партия ГЕРБ!

8

vlady

преди 3 години

ГЕРБ са милиционери, физкултурници, партийни и комсомолски секретари и т.н. номенклатура от по-ниските нива.

7

Анонимен

преди 3 години

Аз от години ви говоря че Бойко Борисов е комунист. Значи извинявайте, ама си лична охрана и в последствие протеже на Тодор Живков няма как да не си комунист до мозъка на костите.ГЕРБ си е скрита комунистическа партия и по прикритие взеха властта. Най изявените партийни членове там са все стари комунисти или деца на стари комунисти.

6

Анонимен

преди 3 години

В мутроландия няма държава! От къде я изкопаха тая мисирка пак, да не я нарека както ги реди мутрата, че пак ***. На ви с водно слово на върба и дудуци!

5

Даниелче!

преди 3 години

Лесно е да се правиш на СДСар и да папкаш парите, оставени от Живков!!! И после като свършиха пак запяхте старата песен - дайте да дадем. Но помни - нито ти, нито някой друг ще ми казва кога да затягам колана и кога да го отпускам!

4

Анонимен

преди 3 години

Вървим към капитализъм на една групировка, не на държавата

3

Анонимен

преди 3 години

Супер, червените ще се радват, нали така е в Китай.

2

Анонимен

преди 3 години

Държавата може да бъде равнопоставен играч в което няма нищо лошо. Всички крайности са изключително вредни. Водят да самозабравяне.

1

Анонимен

преди 3 години

Герб въвеждат най лошото от комунизма + най лошото от капитализма. може би е време за шут отзад ?