42

Анонимен

преди 3 години

В единия епизод на сем. Симпсън , местния феодал направи затвор и като видя че не го пълнят вкараха в употреба всички абсурдни закони и тъжното е че и в истинския живот , половината от затворниците им , в Европа ще са най-много с условна.

41

Пепи

преди 3 години

След арест на ???

40

Калеко Алеко

преди 3 години

Както е тръгнало в Щатите всеки чернокож престъпник, наранен по някакаъв начин заради съпротивата при задържането си, ще бъде обявен за Месия - За Черен ангел спуснал се от небето за донесе светлина на черните си събратя, както и на всякакви други елементи борещи се с/у реда, системата и законността в обшеството ... !!!

39

Анонимен

преди 3 години

Евроамериканците бият афроамериканците.

38

Shark

преди 3 години

Само да попитам, така между другото, в САЩ знаят ли какво става в България??? Знаят ли изобщо къде е България и че изобщо има такава държава??? Интересува ли ги и това в новините им ли е???

37

Анонимен

преди 3 години

Па то у нас, ако започнат да гърмят по пияните нЕма да останат хора.

36

Бож.

преди 3 години

"Да бе мирно седялп,не би чудо видяло"- сигурно са го арестували, докато е пял песни и помагал на трудовите хора да правят нови биотехнологии за справяне с глада?

35

Калеко Алеко

преди 3 години

"...Той оказал съпротива при ареста и провокирал полицая да го рани..." ... Какво според Вас трябва да направи един полицай при задържането на един престъпник, па бил той и с черен цвят на кожата, който оказва яростна съпротива и дори застрашава живота на полицая ... Истерията на чернокожите расисти минава всякаква граница и провокира най-лошите проявления на всякакви анархисти, комунисти, либерали и пролетарии, натоварени на гърба на данъкоплатеца и застрашаващи реда и сигурността на обществото

34

ист

преди 3 години

Расова дискриминация на бели към черни има, но само срещу 35 милиона черни, които не работят, а получават купони за храна, произведена от белите. Работещите черни не страдат от дискриминация, и са на позиции според образование и работоспособност.Дискриминация има между черните. По светло черните мразят тъмно черните. Дискриминация има между различните африкански племена по цял свят.

33

House M.D.

преди 3 години

Пак да си попитам.Известният престъпник и масов убиец Нелсън Пандела афроамериканец ли е?

32

шарже д`афер

преди 3 години

Китай заявил готовност да сподели опит за справяне с пролети, разни.

31

дедо Ташунко

преди 3 години

...вероятно в нетрезво и дрогирано състояние. Егати с какво ни занимават от сутринта. Скука.

30

Анонимен

преди 3 години

"А бе мозък само Тексас е по-голям от цяла Европа."Ха-ха-ха.Тексас по население е 2-3 пъти по-малък от Германия само, а по площ е малко по-голям от балканския полуостров, но съизмерим.

29

до 28

преди 3 години

В Конституцията пише - ,,Жените са движима сопственост"! Днес са при теб, утре при мен, след това -така нататък!

28

до 30

преди 3 години

Полицаите е трябвало да си стоят в участъка, да си чакат пенсиите и да не притесняват гражданина! Видя ли сега каво стана!? Вместо да осигурят тишина за неговия сън, те го убили и ще носят отговорност за посегателство върху защитен вид!

27

Анонимен

преди 3 години

Не виждам проблем - оказал съпротива - изцяло негова вина. Либералите искат да донесат анархия и терор над обикновенните хора от страна на социалния ***.

26

Анонимен

преди 3 години

Направете референдум по примера на Крим, за да каже американския народ дали африканците да си отидат в Африка и там да си беснеят, колкото си искат.

25

А какво

преди 3 години

е трябвало да направи полицаят, да стане боксова круша на ч.ернилката ли!? И стига сте ги писали афро-американец, дървено желязо няма. Нашите игани българо-индийци ли са?

24

До 8 Алекс2

преди 3 години

Жените са някаква собственост само в твойта глава. После защо се водела битка срещу бeлия мъж. Продавали сте заедно бeли жени и нe.г.pи на пазара като роби на остров Порт Роял потънал при трус преди 550 години.

23

Мда

преди 3 години

Както съм казвал винаги неможе да смесиш.вода и олио и да чакаш нещо доброЗа единия това е нормллно за.другия е престъплениеПросто всеки трябва си седи където му е местото