57

Иванов

преди 4 години

Тия цени ми изглеждат ужасно раздути. Десет бона на ден само за място в интензивното.

56

Лекар

преди 4 години

А тук здравната каса е определила пътека от 500 лв за коронавирус, независимо колко дни се лекува пациентът. Затова нито една частна болница не взима такива болни.

55

Анонимен

преди 4 години

Това е нормално.Надути заплати и доходи,съответно надути цени.Много хора си мислят:Да им имам заплатата,ама да сия харча по български цени.Да ама не.

54

Гадняр

преди 4 години

На мен лечението ми излезе пет английски лири за парацетамол и витамини. Двете седмици болнични у дома ги плати английската здравна система.

53

До българин в САЩ

преди 4 години

Шанса ти да станеш директор в някоя от теб изброените компании ако не си американец, учил в топ университет от бръшляновата лига, с баща бивш директор в JP Morgan, е равен на нула. То в тези корпорации ако така ставаше издигането, всеки щеше да успява. Хора неработили никога за големи корпорации, е по-добре никога да не се изказват. В такива компании има повече политика и лобита, отколкото във всеки един парламент в света.

52

IT (Internet Troll)

преди 4 години

Колкото по-скъпо е лечението, толкова по-добре юе се грижат за вас, щото ако ви изтърват - парите си отиват с вас :-)

51

Анонимен

преди 4 години

Наслаждавайте се, Евроатлантици, 100 милиона бюджет на програмата, 1,2 милиона сметка за 1 пациент. Обаче след това плюете, че в България нямало пари за онкоболните. Всички ни чака едно и също. Истината е, че и източният и западният модел на управление се провалиха. Източният рухна 89-та година. Западният ще рухне 50 години по-късно. Тоест още 20-тина годинки останаха.

50

Ха ха,

преди 4 години

сега със сигурност ще получи удар и ще и умре излекуван от корнавируса.

49

до17

преди 4 години

Аз бих предпочела лечение в руска болница,а не в американска.Лъскаво не значи добро.Предпочитам обикновенна обстановка с отлични лакари.Сравнете броя излекувани от ковид в Русия и САЩ като и двете страни са на първи места по брой заболели.В Русия не оставиха хора да умират по улиците ,защото са бедни.

48

Анонимен

преди 4 години

до 50Такива рапони като теб които дават акъл от панеля през клавитурата за изучаване на празни приказки - кой съм аз, са ми минавали през десния шут, знаеш ли колко? Оттеб освен да отидеш в Америка и да станеш кравар в някоя кравеферма и бос на греблото-банк за фушкии на Джей Пи Морган, друго няма да стане. Слез на земята омбре и пий една студена вода, че облаците не са толкова плътни и не толкова много меки, колкото си мечтаеш...

47

Анонимен

преди 4 години

Коронен план - грип причиняващ масово фалиране и обедняване на масите. Стягайте коланите - господарите с един грип ни превърнаха в маймуни на тояга.В интернет има клип майтап за хора от африканска държава,които бяха пратили проби от коза, папая и моторно масло и резултатите бяха положителни за наличие на коронавирус.

46

Solar Power

преди 4 години

До 46: Същата е и Софийската мечта :)

45

Анонимен

преди 4 години

до 42Американската мечта е да бачкаш за 2300 долара и 1800 да плащаш за наем, данаци и сметки. Англия е едно към едно! Само им се чудя на нашите какво правят още там, като ей къде им е Холандия, Дания и Германия - там мислят и за най-бедните, които в техния случай са по-богати от средната ни класа, ако я има изобщо. Мечти различни, глупави роби бол!

44

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е само че искат да платя , защото съм наясно че с 50лв здравни на месец няма какво да очакваш като се наложи по-сериозна процедура, но да сложат един ценоразпис и да знам кое мога да си позволя и кое не . и парите да отиват в здравното заведение за да подобрят услугата,

43

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия клетви - клетви полагат и полицаи, военни, депутати... А няма престъпна група без бивш или действащ полицай. Клетвата е част от процедура, а не е доброволен и осъзнат акт. Т.е. формалност! До питащия кого не са го приели в спешното - получих спазъм на коремните мускули и не можех да дишам. Закара ме колега до спешното във Варна, но ме сложиха на носилката едва когато успях да си кажа ЕГН-то и провериха, че съм осигурен. А не съм клошар и ме осигуряват на максимума от дълги години!!!

42

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е ПО СКЪПО И ОТ НАЙ-СКЪПАТА СТАЯ ВЪВ ЛАС ВЕГАС НА ВЕЧЕР КОЯТО Е 13 000 ДОЛАРА И Е ЛУКС ОТ ЕНТА СТЕПЕНА ТУК МУ ПРИБИРАТ ПО 20 ХИЛЯДИ НА ВЕЧЕР :D

41

Центр. гробищен парк

преди 4 години

В бг лечението не е чак толкова скъпо, но затова пък в повечето случаи изходът е летален.

40

Анонимен

преди 4 години

След вирусите се задава безработица и глад, след глада се задават безредиците, след тях войната е неизбежна! След неизбежното няколко милиарда, ще са в минус, а богатите ще са в бомбоубежищата си под скъпите си имения от крадени пари. Тези 10 години ще е мор от вируси и психоатаки най-вече, след това ще се почва каквото ще се почва. Още ли не го разбрахте? Така че, не си губете времето с психо-нет-атаки, а излезте на слънце и му се наслаждавайте, още докато го има. Хубава ден...

39

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, прочетох разбивката по позиции.Това е ГРАБЕЖ.Такива суми за такива манипулации и във виетнамски донгище са грабеж та какво остава за американски долари.Или пък долара вече е девалвирал до 1 към 1 с йената.

38

Анонимен

преди 4 години

Всеки който може да мисли може да види че личните лекари получават добри пари от здравната каса при няколко хиляди записани пациенти в по големите градове и за всичките тия години. Лекарите от други съсловия трябваше да протестират ако са ощетени.