154

Анонимен

преди 4 години

Хората не вярват, защото нямат основание да вярват. Дори и между лекарите съществуват огромни различия в мненията относно коронавируса. . А от друга страна кой ли го вълнува какво мислят хората. Говорете си каквото щете, но ще правите каквото ви се нареди.

153

Да,да, ама не

преди 4 години

До 44Тренд не са ли дъщерна фирма на Галъп? Или греша!

152

1

преди 4 години

Цели държави СПИРАТ или искат замразяване на 5г, докато няма повече данни, заради опасения, но платената статийка и 2-3 трола дето само плюят народа ще знаят по-добре. Как и защо сте толкова продажни хора ей тва мислете.

151

Анонимен

преди 4 години

Българинът не вярва в коронавирус поради същата причина поради която вярва в БСП.

150

До 173

преди 4 години

Ами взимай ги ти решенията тогва! Защо не стана премиер или учен ?

149

Анонимен

преди 4 години

Аз гледам не титлите, а КАКВО и най-вече КОЙ го говори. Какво ме интересува, че си е сложил "проф." пред името, когато говори като хамалин и се криви като май муна? Този човек цял живот се е завирал в мазето при опитните мишки и се е държал като про стак, сега му изпаднало да го прави и по телевизията и изживява своите 5 минути слава. Дрънкат пълни просто тии, а накрая решенията ги взима бивш шеф на охранителна фирма.

148

GG

преди 4 години

Повечето тук ще измрът яко от естествен подбор, а не от вируси

147

Българче

преди 4 години

Аз вервам само у ракията и луканката !

146

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах само кое точно е "опасното" , че голям брой хора с висше образование вярват че вируса е конспирация или измама?

145

Шоп

преди 4 години

Простият народ не вярва, а българите са от най-простите.

144

ЧОВЕК

преди 4 години

МНОГО Е ПРОСТО. САМО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ БЪЛГАРИ ВЯРВАТ В ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ВИРУСА, ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. ОСТАНАЛОТО МНОЖЕСТВО СА ПРЕДЕЛНО ЯСНИ ЗАЩО НЕ ВЯРВАТ. ПОСЛЕДНИТЕ СА КЪМ УПРАВЛЯВАЩАТА КАТЕГОРИЯ.

143

Анонимен

преди 4 години

Ефектът на Дънинг-Крюгер е състояние,при което простите изпитват превъзходство над умните и увереност,че са по-компетентни.Това е така,защото простият не може да разпознае грешките си.Простият няма как да знае,че е ***, той няма необходимите умения за определяне кое е правилно и вярно. Този ефект е ярко изразен при любителите на конспирациите, но при образованите от тях нещата вече отиват към психическо разстройство, защото ителигентен(уж) индивид би следвало да може да преодолява ефекта.

142

Анонимен

преди 4 години

Защото гърбавите говорят за вируса, а ние по принцип не вярваме на гърбавите!

141

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че Китай е лъгал. Една от исновните лъжи е, имало по 18 дни инкубационен период, което накара баламите да подлудеят, че видите ли има някакви "безсимптомни", които се разхождат на свобода и ще ни заразят и ще измрем яко.

140

ей мисирки

преди 4 години

В моя град кръчмите пълни, в магазините никой не носи маска - половината хора са се върнали от Англия, Франция, Италия и Испания дето уж *** със невиждана ярост. И на този фон официално няма и един болен???? Ай сиктир бе, аз на очите си ли да вярвам или на мисирките и алкохолиците в щаба?

139

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОЗащо да не вярно? Защото Мангъров не го е го е прочел в учебник от 50-те години на миналия век? Снощи по ТВ Европа пореден специалист извън ЩАБА го каза. Сутринта по БТВ друга специалистка, отново извън щаба. Русия, Бразилия и САЩ са се наговорили заедно да лъжат. Китай бяха първи с лъжите? Неее, нас не моат да ни метнат.

138

Анонимен

преди 4 години

Българинът е наясно, че за него, поне, съществува много по-страшен вирус и той е настоящото еуправление на държавата, което я опоска и оглозга вече до какъл!Какво да му се плаши на вируса при много по-опасни неща, от които страда от години и то реално?!

137

Сата НАТО

преди 4 години

Камионите с трупове ги има само по телевизията, иначе, разбира се съществуват, но винаги са на съседната улица или "ей ся минА бе, не *** ли видя!"

136

Анонимен

преди 4 години

Явно управляващите спонсорират статийки за оправдание на некадърността и неадекватните мерки, както и за отвличане на вниманието от кражбите и постоянните издънки.Грипа бил страшен айде да продължим царуването на на барба.Оставка и затвор.

135

Анонимен

преди 4 години

Какво значи изобщо тази глупотевина "Не вярва..."?Българинът масово е наясно, че вирус има, но че не е просто толкова страшен, колкото се опитваха да го показват,за да стряскат населението клоуните и кукловодите им.И това е истината. Процентът смъртност не е висок, поне и в сравнение с останалите вируси,които щъкат из планетата. Покосява основно болни от сериозни други заболявания хора, които дори не се знае, дали си отиват от него или с него.В какво да "вярваме"?В Дядо Коледа или в Торбалан?