141

Зозо

преди 4 години

"Опсссссссс, прав си, забравих. Имаше и едни руски бок=луци "Школник" :) Други нямаше. Стига лъга, живял съм го това време. Мога да ти кажа и колко струваше."ти по това време какво мислиш, че са карали в Америка - Спешълайзд карбон с Шимано Тиагра :))) айде по-сериозно, да не сравняваме ябълки с яребици

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 147Опсссссссс, прав си, забравих. Имаше и едни руски бок=луци "Школник" :) Други нямаше. Стига лъга, живял съм го това време. Мога да ти кажа и колко струваше.

139

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

"Школник" беше детското ми колело.Аман от соц разбирачи !

138

гербедян

преди 4 години

"Днес България печели от производство на велосипеди повече от когато и да било в историята й."България или някой Миню, Ветко и Бобоко. Че има съществена разлика :)

137

Анонимен

преди 4 години

До АНТИА едно време за откраднати чистачки на колата щяха да ти се изсмеят в полицията.

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен" Балканче ... имахме БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО тогава,а не мизерия и грабеж като днес!"Днес България печели от производство на велосипеди повече от когато и да било в историята й.

135

Анонимен

преди 4 години

30 години по-късно СДС с равносметка: Изпълнихме най-важната си мисия. Окрадохме и унищожихме всичко до което се докоснахме. Бъдете проклети завинаги в едно с най синята муцуна Ваньо безскрупулния лицемер.

134

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБас правя, че е било "Балканче" сгъваемо. То само такива детски колелета имаше:).................Не,имаше в нашия град колелета от различни маркии държави през соца,не само "Балкан",но аз също имах колело "Балкан" като дете,защото беше удобно да се сгъва и разгъва,да се сменя височината на седалката,имахме БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО тогава,а не мизерия и грабеж като днес!

133

Анонимен

преди 4 години

До АНТИБас правя, че е било "Балканче" сгъваемо. То само такива детски колелета имаше:)

132

адвокат Тенев

преди 4 години

СДС - изпълнихме си най важната мисия!? Разпродадохме,окрадохме и разрушихме БГ....СДС слуги на чужди интереси!!!

131

Бунак Обама

преди 4 години

некадърникът винаги ще намери оправдание, дали лошото наследство на комунизма, дали някой вирус. Милиарди от Европа се изляха в страната ни, коята единствено става по-бедна. Но причината за това била, че преди 30 години съдедите ни пътували без визи, пък ние не. Жалко, гнусно и долно обяснение от некадърници за некадърници

130

АНТИ

преди 4 години

При соца, ми откраднаха детското колело.За 24 часа, тогавашната милиция ми го върна.Ама много лош, много лош соца бе ?!Сега за откраднат детски велосипид, само ще ти се изсмеят в полицията.

129

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Минувачи гледащи на кръв.Мутри гледащи лошо, успели да са подставени лица на ДС по морето.Дрогирани пишлeмeтa, успели да се надрусат с татковите крадени пари.Това ли са успелите по морето ни ?!Успяха да, успяха да разберат, че лесните пари този Сезон привършват !

128

Анонимен

преди 4 години

ной важната висия възложена от краваршингтон е изпълнена един народ с хилядолтна история беше превърнатв единствената африканска колония на територията на европачестито на печелившитеза тия народен съд си е чисто помилване

127

Анонимен

преди 4 години

Най-големите крадци и олигарси,масови убийци,които ограбиха до кокал България и убиваха българи искат да се върнат на власт,влагат маса пари в медии,*** и различни хора да им слугуват и работят срещу законната власт на ГЕРБ и ОП,за да свалят законното правителство и ГРАБЯТ ОТНОВО и отвличат хора и убиват отново!Бойко махна газовия им бос и сега цената спадна с 42% процента!Ама на тях не им е добре,защото няма лапачка ,да съдират кожата на населението с високи цени!

126

Анонимен

преди 4 години

До истСДС спаси България, като отряза крадливите пипала на БКП. Червеното осакатено чудовище още мърда до предстои догодина да го убият окончателно.

125

ДС

преди 4 години

Нас голямата кражба роди ни,ще ви грабим мандат след мандат,Горбачов бъдещето уреди ни,ние бай Тошо го свалихме,за да живеем царски досега !

124

Анонимен

преди 4 години

Да каже агента от ДС"Академик" на кого служи и как пуска статии в сайта си Фроггнюз срещу правителството и ГЕРБ, платени от Василев(който открадна 6 милиарда от спестяванията на хората в КТБ),за да смаже държавността,правителството и с цел да крадат и грабят българския народ,а слугата му агент от ДС "Огнян"(Осман Окрай) му слугува и се надява да и той получи пай от лапачката от тялото на България и народаНай-големите крадци и олигарси,които ограбиха до кокал България искат да се върнат на власт

123

ист

преди 4 години

Като клонинг на БКП, СДС е виновна колкото БКП-БСП в разграбването на държавата.СДС има тежка вина че излъга милионите българи че са честни и не са крадливи като червените. Но излезе че повечето сини са агенти на ДС, крадливи и лукави русофили.СДС начело с Костов изпълни пъклен план да разтури другите партии, а самото СДС направи на парчета. Демек СДС бяха комунисти в нелегалност.

122

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Спокойно другари, демокрация ще има за всички... и справедливост. Господин Гешев ще се погрижи, а ако не се справя има кой да свърши работата и по-добре. БСП отива на екарисажа.