166

До 167

преди 3 години

Критикуваш мерки, на които се дължат малкото заразени и умрели с аргумент, че мерките са излишни защото жертвите са малко. Не е особено интелигентно.

165

ха-ха-ха

преди 3 години

Мангъра е пич и не цепи басма на Тулупа.Измисления от Тулупа жалък Щаб от послушници ,служи само за изтривалка на престъпниците от Хунтата ГЕП.Вирус няма , има безмилостен герберски грабеж и мераци на калпав коремен хирург от Кюстендил да се пробва като политик.Плешивкото не си прави сметката ,че всеки който се е отъркал в Тулупа ,после е изхвърлян като носна кърпа.Само как му стоеше генералската униформа-като на свинче ,звънче.Жалък мушморок.

164

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какво ще се случи ако не управлява ГЕРБ,ще ви управляват точно безскруполни мутри с организирани групи за убийства и България ще потъне в кръв за пореден път,ще ревете,но ще е късно,когато пак започнете да капете като зрели круши,защото сте взели грешното решение!Но ще е късно.

163

До 146

преди 3 години

Тази истина, дето я казвал Мангъров кога беше истина? Преди месец, преди два или сега. Щото все различни неща говори.

162

До 167

преди 3 години

Да критики има от тези,които тръбят и всяват паника!Прочети ли,15 човевка в интензивно отделени,това ли е страшният вирус?

161

До 165

преди 3 години

Някаква собствена мисъл ще предложиш ли или демонстрираш познания по копипейст? Явно си типичен привърженик на Мангъров.

160

Анонимен

преди 3 години

До ***"Тука хвалят щаба и плюят Мангъров само тези , които са на държавната хранилка" точно

159

До 161

преди 3 години

Няма да прочетеш критики към Мангъров??. Чета не малко критики към Мангъров. Това, че ти не искаш да ги видиш, не значи, че ги няма. Интересно как може мислещ човек да подкрепя измисления доктор, който непрекъснато говори различни неща. Изводът е ясЕн.

158

Приятел

преди 3 години

На Мангъра вярвам за всичко.На Тиквата ,НОЩ , Каскета и Хунтата им-не!Щом изскочиха далаверите на Шехерезада ,Тиквата Барселонски и Екатерина Захариева-Алепу-то ,веднага скочи броя на заразените.

157

Анонимен

преди 3 години

До 140 "Такива като теб умници са причина за залитането на мерките в полицейщина"

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Добре, хем 3 месеца не работят, хем си получават 100% заплатите.

155

Свой

преди 3 години

А какво ще кажеш за страшната боройка от 164 човек,която по всяка вероятност е раздута.Пренебрегнах информацията от фесбук,докато мой познат не ми каза,че на негови роднини са предлагали пари починалата им баба,да я пишат от коронавирус.И от други места съм ги чувал,но не директно от хора в кръга на починалия.

154

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега и лелки от ДГ били позитивни и кумеца удължавал обстановката и постановката.Никой абсолютно никой и по никакъв начин не може да ме убеди в истинността на сагата.Защо от както не дават брифинги тръгнаха да дават интервюта вместо да си гледат работата. На мястото на Борисов ще потърся причината и отговорността.

153

До 146

преди 3 години

Ами няма да прочетеш критики към Мангъров,защото хората за разлика от тебе имат мозък!А ако си просто един страхливец,сто си в къщи или в мазата или където искаш и не се пречкай на нормалните хора да сиживеят живота! РАЗБРА ЛИ?

152

До свой

преди 3 години

Това сериозно ли Фейсбук като източник на информация? По-добре направо на Женския пазар

151

ГЕН. мУУУ-тафЧИЙСКИ

преди 3 години

Палете "Сухите съчки" като доцента Мангъръчков и си свиркайте марсилезата!

150

Свой

преди 3 години

164 починали от Вируса,като освен във фейсбук,то и от мой познат чувам,че са прдлагани пари на хората да се съгласят да пишат роднините,че са почнали от корона вируса.300 човека умита всеки ден във България! Огнището в Доспат,не са болни,теносят само вируса!!!Много хиляди Българи вероатно са се срещали с вируса и въобще не са го отразили.Ако пак ни сложат,карантина,то ще е по заповед на Глобалистите,които искат да унищожат психиката на хорат,а после и самите хора!

149

Коронорезистент

преди 3 години

Извинявайте много, но случая в Доспат намирисва на откровена фалшификация. Тези жени са клинично здрави и твърденията че били гълтали аспирини и аналгини, само и само за да могат да ходят на работа, са абсурдни. Който е боледувал от грип знае какво усилие коства всяко едно ставане от леглото, независимо какви лекарства вземаш, а пък нали уж коронката била много по-страшна от грипа? Имам чувството че кръговете които стоят зад щаба този път боя пресолиха манджата. Това не е поредното ромско гето.

148

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Можеш да опишеш почитанието и възхищението си от някоя личност и без "поклон".Не сме в Средновековието.

147

До152

преди 3 години

Поклон не означава почитание, а раболепие.