178

Bad Company

преди 4 години

Сутрин отивам на плаж, нося си един хляб, топя във водата и ето ти изгодна закуска. После бегам близо до фекaлната тръба, там почти няма хора, просвам чаршафа и до вечерта съм ок. Така е прекрасно и почти без пари!

177

Еврокомисия

преди 4 години

Вместо да махнете престъпниците, вие ги вкарахте в Парламента и Министерски съвет! Ще видите Шенген и Еврозона на кукуво лято българи! По милост ви вкараха в Евросъюза заради Царя, но повече грешки няма да се правят! Какво общо чоже да има България с нормалния свят?! Луда работа! Много си повярвахте!

176

Анонимен

преди 4 години

Само турбо-балъци ходят в Бг на море.Толкова по темата.Който има кинти и знае чужд език и през ум не му минава за ЛайнИморИии.

175

Анонимен

преди 4 години

Тръбни конструкции брато. Скъпа работа.

174

Анонимен

преди 4 години

Подпомагаш българските производители на месо, яйца, плодове и зеленчуциЧовек, ти май наистина си уникално наивен :D Ох, тва човек като поживее извън България и тотално отвиква от номерата на родните бизнесмени, знам го от личен опит.

173

Анонимен

преди 4 години

Септември 2020 ще бъде краят на мутрите

172

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко се напъна,ще намеря името на хотела на картата,но защо да излагам човека,това е нещо от преди 2-3 години,защото не съм от северна България и не познавам добре тази част на България.

171

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyАми не виждаш ли,че половината не са българи,естествено,че ще рекламират чуждото и плюят по българското ,но и тези изнудвачи на плажа, да се научат как се прави туризъм или хотелиерите да им дават по някой лев,вместо да скубят хората с такива големи суми.

170

To Bad Company

преди 4 години

Ще дойдем да помагаме когато разкарате наглите мутри! Към момента нито вдна стотинка не отива към българския туризъм или производител а директно към офшорни сметки! Знам го! Не е нужно да ми отговаряш хотелиерче! Ние не мразим България и българите, мразим крадците и тарикатите, които за 30 години ни ограбиха всякак и продължават да ни грабят! Разкарайте ги и ще дойдем!

169

До 172

преди 4 години

Хахахах , какви български производители ??? А да сетих се ! На хероин и амфетамини!!! Е да тука си прав тях ги подпомагаш. Туризма със сигурност не, той отдавна е в ръцете на мутрите.

168

Анонимен

преди 4 години

Може да е скъп плажа, но пък клoзeта е без пари!

167

Анонимен

преди 4 години

Каква грешка бе нещастници.....Още три кризи да ви ударят никога няма да си промените манталитета и ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ НАПЪЛНО....ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ФАЛИРАТ Е! !!

166

Bad Company

преди 4 години

Елементарни сте, *** руски, елементарни сте.Елементарни сте с вашето плюене по българския туризъм. Почивайки в България не "храниш" не само хотелиерите. Подпомагаш българските производители на месо, яйца, плодове и зеленчуци, транспорт, съпътстващи услуги и какво ли не още.....Впрочем, морето ще бъде чудесно тази година. Ще се прибера с невероятно удоволствие да похарча куп пари в България! Море без руснаци! СУУУУУУУУПЕР!

165

Анонимен

преди 4 години

На северното Ч. бяхме в един хотел,не си спомням името,нямаха нормален бял хляб,а някакъв незнайно от какво произведен подобие на хляб и невкусен,ронлив,добре,че на 10 метра от хотела имаше магазин,че си купувахме и взимахме филийките с нас,на закуска,хахаха!Не е лошо там,има интересни неща за раглеждане,но на южното е по-забавно и не е толкова скъпо,само тези шезлонги и чадъри са адски скъпи!

164

Ахаха

преди 4 години

Докато има будали да дават пари, винаги ще има мутри, които да ги прибират.

163

2Loop

преди 4 години

ми много простовсичко е по 2 лвно не се събира, а степенува2^6 = 64

162

Анонимен

преди 4 години

A ako sedna na pqsyka kolko schte mi platite drai mutri.Ei tiq ne razbraxa ,che pir po vreme na chuma ne stava e ga ti ediotite mrysni

161

хмм

преди 4 години

С акита на море, гледали ли сте?

160

Анонимен

преди 4 години

Който има торба пари, нека ходи на плаж. Аз нямам благодарение на циркаджиите от щаба на ужасите.

159

Настървен до 162

преди 4 години

Ами обстановката не ме кефи братле как да ти кажа, не е само в парите, навсякъде е някак натоварващо, хората, злобните погледи то е във въздуха не е една беля... не си почивам на черноморието, отвсякъде те дебнат да те е....т .Наистина предпочитам Гърция, за почти същите пари просто е несравнимо. Няма я тази комплексарщина и този збирщайн като у нас.