35

Подран Годжи

преди 4 години

Иде края на света.Яко ке измрете.Сите.

34

Анонимен

преди 4 години

А защо искаш всички да се разболеят?! Въпреки, че се пазим, заразените са много, особено в някои райони на света. Като държава към момента най-много заразени има в Катар, 2,4% от населението.

33

Анонимен

преди 4 години

Я покажете оная напуканата Дупнишка марионетка по тв да каже за хладилните камиони и ковчезите и ще видите как бързо ще ви свалят броя на заразените.

32

Затваряй

преди 4 години

Олеле ще станат 100. Това ще срине болничната ни система. Затваряй, фалирай, искам си КПП-тата. Искам си ограниченията.

31

ТУЛУПЛАНДИЯ

преди 4 години

Бойко Борисов-Закле,ам сЪ,че не сън зел и една стинка от Васил Божков,Ей на ако лъжа да пукнЪ..Той(Божков)само един път мЪ почерпи с една пура....

30

Анонимен

преди 4 години

Ехе всеки ден ли ще ни плашите бе кратуни сметнете 7 милиона и по 40 болни и ще разберете ,че са нужни 1000 години да се разболеят всички

29

Анонимен

преди 4 години

БРОЯТ НА "ЗАРАЗЕНИТЕ" ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРАВО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА КОМПРОМАТИТЕ, КОИТО БОЖКОВ ЩЕ ПУСКА! В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ИМА НОВА КАРАНТИНА И "НОВ ПИК". КОЛКОТО СИ ИСКАТ, ТОЛКОВА ЩЕ СЪОБЩАВАТ, ВАЖНОТО Е НЯКОЛКО ДЕНА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ГОТОВО! А ТОВА, ЧЕ ЗАРАЗЕНИ НЕ ЗНАЧИ БОЛНИ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ТЕЖКО БОЛНИ, НЕ ИМ ИЗНАСЯ!

28

Т.Шак

преди 4 години

Останаха само 8 дни до края на извънредната простотия.

27

е, т'ва е!

преди 4 години

Отпуснаха карантинните мерки, спряха да плашат и ето, резултатите са налице, болните растат главоломно с всеки изминал ден!

26

Дачо

преди 4 години

Пазарджик + Сливен = 31....май са от там където музиката и веселбата не спираше в последните 3 месеца въпреки пандемията...

25

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Ха ха ха ха..Ама това за Тотото е Вярно..Помнят го много хора...Тез управляващите Хора Ни вземат за Майтап..То е Ясно вече, че всичко е Натъманяване...И стъкмистикаИскат да Ни контролират.Да Оберат Едни Пари..И накрая да им пляскаме.Дано Божков да Подкопае Рейтинга на Тиквата.Тогава Боку Сам ще започне да се Върти...И ще се закопае..Естествено има едни 600-700 Хил. Които гласуват за него Винаги.

24

Т.Шак

преди 4 години

Голям прас!

23

Затваряй

преди 4 години

Най-добрия начин да се справим с огнището в Сливен е да сложим КПП-та на изходите на София и да затворим Южен парк - работи безотказно.

22

Анонимен

преди 4 години

ДАЛИ Е (СЛУЧАЙНО),ЧЕ СЛЕД ВСЯКО ВКЛЮЧВАНЕ ОТ ДУБАЙ НА АЛИ БАБА ВЕДНАГА РЯЗКО ЗАПОЧВАТ ДА СЕ (УВЕЛИЧАВАТ( ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ КОРОНАТА...ДАЛИ Е ИСТИНСКИ И ЗАПИСА НА РАЗГОВОР МЕЖДУ ТУЛУПА И МЕНТАРДЖИЙСКИ КОЙТО СЕ ПОЯВИ ВЪВ ФЕЙСА *** КОЙТО ЗАПИС ТИКВАТА В ПРАВ ТЕКСТ КАЗВА ТРЯБВА ДА ЗАГЛУШИМ СКАНДАЛА СЪС СЕВДА(ПИ-АРКАТА) НА БОРИСОВ,ЗАТОВА ВДИГАЙТЕ БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ.

21

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

20

Разпасана работа

преди 4 години

Тези от Сърница и Самоков, както и ромите от Сливен са ходили на море и там са се заразили - ясно е като бял ден. Закривай туристическия сезон - да види тоз *** народ.

19

Анонимен

преди 4 години

Иде ми на ума, че тоя вирус е свързан някак си с агнетата. Що агнета се изядоха тази пролет, а и продължаваме да се трудим. Докато има агнета неизядени, ще го има и вируса, лошо!

18

Анонимен

преди 4 години

До от заведениятаЗа какви заведения говориш, като новите огнища пак са в някакви села. Явно някой шофьор си е пристигнал от Германия или Нидерландия, видял се е с родата, жената отишла на работа във фабриката в града и така

17

Анонимен

преди 4 години

Започва да мирише на съд ако действително нашите са лъгали през цялото време с данните! Нов чернобил ли направи бе бойко?

16

въпрос

преди 4 години

Когато Тиквата ревеше, че идват камионите с трупове имахме четири пъти по-малко заразени на ден.....а сега, след отминаване на най-лошото,/ докато другите държави се провалиха--цитат на Тиквата/ имаме всеки ден нови огнища? Кога Тиквата казва истината?Досега не съм разбрал, а Вие?