62

Относно расизма

преди 4 години

Както за тангото трябват ДВАМА, така и медалът винаги има ДВЕ страни.

61

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантическият свят е изтрещял-това е цивилизацията, която залязва.Тръмп са го избрали най-вече заради жена му, която хем е европейка, хем източноевропейка, хем емигрантка 1-во поколение.

60

Анонимен

преди 4 години

Наближава ноември и времето за да си вземем нашата държава братя роми! Факт е че ние сме вечно бедни ,а българите имат парички. Байден ше спечели и тогава нещата ше дойдат на место.Победа!!!

59

Анонимен

преди 4 години

Напротив, тук става въпрос и за двете. От проблем с черния расизъм се превърна в политически проблем, защото всеки го впряга за негова изгода.Така че, проблемът е на расова и политическа основа.В америка не съществува морал.Там, където става въпрос за пари и власт, няма нито морал, нито демокрация, нито правосъдие.

58

Георги

преди 4 години

И между другото расизма е нещо напълно нормално и естествено. На черното не може да кажеш бяло. Нямам нищо против черните, но не са ми приятни

57

Георги

преди 4 години

Тоя свят напълно е изтрещял. Баба казваше "хубост на сила не става". Уважение не се печели с протести, а с дела. Колкото и да протестират, повечето от тях като са неграмотни и престъпници никога няма да са равни с образованите и възпитаните хора. Не е въпрос на цвят на кожата, а на умствен багаж

56

до 54

преди 4 години

Тръмп няма опоненти. Да не говорим как никой реално не се избира от простолюдието и всичко става задкулисно. Тръмп са го планирали отдавна с втори мандат.

55

Анонимен

преди 4 години

До Ботев Не си схванал поантата и не можеш да излезеш от дребнотемието. Има проблем много по голям от полицейските номера, глобализацията и неолиберализма са това.

54

Анонимен

преди 4 години

После "Протоколите на Сионските мъдреци" не били писани от евреи...Не се шегувам, напишете:killed by police white black...има статистика, че през поне 5 години назад във времето убитите бели от щатската полиция са 2 пъти повече от черните.Проблемът е много по-страшен, а именно белите в САЩ нямат потенциала да се защитят от системата.Белият престъпник е наказан от общността си, а чер-ното момче е най-красиеият престъпник.Големи тъпана-ри са белите американци!

53

Анонимен

преди 4 години

Ясно.Значи и в лондон е пълно с безделници заради мерките.Пожелавам им да продължават да дълбаят дупка в морето.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50 Либералите нямат аргументи и се опитват да свалят Тръмп с протести, макар да знаят, че той е железен и няма да им се даде. Тия протести са лицемерни понеже расизъм има но срещу белите, които работят и плащат данъци.

51

Ботев

преди 4 години

Нямаше расизъм, когато прилагането на натиск върху гръбначния стълб на бял мъж [Tony Timpa] доведе до неговата смърт. Нито пък се говореше за расизъм при другите случаи, в които полицията е прилага натиск върху врата на заподозрени и някои от тях са изпадали в безсъзнание. Нарича се полицейска практика. Но е интересно как убиеца и жертвата са се познавали много дълго време. Това по принцип за един детектив бие червената аларма и повдига повече въпроси от отговори. Не расизъм, а нещо скрито.

50

Анонимен

преди 4 години

Абе другарю Путин кви ги праиш бе цял свят се разбунтува. Уби чернокож нарочно за да вдигнеж половин свят на протестиАма неможе така да се гъбаркаш с боядисания това нее честно. От зор боядисания го вкараха в бомбо убежището под белия дом. Голем страх го гони младежа страх го е да не умре млад на 75 години. Тепърва живота е пред него па и млада пука клати човеко.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Добре но поне един плюс си сложи, защо пишеш иначе ти...

48

Анонимен

преди 4 години

Много се извинявам, но предизборно такъв световен отклик е единствено организирана агитация против Тръмп.Освен това нег-ърът ми напомня на един холивудски актьор.

47

Анонимен

преди 4 години

Това не е убийство, а нещастен случай при съпротива на арест.

46

Анонимен

преди 4 години

Когато черен бере, убива, продава наркотици и се занимава със сводничество е демокрация.Когато бял се защитава от черни берачи през нощта е расизъм.черните животи са важни,(а белите, не.)

45

Анонимен

преди 4 години

Убийството на Джордж Флойд няма нищо общо с расизма. Най-често жертвите на полицейско насилие в САЩ стават афроамериканците не защото са "чернокожи", а защото те извършват повече престъпления от останалите етноси и съответно по-често имат проблеми с полицията.

44

Анонимен

преди 4 години

Полицаят е пратен да защитава закона!Законът не е да се убиват гражданите, дори тези граждани да са престъпници!

43

Салаххадин Еййуби

преди 4 години

Европейска пролет?