99

Анонимен

преди 4 години

Хората ще си изградят 5G мрежата, ще дръпнат пак напред, а ние ще продължим да им слугуваме...

98

Анонимен

преди 4 години

Демонстрират против расизма, 5G, Алепу и в полза на разпространението на коронавируса. Резултатите от протеста очаквайте след седмица.

97

!

преди 4 години

Тези протести на 5G и Алепу са организирани от комунистите. Единственият смислен протест които е подкрепен от нас нормалните дясно мислещите хора е този срещу расизма. Виждаме как всекидневно на ромите им се ограничават правата. Това трябва да спре, трябва да се спре расиско-фашиската и комунистическа идеология. Онези неандерталски които пискат против 5G искат да живеят в пещери, 5G било доказано вредно и цигарите са вредни но гората пушат. Да кажем не на расизма и да за повече права на ромите.

96

Анонимен

преди 4 години

Какъв расизъм, какви пет лева?

95

Батко ака Лошия

преди 4 години

До Анонимен 108Ами не сме само ние, виж във Франция, иначе съм съгласен с това за жабата....:)

94

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да сте солидарни с ромите отидете да живеете в махалата,да се запознаете с техния бит и особености и предлагам залагания колко време ще издържат там и дали след това пак ще са солидарни с ромите!

93

Real

преди 4 години

Целта е ясна - ако полицията у нас си позволи занапред да подгони някой обитател на екзотична махала ...********************************************Полиция - това са платените пазванти на властта. Каквото и да стане полицията е длъжна да пази властта. До тук всичко е добре, но когато отделни представители на полицията започнат да екзекутират част от подопечното им население - имаме голем проблем...

92

Nzz

преди 4 години

Да подкрепим всички заедно всички Роми с главни Р!!! Не оствяйте езикът на омразата да говори!!

91

Анонимен

преди 4 години

Искам закон срещу идиотията...

90

Прдставете си

преди 4 години

Човек който печели 140 милярда на година и харчи 40 ...като продава технология за пари и всички я искат този апъл този андроид този новия!..телефон! И от другата страна - човек от който нищо не зависи, няма работа, или работи за 3000 долара на година от источна европа е искарал плакат и ръкомаха, че не иска оня да става богат!!! ...дали ще успее..?!;)

89

Светозар

преди 4 години

" Солидарност с ромите!. Събитието е организирано във фейсбук от "Български майки против фашизма, расизма, ислямофобията и хомофобията".=======================================================Не се чудете драги зрители ! Това е фракция на Български Хелзинскси Комитет. Всички знаем, каква е дейността на тази антибългарска организация.

88

Анонимен

преди 4 години

Едно от най - престижните научни издания в САЩ Scientific American: "Нямаме никаква причина да вярваме, че 5G е безопасно."250 учени започнаха подписка, с настояване незабавно да се възложи мораториум върху изграждане на 5G мрежата"Над 500 публикувани изследвания доказват, че EMF радиацията влияе на живи организма в нива много под лимита на световните регулации. Ефектите включват повишен риск от рак, клетъчен стрес, увредено ДНК, неврологични заболявания".

87

Анонимен

преди 4 години

Видяла жабата , че конят го подковават и вдигнала и тя крак. Нерде расизма в САЩ нерде уж расизъм в България. Тук шведите карат мерцедеси , а българите мизеруват.

86

Батко

преди 4 години

Щом взеха да ме трият, значи съм и бръкнал на модер аторчетата...:)Дайте някой лев бе, нали взимате космически заплати...хахахах

85

Т.Шак

преди 4 години

Нямам нищо против протестите, когато са смислени. Тези не са.Само срещу извънземните няма протест днес, ама все пак е само обедно време.

84

Анонимен

преди 4 години

ас ште ида на всеки протест заштото имам мнение. 5гто е нешто много упасно! това е с цел да ни маниполира и да ни контролирват. ште знаият всичко за нас а ас не искам. сашто така срещо расизамат е много важно да се протестирва заштото има много расизам в балгариа. а в алепо измирияха много хора и ас сам сас сириа. затова ште ида на всеки един протест. но наи вече ме иядосва 5гто това е врак на човечеството пуснат от сашт

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104Зависи каква е целта на протеста.Освен това, като вършиш полезна работа с определена цел, също можеш по този начин да изразиш протест.

82

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм ЗА протестите!Човек, който не протестира, а живее в съвременната реалност, значи вече се е превърнал в скот!

81

До Един от Североза

преди 4 години

Няма 10% свестни ченгета.Надценяваш ги и то много.

80

Ivan

преди 4 години

Хубаво е ,че ромите пак подръжават на запада и говорят за расизма но нека кажем честно какъв процент от цветнокожите американци работят и си плащат чинно данаците и какъв е процента на ромите в България които го правят и тогава може да се окажем в положение ,че ние българите сме подложени на дискриминация в собствената си страна и плажаме данаци за да имат ромите помощи и нахалство да се оплакват от дискриминация!