36

ОСТАВКА И СЪД

преди 3 години

ГАДИННО !!!карантината няма да ти се размине !!!

35

Анонимен

преди 3 години

Строи се, така е. Строи се подпорна стена на морето със стълби асансьорни шахти ,стаи и с ширина около 20 метра. Тая вечер още продължават да ни убеждават, че това не е сграда а подпорна стена. За тази стена приятели събират данни и ще кандидатстват в книгата на Гинес за най-оборудваната подпорна стена. Оборудвана с асансьори и 30 луксозни апартамента.

34

ето я статията

преди 3 години

https://dnes.bg/obshtestvo/2020/06/04/borisov-udarnoto-stroitelstvo-prodyljava-vypreki-virusa.452120#comment-newestОбщо 24 милиона окрадени от Созопол от кмета Рейзи и сега Созопол е затънал в огромни дългове,а подсъдими няма!

33

Анонимен

преди 3 години

Рейзи е откраднал 2 милиона като кмет от ГЕРБ и 22 милиона като кмет на СДС от Созопол,сега Созопол е затънал до гушата в дългове и не знаят как да се оправят!А подсъдими няма.

32

Анонимен

преди 3 години

През 2019 г. Прокуратурата започна разследване срещу Панайот Рейзи, и счетоводителката на Община Созопол. В хода на разследването се установило, че в резултат на престъпната дейност на двамата заподозрени, в периода от 29.08.2014 г. до 27.03.2017 г. са присвоили над 2 000 000 лв

31

Анонимен

преди 3 години

Така правите пътищата,че заобикаляте отдалеч селищата и лишавате от средства и приходи селищата,градовете.А там,където трябваше да направите директен къс път до Слънчев бряг след Айтос и преди Бургас,го направихте заобиколен през Бургас и по-дълъг.

30

Анонимен

преди 3 години

До ВидяхмеВ Созопол бяха ограбени с милиони от кмета им,не го знам от ГЕРБ ли е от ДПС ли е,май е на ГЕРБ,сега Созополчани са затънали в големи дългове и не знаят как да се оправят!

29

Щерев

преди 3 години

Браво на г-н Борисов.Колкото направи той за 10г БСП не могат да боядисат за 50г

28

Анонимен

преди 3 години

Защо не го прекарахте през Гурково,че да е удобен и на Бургаско-Сливенско-Новозагорския регион,ами през Казънлък? Да е близо до вашия човек от Габрово ли?

27

1

преди 3 години

До анонимен-18,сякаш тиквата е построил двулентовия път,а тези 12км.се строят,вече 7 години,цената за километър с включени комисионни е 7.5 милиона,голямо крадене е имало.

26

ххххххх

преди 3 години

Ударното крадене и ПР-акциите без резултат продължават!

25

Анонимен

преди 3 години

ударно строи ДПС-то по плажовете, подарява пътища на великия хидролог и му строи вълноломи и куп други подобни неща. Шайката тотално се е самозабравила, ояла се е във власт и плува в милиарди офшорки, имоти в чужбина, всичкото толуп на тръстиката и жално блее в кошарата - не смее никой гък да каже на мутрата еднокнижник - мила родна картинка!

24

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха,в българската секция на скайскраперсити в отдел транспорт има една снимка от високо на участък в строеж от магистрала Хемус,две кръгови и път,хахахаха влезте и вижте какво се вижда от високо!Малко да се посмеете че напоследък ни е много погребално.

23

Видяхме

преди 3 години

Видяхме как вървят строиежитеГЕРБавият любимец Панайот Рейзи строи укрепващо съоражение на плажа в Созопол със стаи и коридори.За летният сарай на Доган на плажа в Росенец построи частен път и вълнолом.И двата строиежа не само ,че са противозаконни ,ами и противоконституционни - бреговата ивица трябва да е изключително държавна собственост.Твойте хора и в Алепу строят и на Тюленово.Некои и в Барселона строят.

22

Анонимен

преди 3 години

ударното крадене и отклоняване на средства към офшорки продължава с пълна сила въпреки вируса... ще има за къщи и дворци и в други държави, че в Барселона е бита карта къщичката с басейнчето вече. някъде по-далече и на по-тихо място - Малдивите, Сейшелите, Бахамите

21

Анонимен

преди 3 години

Някой да не си помисли,че в България има култ към личността.

20

Анонимен

преди 3 години

Хвалипръцко!А за Габрово това е лоша новина.Досега трафикът през Шипка преминаваше през центъра и някои се спираха да се хранят и да пазаруват.Сега градът съвсем ще западне и оредее.

19

ПроСоТо

преди 3 години

До Sashoнай-вероятно...Но са измислили нова система:-Декларираш четирилентов,получаваш финансиране за такъв,а правиш двулентов.Ще последват въпроси?..Е,докато дойдат въпросите,ако изобщо някой позволи да се задават, всичко ще е сметено под килима,затлачено от "преписки и процедури" ,и така...Делото им ще преуспее.

18

анонимен

преди 3 години

А къде е четири лентовия път и тунела под Шипка обещаван от БКП и после от БСП 80 години?При Б.Б. е двулентов път,но го има!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Виждаме, Биби. Подпорни стени със стаи и стълбища, "поне на този етап". Линч и затвор с прозорци, та хората свободно да идват да ви заплюват.