7

Анонимен

преди 3 години

За 14 години с руската "РСК-МиГ" са сключени договори за 275 милиона лева без ДДС-------14 години натовска България плаща заплатите на руските май муни, за да проектират и строят оръжия против нас и нашите съюзници. И после ми обяснявайте, че Борисов бил някакъв защитник на евроатлантизма. Пионка на Путин и не более. Направих си труда да сметна - издържали сме 1000 човека от РСК МиГ в продължение на 14 години при заплата $1500/мес, което е огромна заплата за Просия.

6

Bad Company

преди 3 години

Чиста проба "money for nothing". Желязото Су 25 се води "щурмовик". КОЙ ще "Щурмуваме" с тези самолети? Турция, Гърция, Румъния, Сърбия, Македония.....??? Цялата схема е Каракачана да лапне едни парички от комисионни.

5

Си Дзинпин

преди 3 години

Баодзялия е БезЗащитна, да я направим Поредната Провинция на Народна Комунистическа Република Китай! В Атака...

4

писна ми

преди 3 години

До кога ще се харчи народна пара за тоз де духа !!

3

Sata NATO

преди 3 години

Срокът на модернизацията на един самолет е 11 месеца от постъпването на авансовото плащане.-------За 11 месеца хората произвеждат 150 нови самолета, тези ще ми ремонтират един 40-годишен самолет почти година. И кой ви каза, че трябва да работите с Беларус и косвено да наливате пари в отбраната на Путин,след като въпросният самолет се е произвеждал в Тбилиси?

2

Иван

преди 3 години

Тва на снимката не са ли МИГ-ве?

1

Т,ва

преди 3 години

на снимката е толкова Су-25, колкото аз съм космонавт.