103

българин

преди 3 години

До 91 И Америка не остана по на зад! " Даде прекалено много на Япония"! Не помниш ли? Хирушима и Нагазаки?-:) После през годините в съвремието да не изброявам.Виетнам,Корея,в днешно време Либия,Ирак,Сърбия и къде ли не разпали войни в държави в някой от тях и до днес да във война! Замълчи по добре!

102

Анонимен

преди 3 години

Ей така се прави с цветнокожите, не като в България

101

Анонимен

преди 3 години

Пъъъъъй, то само пролетариат бе бате...

100

Анонимен

преди 3 години

До SS 96стават такива неща , анонимен форум - има и злоупотребяващи

99

Анонимен

преди 3 години

До Разбиращ. Ало на кои да завижадаме бе на Краварите ли. Ясно е че Кравария я познаваш само от филмите. За разлика от теб аз съм учил там и съм живял 5 години. Отвъд океана на власт е закона на джунглата. Случайно ли всички са въоръжени. Няма човек без оръжие. Пожелавам ти някой ден да отидеш в кравария да поживееш поне година и след това ще видя какво ще пишеш. Ако оцелееш щото такива тарикатчета Разбирачи ги таковат на задна прашка там.

98

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има кой кога е създаден, по-тая логика и Русия не е много стара държава значи и тя за нищо не става като Америка, ние сме номер едно по твота логика

97

Анонимен

преди 3 години

До До Русофилчетат 91Панелките са германско изобретение по време на Ваймарската република. Та, заповядай отново.

96

Путин

преди 3 години

Мачкай, Доналд ! С тебе сме !

95

Анонимен

преди 3 години

Протестърите скоро ще настъпят мoтикaтa.

94

Анонимен

преди 3 години

До Разбиращ 79 Да завиждаме на едно болно общество , не - мерси Ти като искаш си им завиждай

93

българин

преди 3 години

До 85 Извинявай малко американофилче! Че обидих твоят пиедестал Америка!-:) Твоята И моя България. Е създаден много преди да чуем за " янките'! И щом си толкова плиткоумен.Влез и попитай чичко Гугъл.Щото черепната ти кутия. Нищо не помни! Та виж кога са създадени България .И коооолко по късно,възлюбената ти Америка!-:) Леле леле ......

92

SS

преди 3 години

Коментар 92 не съм го писал .Някой ползва моя ник.Засега само чета коментари и не участвам.

91

Анонимен

преди 3 години

Герберастки костюмарчета, стига писахте за Путин и Русия - темата е за най-великата демокрация в света! Която ни налага начин на живот.

90

Анонимен

преди 3 години

SS разбирам че искат да се врежат в теб ама моля ти се та това е форум.

89

SS

преди 3 години

да де, ама на видеото липсва какво е станало впоследствие с полицаите в колите дето се 'врязвят' в "тълпата. Може само да се предполага, че е имало доста активно обратно 'врязване'... с подръчни, но ефективни средства

88

До Русофилчетат

преди 3 години

Рудия даде много на света- ЧЕРНОБИЛ... и Панелките ! Велика държава !... аааа и водката ! Благодарим ти майко Русия ти си велика !!!

87

Анонимен

преди 3 години

и нас това ни чака, само някой да насъска гетата и ше грабнат брадвите и ще почнат да рушат

86

Анонимен

преди 3 години

ДрУгааре, са да Ви кажа, в америка шерифите се избират и това че има някакви дето трошат, незначи че останалите 95% от хората не подкрепят полицията, там тя се избира и назначава от данъкоплатците, а не като рашка просташка, квот каже вожда, поняли ?

85

Хахаха

преди 3 години

Не мога просто, ще прати армията да потуши протестите. Боже, боже..... нямам думи, полицията не може да се справи както и специалните части? Интересно, как една държава, която беше фактор в световен мащаб, сега е подигравана от един регионален лидер като Турция.

84

Анонимен

преди 3 години

до 74 Вие Русия откакто сте се родили я чакате да се разпадне, ама нъцкиии! Вие откакто сте се родили чакате някой да победи във военно отношение Русия, ама ЯРАААК( ако знаеш кво значи). Американците откакто имат държава се точат на Русия, ама само им стигна куража да обявят студена война на Русия. САЩ подкокоросват Китай 1968- *** да нападне СССР и след като видяха как китайските танкове бяха стопени когато навлязоха в Русия, американеца си каза още тогава...1968-*** " Тука не се наближава"!