267

Анонимен

преди 3 години

до 277 Фалшива ти е кратуната!Агента ги направи на мармалад! Муахахахаха...няма такава гавра!"Гледай сега какво ще стане""Оооо Боже мооой"Муахахахахаха...

266

Анонимен

преди 3 години

265

Анонимен

преди 3 години

В случая авторката на статията няма вина . Видеото е озаглавено така . Ама какво значение има и да не е бил ФБР агент не се разбра , защо не му поискаха личната карта , да го идентифицират Ами го закопчаха и след това му гледаха документите В лавите им става следното -" черен , джобовете му са оръжия , трябва да гозакопчеем на секундата "

264

до Ямболски цървул

преди 3 години

Кат та гледам как си се разработил...

263

Ямболски цървул

преди 3 години

Стига с тази защита на черните.Ние работим вместо тях,а те наглеят!

262

Анонимен

преди 3 години

Американофилчетата още не могат да повярват какво става в скъпата им Америка. В шок са. Културологичен шок. В момента са на вълна пълно отричане и оправдания от типа "вашите да не са по-свестни". А САЩ продължава да бъде полицейска, расистка държава.

261

Анонимен

преди 3 години

САЩ - расистка държава, изградена от робски труд, на основите на геноцид.

260

Анонимен

преди 3 години

Фалшиво! Проверявайте си източниците.

259

ФБР да публикува

преди 3 години

снимки и досиета на всички агенти за да не ги бъркат, подобно на нашите агенти от ДС, па може и Мосад да се престрашат

258

Стрина Пена

преди 3 години

Теорията за произхода на човека от Източна Африка, също издиша последните години. Дори преди година или две, откриха доста неточности в нея. Те бяха свързани точно с разселванията. Имаше и други тези. Имаше заседания на учени. Независими учени не я признават още от самото й начало.

257

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се пънали, господа! Не е за черни, не е за бели, всичко е за да се срине Тръмп.Толкова е прозрачно.

256

До стрина пена

преди 3 години

Според учените, всички сме дошли от Африка.

255

Анонимен

преди 3 години

До251Предполагам живееш с черни от 1990г, че нещо английският ти хич го няма.I've been living ... , perhaps?

254

Анонимен

преди 3 години

тези бунтове не са добро нещо. така е започнал и комунизма в европа.помислете добре на коя страна ще бъдете, и си създайте план за действие, когато бурята дойде и в българия.

253

мисъл

преди 3 години

До DVBняма значение, че видеото е от миналата година. То просто показва, че този тип безхаберно отношение съществува и протестите имат основателна причина.

252

Анонимен

преди 3 години

И как завършва историята бе Анелия? Твоят редактор не ви ли каза да си довършвате съчиненията по картинка?

251

Ковача

преди 3 години

Можеш да ги псуваш. Това не е престъпление... Много хора го правят, но трябва да знаеш как и кога, за да не се окажеш в колата с решетките. Иначе наистина ги псуваше през цялото време и им каза че са най-големите *** които е срещал. Просто не можеш да арестуваш някой защото си МИСЛЕЛ... арестуваш, когато имаш достатъчно основателна причина, която трябва да я цитираш на лицето и да го информираш защо го задържаш. А не защото си мислиш...

250

Стрина Пена

преди 3 години

И да ми цъкате минусчета, това е положението, хич не ме интересува на кого му изнася и на кого не. Българите са пришълци от Азия. Това е положението. Вместо да се сърдите като малки деца, трябва да се обединим и да видим какво може да се направи за България, докато още може, времето изтича.

249

Стрина Пена

преди 3 години

Българите никога не са били в Европа, фактите за това са налице, неслучайно има изследвания, че имат повече общи черти, обичаи и традиции, с монголи, таджики и т.н.отколкото, с германци, шведи и т.н. Българите са азиатски пришълци в Европа, в никакъв случай не са европейци. А ти като продължаваш да се самозалъгваш, фактите няма да ги промениш. Те ще останат за който иска да ги види.

248

Анонимен

преди 3 години

Ахаахахахаа....до последно си правеше гавра с ченгетата! Така им се пада!