129

Анонимен

преди 4 години

До БаткоДовиждане, слаб актьор и социален маргинал. Макар че такива като теб така или иначе нямат какво друго да правят, така че те чакаме след малко с този ник или с друг.

128

защо

преди 4 години

Никой не публикува каква е смъртноста през изминалите години сравнена с пандемията или с вируса е намаляла /както с катастрофите/.

127

Анонимен

преди 4 години

До ДО 128 ПАЛЯЧЕТОО"лично аз ходя без маска"Ама само където ти кажат.:)))

126

Батко

преди 4 години

До АнонименТи кой си? Не си пил лекарствата, ***! Мисля, че не заслужавам да си губя времето с ***, като теб!

125

Анонимен

преди 4 години

До БаткоСкъпо Батенце, аз си изкарвам прехраната в сферата на финансите. От това разбирам. Поради което съм доста умерен в оценките си за медиците. Които безкрайно уважавам, защото съм способен да оценя какво богатство за обществото е един свестен лекар.Ти по какво си специалист / освен по всичко / скъпо Батенце, та си толкова краен в оценките си за вируси, вирусолози и пр? Та, ще кажеш ли? Или пак ще се поиздуеш, за да е ясно / за пореден път/ че си обикновен, озлобен лузър?

124

Анонимен

преди 4 години

До Батко"кой беше ти бе"Типичния устат никой от хоремага пак се опитва за актьорска роля. Не ставаш, отивай да си допиваш.

123

Анонимен

преди 4 години

До ДО 121/124Аз вируса го преживях, не се грижи за мен. Ти гледай да се криеш по дупките, щото такива като вас са много устати по форумите, но сте по-ниски от тревата в реалния живот и страхливи до безобразие като стане дума за реална опасност. Даже трябва да ви изравяме от дупките, иначе не можете да излезете на дневна светлина.

122

Батко

преди 4 години

До АнонименТука има две - три платени Т.Р.О.Л.Ч.Е.Т.А ! Същите се опитват по всички възможни начини да лъскат имиджа на властта! Уви не им се отдава! Другото ще го оставя без коментар!Аз за да кажа нещо, значи съм специалист в съответната област, а освен това чета и доста книги и се интересувам от нещата! Не съм длъжен да давам отговори на някакви, дето нито съм ги чувал, нито виждал. Кой беше ти бе?

121

Анонимен

преди 4 години

До Батко"Аз съм специалист в съответните области"Само като го чуя това и си ми ясен. Отивай в пясъчника да си играеш.

120

ДО 121

преди 4 години

ВАКСИНКАТА ТЕ ЧАКА ПИШЛЕЕМЕ ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ЩЕ ЖИВЕЕШ С ВАКСИНКАТА *** ПРОПАГАНДИРАЙ КОРОНКАТА СИ НА НЕВЕЖИТЕ БЛЕЕЩИ КОИТО ЩЕ ТЕ СЛУШКАТ С ЗЯПНАЛИ УСТА ТУК ИМА МИСЛЕЩИ ТЕ СА ВАШИЯ ПРОБЛЕМ НА СТАДНИТЕ ЖИВОТНИ,,,.

119

Анонимен

преди 4 години

До До 117/120Факт е, че нищо не ти е ясно. Няма такъв "стандарт на СЗО". Всяка държава определя сама протокола за обявяване на една жертва дали е от корона или от друго. Примерите ме подсещат, че *** тук използваха абсолютно същите абсурдни глупости, явно си един от тях. Слаби актьори сте.

118

Батко

преди 4 години

До АнонименТи по какво си специалист ми е много интересно, вероятно не си прочел и една книжка, ама даваш акъл, типично български! Аз съм си специалист в съответните области, мен хората ме оценяват, не ти Т.Р.О.Л.Ч.ЕИскам тебе да чуем, отворко!!!

117

Анонимен

преди 4 години

До ДО 117/119Лош актьор си. Не ставаш.

116

До 117

преди 4 години

Аз пък имам позната която си отиде на 45, защото не всеки може да живее 15, 20 или 30 години на хемодиализа, не се правят такива заключения от единични случаи. Фактите са, в цял свят всеки с положителна проба се води жертва на вируса, независимо от какво е починал. Стандарта на СЗО е положителна проба значи е вируса виновен, независимо от тежката черепно-мозъчна травма, четворния бай-пас или огнестрелните рани. Но дори и да приемем че 400000 са умрели, пак по СЗО има между 70 и 700 мил. заразени

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115"Батко" работи като шофьор или товарач в някое депо, но ги разбора медицинските въпроси. Тук тия със конспиративните теории са или безработни или нискообразовани и нископлатени. За сметка на това са компетентни по всички въпроси. Като започнеш от политически, после икономически, после финансови, после юридически, после медицински и т.н.

114

Анонимен

преди 4 години

До ДО 106/112Аутопсия е правена, да. Затова знам с каква диагноза си отиде човека, защото лежах в стаята когато съобщаваха на съпругата му . Явно си напълно неграмотен. Хора на хемодиализа живеят без проблеми много десетилетия, на практика докато хората наистина остареят, ако нещата се правят качествено. Този човек беше живял на хемодиализа 15 години и е щял да живее вероятно още поне толкова без вируса. "Клинична картина" ***, нямаш идея за какво говориш, но се правиш на интересен.

113

Анонимен

преди 4 години

До: щаба и правителствотоКопие: министъра на здравеопазванетоКакво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети за повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???

112

Анонимен

преди 4 години

До БаткоБатко, батенце - ***, ти, много умен бре , Бате? Вероятни виден лекар? Вирусолог? Я се похвали с експертизата си, че нещо скромничиш, обявявайки, че само си над всичко и всички, особено над българските медици!Та? По какво си специалист, батенце? Има ли такава област / освен саморазхвалването, ама и там си зле, та..../ ?

111

Батко

преди 4 години

И последно - вие, какво ще видите от парите, които ще приберат! В другите страни на хората дадоха реални пари, грижат се за техните сънародници. В България какво ви дадоха? Отговорът нищо не са дали и няма да дадат! Държавата с най-малко живеещо население в ЕС и най-бедната в ЕС, доближена до държави от третият свят, се граби стабилно!И мислили за хората? Да бе да, мислят само за собственият си джоб!Позитивна нова седмица!

110

ДО 106

преди 4 години

АУТОПСИЯ ПРАВЕНА ЛИ Е НА ДИАБЕТНО БОЛНИЯ С ХЕМОДИАЛИЗА,САМО С ТАКАВА ДИАГНОЗА СИ ПЪТНИК МОЕТО МОМЧЕ А ЕДИН ЛЕК ГРИП МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗКЛЧИЕТЛНО ОПАСЕН ЗА ТАКАВА КЛИНИЧНА КАРТИНА ...АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ НЕ СИ БИЛ БОЛЕН ОТ НИКАКЪВ КОВИД....ГРИПНАТА ЕПИДЕМИЯ И СМЕНИХТЕ НАЗВАНИЕТО НА КОВИД ЦИРКАДЖИИ...