24

търговец

преди 4 години

До Saki защото Тервел получил много злато и е бил христианин и после цариград арабите щаха да дойдат в плиска

23

Щирлиц

преди 4 години

Турция да се изчисти от историческите си комплекси,като събори минаретата,загрозяващи Света София,и издгне отново християнски кръст на купола й.Просто и лесно.

22

Анонимен

преди 4 години

До До 4римската империя до 4 век не е била християнска

21

SS

преди 4 години

няма страшно: Турция скоро ще се се "изчисти от историческите си комплекси" - трябва само едно земетресение над 5 по Рихтер къмто това дето му казват истанбул

20

Анонимен

преди 4 години

До муспито византийците знаели са че живеят в Вимантия този термин са го измислили немците през 16 век и голямата част на населението в империята е било гръцко

19

Някой си

преди 4 години

До муспиЗа твое сведение във Истанбул е най голямата еврейска диаспора . Факт който никой не коментира . Виж колко са световните борсови центрове , един от тях е Истанбул !!!

18

Kubilay до saki

преди 4 години

Правилно казваш, но прабелгарите, макар тюркоезични са били езичници, а арабите мюсюлмани. И не забравяй, че султан Баязид е бил заловен от друг турски завоевател Тимур. Така че, когато става въпрос за земи и чест, нещата не винаги опират до езици и общо минало. Тимур и Баязид са си писали писма на турски преди да се нападнат.

17

Анонимен

преди 4 години

Vasite priateli anadolite....pak ste vi sibat i ste im blagodarite

16

Хахаха

преди 4 години

Все още има хора,които са много зле,в момента е музей

15

До 13

преди 4 години

Ти правиш ли разлика между храм и музей?

14

Хаха

преди 4 години

Чуваш ли 9? Чети коментара на 10 и го запомни

13

Некъф

преди 4 години

От днес да започне да се чете библията във всяка джамия!!!

12

До 9 де

преди 4 години

Хахаха

11

муспи

преди 4 години

А синагогата там, на Златния рог, с нещо да и засягат интересите? Не смеят и да погледнат към нея, не са я споменавали и през "великото" османско минало, и сега при демокрацията! Дивакът си е дивак - скача според тоягата. Друг е въпроса, че Гърция е била нищо във Византия, - че само това - официалния език е бил латински.

10

истина

преди 4 години

Великите сили които имат силна армия не се съобразяват от мнението на държави които имат 4 самолета.Така че сатворете си тъпите усти завинаги и си оправете собствения си *** щото мирише много

9

До 4

преди 4 години

Константинопол е създаден от християните, ми зернико, а вие сте просто навлеци ! България също НИКОГА не е била турска, макар че сте успели да "присъствате" тука, използвайки тогавашното й разединение ! Може ли една жена да на някой, който я държи насила ?! Не - тя ще е с него само привидно, а в сърцето си ще бъде винаги с онзи, когото обича, и с когото е свързана душата й !

8

Анонимен

преди 4 години

И Турция като Русия - едната се заяжда с Гърция, а другата с България...и двете се опитват да поругаят историческата истина !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

7

Saki

преди 4 години

И досега остава загадка ,защо един тюркски езически народ ,като прабългарите водени от Тервел ,напада арабите при обсадата на Константинопол, вместо да се съюзи с тях и да си поделят града и империята.

6

Анонимен

преди 4 години

"" имам прочете сура "Фатиха" от Корана в музея""....................султан Ердоган който е до ушите в ***** се опитва да измести вниманието на обикновените хора от истинските проблеми ... и успява.

5

Анонимен

преди 4 години

Турция окончателно си затвори вратата за ЕС. Кефффффффф.....