41

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е върха на айсберга, всичко надолу е негово подобие

40

Анонимен

преди 4 години

На мястото на изгорелия полицейски участък ще им построят нов, по-голям и по-хубав, с два пъти повече персонал и три пъти повече места за спане.

39

Йово

преди 4 години

Това ако се беше случило във Владикавказ или някой друг град в Русия сега десните хейтъри и либерал демократите щяха да реват какви са селяни и азиатци в раша. Как Путин не спазва човешките права. Как в раша живееят в 18-ти век и всякакви подобни глупости. Но щом това се случва в люлката на "цивилизованият свят и модерната демокрация" всички си затварят очите и се правят че нищо няма.

38

Христо Христов

преди 4 години

Къде е герберското недоразумение захариева, защо се крие?!Аман от лицемерни вувузели на лъжливи ценности!

37

корекция

преди 4 години

Влязъл в магазин и се опитал да си купи цигари с фалшива 20-доларова банкнота. Това е цялата му вина...

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Май по подозрение, че осребрявал фалшиви чекове.

35

до 25

преди 4 години

Закъде да се разпадат повече? Политическата власт крайно некомпетентна и разкъсвана от омраза и скандални разкрития. Президентът им сeнилен шут.Хората болни - много психически и физически. Правосъдието им съмнително, полицаите им сaдистични ***, образованието им за смях вече, дори и Харвард, здравеопазването недостъпно (виждаме резултатите в момента), икономиката им на ишлеме в Китай, финансите им и те на ишлеме в Израел. Ако това не е разпад, какво е?

34

Анонимен

преди 4 години

Кой Близък изток ? Иначе там в щатите само афроамериканци

33

Анонимен

преди 4 години

СпециалнитИ супермени убили, ограбили супермаркета изпочупили и запалили.

32

Анонимен

преди 4 години

Не димпатизирам на афроамериканцитр но се надявам полицаят да получи най-тежкото наказание защото дефакто те тримата убиха човек преднамерено без нищо да им е направил.Какво като са полицаи?Разбра се че убиецът освен полицай е бил и с психични отклонения затова е бил уволнен като охранител на казино.Не бива да се дава власт на хора с психични проблеми защоти правят само проблеми.Всички казват "на полицайте им е много трудно и напрегнато" Ми като им е трудно и напрегнато-оставка и на борсата.

31

Анонимен

преди 4 години

Бегат определени, които се слагат.Още от създаването утайката избягала, после всякакви престъпници, бегали нацисти там, бегали евреи,Сорос избягал Гюлен избягъл, всичката гмеж събрана, научена да руши и граби и сега що стана така

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Хората са свикнали да се борят за правата си.В България ако полицай беше убил нарочно арестуван никой нямаше да излезе на протест.

29

Анонимен

преди 4 години

В изкуствено създадена държава от колониалисти, африкански роби, мултикултурна, разноцветна,където единственото верую са парите,винаги ще има противодействие.

28

Анонимен

преди 4 години

Да вземат от този тиви ченъл следващия път да интервюират афроамериканец.Не знам смисъла в това да се интервюира българка като протестите са убит афроамериканец от американско коп.

27

Анонимен

преди 4 години

Някъде пише ли за какво е бил аресетуван убития?

26

Анонимен

преди 4 години

Една цветна революцийка им трябва там, пък после да се определят

25

Алекс2

преди 4 години

Аз като по *** да Ви питам все пак. След като Хамериканците са толкоз тъ пи и пр ости защо от 100 г насам всеки гледа да забегне на там ??? А ние като сме такива хитряги като Андрешко сме най бедните ??? Чер-ните мамуни само чакат повод и да почнат да прлячкосват ! Тръмпи си е много прав ! И тоя чернокож ако си е бил мирен не би видял полицейско "чудо"...що не показват какво е ставало преди ареста му ?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Сащ няма да се разпаднат.Освен черни и бели има и още много видове хора в Сащ.То ако трябва да се разпадат ще трябва да е на хиляди държави.

23

Анонимен

преди 4 години

Летя с колата в Америка да гълтам за парии на чернии, гетото е мояяят рай

22

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е САЩ да се разпаднат на бели и черни щати.................................................Ам, жълти и червени? Няма ли да има?