314

R

преди 4 години

До ВИНОВНИТЕ ЗАЕ ти им разказа играта на китайците значи. Щото по-виновни от тях няма ....

313

R

преди 4 години

До АнонименТой не знае какво е касетофон Той си е просто фурашка и зелен чорап. Строй се, преброй се. Това знае. А, още и Мирно и Свободно :) Живот в поделение. С радиоточка. От кабинета до стаята на Деса и това ......

312

Анонимен

преди 4 години

Тоя трябва да го съдят за предумишлено убийство,изкара народа на 3 март по време на пандемия без да му мигне окото!Това ясно показва колко го е еня за този народ!

311

Пак да попотам

преди 4 години

За мандата ми:1. Едно коремно2. По една надгробна реч седмично3. Екскурзии на Деса веднъж месечно4. Джуланчета ежедневноПосле ми кажете, че нищо не работяОсвен това, някой сеща ли се нещо друго... АЗ НЕ!

310

не така

преди 4 години

Пуснете снимка и на бойко,за да има равнопоставеност в храченето.

309

Тия ли!?

преди 4 години

Радев, ***,Мая,Вигенин....каква класа само! Каква сбирщина! Какво обединява гейгейчета, крадливи лъжкини и един бълващ постоянно простотии? Тези ли ще искат да управляват? С костинбродски бюлетини ли? Или с назначаване на половинките си на работа да взимат заплата,без да работят? Или пък с толериране на болни извратени гайгайчета? С приватизирани заводи още на 20 г? И цялата тая пасмина не спира да ни залива с простотиите си и с помията си! Гнусно! Индивиди бяз всякакъв морал и чест! Гнусно

308

Пешо

преди 4 години

Да, това бе поредното словоблудство на Радев с единствена цел сваляне на правителството и връщане на власт на БСП. А помните ли какво беше, когато те бяха на власт? Слава богу, че те не са на власт по времето на пандемията, защото щяхме да се стопим, като парче масло в нагорещен тиган!

307

Анонимен

преди 4 години

тази жалка медия е толкова фокусирана в отразяване на махленските клюки от кл.о.аката че проспива историческа новина - изстрелването на двама астронавти със Спейс Хикс ДНЕС.

306

Анонимен

преди 4 години

Само мрънкъщи и най вече драскачи вие не можете даже да си помислите за протест само можете да драскате отиват на протест и накрая играят на хоро е само каква нация велика сте драскайте и се успокоте защото друго неможете.

305

Анонимен

преди 4 години

тоя е най-обикновен стар касетофон -дъвче лентата и някви несвързани звуци издава

304

Анонимен

преди 4 години

Играе за интересите на руския Лукойл, нормално за продажник като Радев.

303

ВИНОВНИТЕ ЗА

преди 4 години

КАРАНТИНАТА НАРОДЕН СЪД И ЗАТВОР !!!

302

Краино време е

преди 4 години

глобализма да се криминализира като фашизмаи да започне разследване срещу евреиските фондаций и световния юдо-масонски заговор !!!тази карантина няма да ви се размине иззроди психясали !!!

301

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

С риск да изплагиатствам един коментар по долу... - не е ли крайно време да разберем кой му пише речите... - може пък преЦедентът изобщо да не съзнава какво говори и да се окаже напълно невинен... - знаеме, че в наказателното право - по голяма вина носи поръчителят на убийството, отколкото изпълнителя...

300

ЗАЩО Я НАПРАВИХТЕ

преди 4 години

тази юдо-масонска карантина !!!???Лукашенко, обикновен прецедател на колхоз, показа повече ум от вас ттикви продажни про-западни

299

Аз

преди 4 години

Само да попитам! Вие PR-и нямате ли да ви кажат кога да спрете?!

298

Гуша и мускули

преди 4 години

Този въздуар извършва атентат след атентат срещу президентската институция. Извършва ги с безгрижието и лекотата с която *** бели банан... или се върти на лост.Изумителната му физичска пидготовка е изцяло за сметка за сметка на интелектуалната. Интелектуалната предполага осмисляне на думите, които друг е сложил в устата. Когато те излагат, просто не ги произнасяш! Твърде амбицозна цел в случая, за сдобиващата се с прясна гуша бивша мускулна маса.

297

teo

преди 4 години

До Анонимен Независим президент България ще има, КОГАТО НЕ ДОПУСКАМЕ КОМУНИСТИТЕ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА ВЛАСТ ! Комунистите рушат страната по инструкциите на Путин и Русия.

296

Анонимен

преди 4 години

Полицаите казва,т,че им е трудно да повярват,че този човек е поръчителя на убийството на Марангозова,изглежда се съмняват,дали е той поръчителя.

295

Алекс2

преди 4 години

Ех Десо Десо пак не си му написала речта като хората ! Все повече го объркваш ! Явно това не ти се отдава като кючека хо хо хо