92

Анонимен

преди 3 години

Всеки които има пари гледа да не плаща данъци защото са пари хвърлени залудо!Бойко вика важното е било да има за Пенсии ама освен за това се дават и за незаслужили ги с нищо

91

Анонимен

преди 3 години

Работил съм с няколко завода и мога да ви кажа каква е схематаИпотекира се халето с машините за милиони а после се продават машините и банката не може да си върне парите от продажбата на халетоТова е част от схмемата на приватизацията

90

Анонимен

преди 3 години

Работил съм с Офшорна фирма през 90те важното е да има капитал без значение какъв.Схемата беше търговия с промишлени стоки клиента иска стока за 10 000 от фирмата в БГТя не я дава на клиента а на офшорната фирма в СБЗ която я продава на клриента.Ако печалбата е 10 % то стоката трябва да се фактурира продаде за 11 000 на клиента.Обаче така се дължи ДДС за това се изнася в СБЗ на офшорката за 10001 лв.И Офшорката я продава на Клиента за 11 000 лв така печалбата остава в Офшорката и няма ДДС

89

до 88

преди 3 години

С заплата 7000 няма да ти дадът кредит 500 000 лв защото погасителния план ще е за 200 г. Това значи за 12 години да ти отдържат цялата заплата а от какво ще живееш!!?

88

Анонимен

преди 3 години

Нормално, имотите трябва да се финансират

87

Анонимен

преди 3 години

Станах жертва на измама с ремонт първо ти правят оферта за малко пари а като почне ремонта пи я променят на много пари преди това ти искат личната карта за да може да те принудят да теглиш бърз кредит и да им дадеш рекета ако няма откъде да вземеш.И това е напълно законно защото Полиция и Прокуратура казаха защо даваш нямало престъпление щом не са те измъчвали с ток или нещо друго мъчение а сам си ги дал.

86

до 53

преди 3 години

И аз работя в голяма международна компания. При нас Junior са на 2-3500, мид са 3500-7000, Senior са 7000 и нагоре.

85

Чичо Кольо

преди 3 години

Еми яко инфлация, това означава. До 10000 явно вече нищо не можеш да купиш. Хората са принудени да теглят големи кредити - ето това трябва да е заглавието на тази новина! Никой не бил дал много пари особено взети назаем.

84

До 84

преди 3 години

И сега е същото.

83

Le6tan

преди 3 години

Дали хората с малки възможности взимат по-малко кредити, защото знаят, че няма да могат да ги върнат. Или по-скоро банките не им дават, защото нямат работа и те взимат кредити от фирмите за бързи кредити?

82

Анонимен

преди 3 години

Едно време имаше схема при която вземаш и не връщаш обаче не е за простосмъртни без протекции от високо!

81

Анонимен

преди 3 години

За какво ги дават тия заплати? ЗА каква работа? Не може директор на фирма с капитал 5000 и да няма Оборот от 2 000 0000 годишно да взема 50 000 Работел съм за такава фирма и вземах 240 лв. а шефа 900 лвЕ той си переше парите през офшорка и не му трябваха много тукаТова беше през 90те години на миналия век Днес не мисля, че е по различно.Като казахме в данъчното, че шефа има офшорка данъчния ни каза да не пострадате вие? След време получихме писмо в което ни уведомяват, че било тайна!!!!!!!!!

80

До 78

преди 3 години

Преди години банките фалираха,защото раздаваха заеме с фалшиви обезпечения.Например заем срещу крило на самолет.Не е шега.Така че недей да бъдеш толкова сигурен.Не сме се променили много.

79

Анонимен

преди 3 години

Абе какво ми се хвалите,успели били и теглили 500к кредит и от сутрин до вечер ми седиш на стола с големия корем и ядеш ***,а жена ти се муди къде да си го сложи.Утре като се гътне ш някой друг ще ти се радва на имотите безплатно.Парите не са мярка за щастие и начин на живот

78

Pen

преди 3 години

Ами то значи народа е добре , щом толкова много физически лице могат да изтеглят такива големи суми.То все пак голяма част от населението работи като , директор мениджър,шеф на корпорация и така нататък.Ааа.... и средната заплата в София е минимум 2000 лв. нали така? хиаиаха

77

Анонимен

преди 3 години

А кой ще ги връща?

76

Анонимен

преди 3 години

Банката не дава пари просто ей така без обезпечение така, че не ми говорете за честно спечелини милиони. Първия винаги е неясно как е изкаран.

75

Анонимен

преди 3 години

Едно време след освобождението сме отишли да търсим Цар ако направим същото ДНЕС и махнем всички на държавна хранилка ще спестим десетки милиарди от корупцията.Ако един управлява като Тръмп без да има 400 000 администрация ще е много по евтино.Да не говорим за едни които са недосегаеми и нищо не правят за благото на народа.

74

Анонимен

преди 3 години

Питал съм в Банка какъв кредит мога да взема с моята заплата и ми казаха до 10 000 което не стига за апартамент! Тези са фирми имащи собственост която да заложат.После ще продадът всичко и ще прехвърлят фирмата на някои клошар.НАП заличи 20 000 000 000 на такива защото нямали нищо което да им вземат.

73

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с фиктивни фирми които перат пари на дършжавни служители ама прокуратурата и НАП се правят, че не виждат!Кухи фирми имат оборот а нямат реална работа и никои не пита откъде са паритеОбикновено жените на митничарите имат фирми за услуги и препечелват добре без да работят изпирайки доходите на мъжа им от незаплата