17

Анонимен

преди 3 години

Вчера привечер направих едно кръгче из квартала, София - Младост 2, минах покрай 3 заведения с уж тераси, защото бяха оградени със стъкла, като затворени помещения. Сръбска скара при Гаваза, смайл и бедрокПерсонала носеше маските, като лигавник или въобще не ги носеше, ръкавици никъде не видях да използват, за растоянието между масите си е същото. Нормално да има покачване, но се чудя как установяват контактните лица на готвачи, продавачи, сервитьори, като даже и не съобщават от кои квартали са заразените.

16

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 15Не се знае! Може мъж да е! Може и повече от един да са!За Тонката и Странджата какво ще кажеш?!

15

Анонимен

преди 3 години

Народ, който от еротична танцьорка изкарва член на Комисията по образование и наука в Народното събрание - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Така за съжаление това не е обикновенно грипче, както доста хора бяха подведени да си мислят. При сезоните грипове смъртността е 0.1%, за съжаление у нас поради разграбената и унищожена здравна система смъртността от ковид 19 е 5.9%., което съпоставено с други държави, където се тества масово ни нарежда в доста тъжна класация.

13

Т.Шак

преди 3 години

Лятото дойде. Грипчетата бяха дотук.

12

Анонимен

преди 3 години

Ужасена ,Златена ,Разгневена са една и съща откачалка

11

Анонимен

преди 3 години

И след като тесват масово Бургас ще има трицифрени числа. Очаквайте отново затваряне на всичко

10

Анонимен

преди 3 години

Е, значи тя не е такава, не е служител на сайта, просто е ужасена! Разбрах

9

Анонимен

преди 3 години

Ужасена ,Златена ,Разгневена са една и съща откачалка

8

Ужасена

преди 3 години

Не съм *** а съвестна гражданка, която се мъчи безуспешно да превъзпита простите българи, неспазващи закони, мерките на Щаба и предписанията!Имате голям късмет, че нямам власт и не съм ви премиер! Сега щяхте да ходите до магазина с разрешение или СМС !

7

Истукан

преди 3 години

Знам само, че в момента коронавирус няма, мамят хората по цял свят. Проблемът не е само в България. Бумът на този вирус е бил февруари месец. От останалите грипове даже се умира повече, отколкото от коронавирус. Всичко е балон. Вирусът не е толкова страшен, колкото казват и пишат. Изкараха го за по-страшен от СПИН. Трябва да си луд, за да повярваш, че covid-19 e СПИН. Какви ли не глупости се изписаха за този вирус. Единият уж отслабнал с 30 килограма, другият не знам си какво...

6

до ужасена

преди 3 години

Като си толкова ужасена,отиди в Пирогов да се заразиш и успокоиш.Па може и да мирясаш след това и да се отървем от теб

5

северозапад

преди 3 години

Тая Ужасена не е ли за психиатрията вече

4

Анонимен

преди 3 години

до 3Позна от първия път! Мафия какво да ти кажа

3

Анонимен

преди 3 години

Започвам да мисля, че откачалката "Ужасена" работи в редакцията ви, всекидневно едни и същи глупости, по няколко пъти, под различни имена. Ако беше от другаде, досега да сте я блокирали, нали?

2

Т.Шак

преди 3 години

Така и никой не посмя да обяви колко души умряха от обичайния сезонен грип тази година.Имам неофициална информация, че числото е четирицифрено. Това обаче се крие, защото не е удобно.

1

Ужасена

преди 3 години

Аууууу пак много заразени, защо не носите маски, защо не спазвате дистанция в магазина, вчера пак вдигнах скандал заради *** българин и жена му, които се приближиха почти до рамото ми!Апела и молбата ми е да върнете строгите мерки и КПП тата, над 90% от българите го искат!Върнете маските на открито и високите глоби!Затворете заведенията, парковете и разходките, защото там се събират повече от трима на едно място!Радикалните мерки и високите глоби са разковничето да се изчистим!