164

Гларуса

преди 4 години

До Добре деАми прав си, но мутренската култура се харесва на младежите.Нещо като хайдути но през 90-те години.Дори и възрастните ги почитат донякъде.За мое учудване все още го има това усещане и прекланяне пред мутрите, така че не се учудвай за джиповете по плажовете.

163

Анонимен

преди 4 години

Южната част на Гърция и по островите е несравнима като дадености с БГ. Истински субтропичен климат, наситено синя вода, стотици пъти по-дълга плажна ивица, лесно си вземаш кола под наем и джиткаш всеки ден на различен плаж, културни хора от цяла Европа, несравнимо е с пост-соц курортите тип Балкантурист.

162

Анонимен

преди 4 години

Тая година преоткривам България на 40км от София в едно китно селце , мотиката лопатата и на къра .

161

Добре де

преди 4 години

Конкретно НЯКОЙ ВИДЯЛ ЛИ Е В ГЪРЦИЯ:1.Такса вход в курорта с автомобил?2. Платен паркинг, ако имаш стая в хотела?3. Такса "преминаване" до плажа през частен имот?4. Такса за чадъри и шезлонги?5. Татуиран батка да си кара джипа между плажуващите?6. Силна музика на плажа?7. Силна музика вечер да ти пречи да спиш?8. Тайфа от повpъщащи и неадекватни пияници и наркомани? Не говорим за 1-2 човека а за цели тълпи!Някой ако е видял нещо подобно в Гърция моля да напише къде и кога!

160

Анонимен

преди 4 години

До Хайде мерси!Ами той патриотизма идва с пълния стомах, но така са всички нации по света.Когато народа почва да издивява, значи нещо куца.Все пак си оставам патриот, но хората и без това са изтормозени и за капак Короната.Пошегувах се за безлихвените заеми и виждам че имам подкрепа, но искам да вметна че не се подигравам на хората останали без работа, даже им съчувствам

159

Анонимен

преди 4 години

На море се ходи през зимата. Лятото се ходи на планина.

158

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова, що ли ми се струва, че никой не ви вярва откакто бетонирахте цялото черноморие преди много години???

157

Анонимен

преди 4 години

Умирам от смях...още на заглавието

156

Анонимен

преди 4 години

Ама българското море е скъпо, водата мирише лошо, а от храната боли стомах хваща диария. По добре в Гърция на някое спокойно местенце. Наемаш си къща за седмица и си гледаш кефа.

155

Родното Мутроморие

преди 4 години

1. На входа на курорта бариера и такса вход. 2. Платен паркинг в хотела. 3. Отиваш на плаж и ти вземат такса за "преминаване" защото било частен имот? 4. Платени чадъри и шезлонги. 5. На плажа пренаселено гс до гс. 6. На всичкото отгоре МУТРИТЕ С ДЖИПОВЕ НА ПЛАЖА по хавлиите на хората! 7. От 5 ламаринени коптора на плажа дъни 5 вида мазна чалга едновременно. 8. Вечер в хотела пак не може да се спи от музика и купони.И НИКОЕ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ГО НЯМА В ГЪРЦИЯ, НИТО ЕДНО !!!

154

Хайде мерси!

преди 4 години

Когато македонския домат ми струва 3 лева, а българският от същият пластмасов сорт ми е 5 лева, силно усещам да ме напуска патриотизма. Когато почивката ми в Турция, заедно с транспортните ми разходи възлиза на 60% от подобна в България, моментално забравям за "Под игото" или "Време разделно". Кофти ми е за Калоян, но тази година моите пари отиват в Гърция. Сори! Очевидно не съм чак пък толкова ... т#п патриот.

153

1234

преди 4 години

Герб лошо ги изненада малката бройка умрели. Бяха се наточили да погребват българи ама се размина. Сега се ослушват за есенната кампания. Ей на видяхте ли, ходихте *** море и ще ***, айде пак извънредно положение да ви дойде акъла...

152

хсплескан

преди 4 години

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаНяма добра оферта. Развалихте всякакво успешно начинание на малкото кадърни хора в туризма.Утепахте и курортите, и хотелите нормалните и бизнеса като цяло.И сега да платим едни пари на едни наши хора - вижте борим се с последиците от кризата.Фарс. Не е държава не е народ, а фарс

151

1234

преди 4 години

Може ли една платформа където да качваме снимки преди и по времето на герб? Или няма да има разлика или ще е по зле!принципа е същия като при колите. Италия правят коли, ама над половината са немски......защо ли?

150

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРЮ МИНИСТЪР, КО СТАА БЕ? ДОСЕГА ВИКАХТЕ НИКАКВО ЛЕТУВАНЕ, СЕГА САМО ДЕТО НЕ НИ БИЕТЕ ДА ХОДИМ НА МОРЕ??ИНАЧЕ СТЕ МНОГО ВЕЛИКИ С ВОЖДА, ДЕТО БИЛ НАЙ- ВЕЛИКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ В СВЕТА, ПО НЕГОВЕИТЕ ДУМИ!

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150Вземи безлихвен заем...:)Заложи всичко което ти е останало и ще имаш пари, но не трябва да пропускаш шанса сега, дават безлихвен заем, това е нечувано...хахахах

148

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за почивка пишете.

147

Анонимен

преди 4 години

А НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ЛИ , ГАДОВЕ?НА БЕДСТВАЩИТЕ БЕЗРАБОТНИ!НА ТИЯ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК! ТОВА СА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА!САМО ДАЛАВЕРИТЕ СИ ГЛЕДАТЕ!ДАЖЕ В ТАЗИ КРИЗА СРАМ НЯМАТЕ!

146

Анонимен

преди 4 години

Хубавата българска храна от времето на Балкантурист, когато нямаше менюта и сервитьора бързо изреждаше какво има:- Кюфте, кебапче, шишче, шопска

145

kiro

преди 4 години

"ще се разчита най-вече на вътрешен туризъм"Късно е либе за китка!Отдавна прогонихте българите в Гърция и Турция.Туристическия продукт по нашето черноморие е ужасен. Ужасен.Лъжат се главно чужденци за по един път, алкохол туристи и немски, английски безработни/пенсионери които взимат евтини групови намаления субсидирини от социални помощи.Така че каквито и платформи да правите, българи на черноморието няма да закарате.Без пари да ми давате хотел и храна, пак няма да отидем.