56

Анонимен

преди 4 години

На Доганя му показаха онзи ден жълт картон с пожара и сега бламира баях...Оставка бе,некадърници.Държавата е във фактически фалит.

55

ОПА,РЕМОНТ

преди 4 години

изкараха боко от блатото където се навря за да угоди на приятелите си от ресторантьорството и заведенията.ама като видяха че и други отрасли искат дръпнаха назад

54

Анонимен

преди 4 години

няма пари няма механи

53

Василев

преди 4 години

Китайците изкупиха половината корпорации в ЕС!Научете си урока, че вие вече сте в устата на китайския дракон и само изолацията и карантината е стопирала този необратим процес!Вие нямате никакви сили да се противопоставите на китайската свръхикономика, освен да направите тотална блокада и да сринете китайските пазари и корпорации!За това става въпрос, но българските бизнесмени и политици нямат сили да излязат и да кажат истината пред вас, защото и те не дадоха максимума от своите възможности!

52

Анонимен

преди 4 години

Така е по добре!Няма да има привелигировани!

51

Анонимен

преди 4 години

Г-н Василев ,ами защо Чайната ,като е първа икономическа сила , хитрува на дребно и в Световната здравна организация плаща 38 милиона , ,а пък затъващите икономически Щати 500милиона,значи като ви гледам разсъжденията - колкото си по- беден - повече плащаш и по тази логика България би трябвало да внася в СЗО -един милиард ..Благодаря ви ,че ни светнахте по тези Економически параметри

50

Анонимен

преди 4 години

Баце яко преметна оня Алибабабегов!

49

Анонимен

преди 4 години

Плодове, за един сектор където криенето на данъци е изкуство, намаляването на ДДС щеше да покаже реално какви са оборотите и да се изсветли този сектор. Но какво очакваш от хорица, които гледат първо те да са добре.

48

Анонимен

преди 4 години

Едно е ясно.Управляващият герберо-патреотарско-депесарски *** вече не знае къде се намира.Баце да хвърля пешкира и да хваща гората.Стига толкова.

47

Василев

преди 4 години

Вие го обърнахте този живот на веселба, ядене и пиене, и обикаляне на страни по цял свят, а през това китаеца работи къртовски и неуморно, бачка и ушите му плющят, корпорацията работи като смазана машина, вътре с нови технологии, към корпорацията научна лаборатория за иновации и нови технологии, а в правителството държавна стратегия за индустриална световна експанзия по цял свят!Приемете факта , чe Китай е първа икономическа сила, САЩ втора, а ЕС трета!Идва време за равносметка!Хю Бойел!ЦРУ!

46

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевБрейййй Василев, нещо смислено каза....:)Туризма си е част от БГ бизнеса, само че мутрите търсят бързи печалби.Язък че се презастрои Черноморието от знайни и незнайни воини мутри а е толкова красиво....Ситен пясък, дюни, капанчета в които да отседнеш на спокойствие с приятели или с жена ти/приятелката ти, естествено поносими цени.Това беше на времето и във Варна и в Бургас....

45

Аватарът на Пеевски

преди 4 години

ни обеждава че ще се справят със следенето за прилагането на по-ниското ДДС след като проспаха хазартните такси на Божков

44

Анонимен

преди 4 години

Държавните служители какъв принос имат в бюджета чрез данъците към заплатите си?Във време, когато в държавната администрация са връзкар ди връзкаря, мила моя майно льо, още какви благинки ще им узаконят и поднесат?

43

Анонимен

преди 4 години

Идеята да се прелива ДДС от едни фирми на други фирми е порочна. За да се намали ставката на 9% тя трябва да се намали от производител и вносител до краен потребител. Иначе се облагодетелстват само фирмите в края на веригата. Подобна система има в Китай, но там ставките 0%, 3%, 7% и 13% са в зависимост от големината на оборота на фирмите. Фирмите с по-голям оборот плащат повече ДДС. Там малките фирми се облагодетстват за сметка на по-големите, но това е цялостна система, а не както при нас.

42

ген.Решетников

преди 4 години

Кръвопролитни гладни народни бунтове и въвеждането на Военно положение в страната, Безмилостен Народен съд и възстановяването на трудово-поправителните лагери в Белене, Ножарево и Куциян !Това е ЕДИНСТВЕНАТА Рецепта . . .

41

Василев

преди 4 години

Кой ще е солидарен с бизнесмена, когато си мачкал работника, плащал си му мижави стотинки и я си плащал минимална осигоровка , я не!!!Заводите, фабриките и строителството веднага може да поеме всички работници опстанали без работа в туризма!!!А бизнесмените ще си правят селфи пред празните си хотели!!!Това е магически вселенски удар по нашите бизнесмени, да си научат урока, че без работниците може да имат всичко, но нямат работна сила,която да задвижи бизнес!!Работника и той е човек!Хю!ЦРУ!

40

Анонимен

преди 4 години

Не Борисов управлява зle,а рептилите са виновни и Сорос, и 5G,той вина няма!

39

Minuva42

преди 4 години

Ех, че лоша комисия!Тя е виновна!

38

Анонимен

преди 4 години

Василев,То няма лошо да помогнеш на бизнеса във време на нужда.Ама нашите постоянно искат помощ, бе. Айде обособени зони, айде стимули, айде доставете виетнамци щото българите много пари искат, айде да не плащаме болничните... Още малко ще искат употребата на българските стоки и услуги да е задължителна.

37

Анонимен

преди 4 години

По-добре е ДДС то на хранителните стоки да падне , така ще паднат цените за всички нас и ще го усетим по джоба си Ресторантите ще зареждат по евтино продуктите , съответно ще намалят цените , ще привлекат повече клиенти, ще скочи оборота и от там печалбатаАма само за тях да е намалението айде моля......