322

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Колко бой трябва да изядеш за да осъзнаеш простата истина... - че със злоба и тотално отричане на всичко добро сътворено от ГЕРБ - успех няма да имаш... - а сега и учиндолският *** тръгва по техните стъпки...

321

Малийййй

преди 4 години

Божков показа договорка да плати 240 млн. лв. на Нова ТВ и Лудогорец.....https://mobile.frognews.bg/article/196562/

320

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да си безполезен чиновник.Няма съкращения,ние хвалим вожда и той плаща.Не ни пука за другите,***.Ноооо онзи отгоре гледа и всичко се плаща.Началник!

319

Зозо

преди 4 години

БСП 10 % подкрепа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Нали ви казах, че Корни-19 ще довърши червената старица :)))))))))))))))))))))))))))))))

318

Анонимен

преди 4 години

Троловете са при Радев.

317

РР има тежък проблем

преди 4 години

Мечтае мандат,но му е ясно,че без чужда подкрепа това няма как дастане.Чия подкрепа?Бсп е разкъсвана от борба за власт,няма как милионеритеда подкрепят народа(освен на думи),той не им вярва.рейтингът и падна до 12%.Трудно ще се яви успешно на избори.РР залага на нихилизма на българите,отричане добрите ходове на властта,постоянно говори за тежки провали,а хоратагледат и не разбират.Но дори нехаресване на ББ не означава любов към РР,той епо-зле.Русофилията му също не е решаване на проблема.

316

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Главната цел на позитанци... - с избора на льотчика за президент е ... - покрай него да дръпнат малко с имиджа... - но се случи точно обратното и сега си скубят косите...

315

Анонимен

преди 4 години

Радев е президент на шведите и комунистите, не на Българите. Българина обича държавата и народа си.

314

Трол трол трол

преди 4 години

Проверих айпито. Под тази тема има 47 коментара за шведския самолет от един и същ ***, който иска да размие кражбите за милиарди от ГРОБ

313

Анонимен

преди 4 години

Радев вън . Омръзна ни шведи да определят управниците ни.

312

Тролове!!!!

преди 4 години

Абе, шведския самолет и апартамент, спри се!ББ ни ограби за милиарди, Годжи с всеки подпис за държавна поръчка за ВМА, лапва половин милион, ти не млъкна за Грипена, който включваше офсет с 350 работни места...Голям праз, че назначил жена си на 950лв щат...Нещо плажчета, концесийки, аеца, южен поток, магистралки? Защо не започнеш да броиш откраднатите милиарди от любимата ти мутра?

311

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Главната цел на позитанци... - с избора на льотчика за президент покрай него да дръпнат малко с имиджа... - но се случи точно обратното и сега си скубят косите...

310

Анонимен

преди 4 години

Българи не изоставай те крадеца на апартаменти, както той изостави жена си. Дайте му втори шанс да върне откраднатото. Че похарчи комисионната и шведите го чакат да падне от власт.

309

Близнажки

преди 4 години

Близнашки не спираше да се хвали на всяка лекция, как химикалката му е 4000евро, а костюма - 10.000!Не се спираше. Тази БКП фракция. Хиляди студенти го чуваха и виждаха и им се повръщаше!

308

Анонимен

преди 4 години

Румяна мома е по зле и от фолк певица. Една песен знае една върти. Не и стига мозъка за друг текст.

307

Близнашки оповести

преди 4 години

това,което е ясно на всички логично мислещи не партийно мотивиранихора.Освен да ръси страшни картини за провали,глад,протести,ужас и безумие,РР друго не прави.Ясно е,че иска да създаде негативно общественомнение за управляващите,на фона на което дивотиите на кукловодите му отПозитано да са като детски смях.Властта има доста проблеми,но всравнение с "идеите" и популизма на БСП са цветя.Няма продуктивно идеиот БСП,а някакъв политико-икономически волунтаризъм-път къмнищо и към пореден фалит.

306

Анонимен

преди 4 години

Конституционните съдии не е ли нужно да са политически необременени вместо да са политически пoдлоги?

305

Анонимен

преди 4 години

По *** и надут пуяк не сме имали за резидент. Падна им много нивото на комунистите. *** като го спуснаха руснаците и го избраха шведите какво да очакваш.

304

Анонимен

преди 4 години

Гушата му на огладнял Пеликан.Протест от има няма 10 човека пред президенаството го отразяват,а многобройния с/у Борисов не.Направете си сами изводите.

303

Анонимен

преди 4 години

Мисля си,че е нечистоплътно да коментираш Близнашки,виж му нагаждаческата и мазна физиономия.Изобщо кой го брои него?