36

Анонимен

преди 4 години

Откак има интернет и хората умряха !Всичко е в ръцете на роботи и програми,компютри и роботика !Хората са ненужни пред роботите и машините с компютърни програми !Човека е умрял отдавна !

35

Анонимен

преди 4 години

И като кажат мъжете особено мюсюлманите:За всичко са виновни жените!Няма такова нещо! Без мъже този свят би бил рай!Дилемата на мъжете е:Ерекцията от дявола ли ми е или от Бога?Тъй като много им се иска да се родеят с Бог, а и да са в добри отношения с Рогатия, решават да прехвърлят вината на жената.

34

Анонимен

преди 4 години

Дявола и Сатаната са по силни от всички религии заедно !Това е факт !Защо има порно индустрия ?Защо има наркотици и нарко картели ?Защо се продават органи от живи донори?Колко са богатите в света ?

33

Тъпомер

преди 4 години

Краят е логичен завършек на началото,философи дървени,ай на крушата,фактора е времето и вашият живот или житието и битието.

32

Анонимен

преди 4 години

Човекът е толкова себично животно, че му се ще да отнесе всичко живо в гроба със себе си.

31

Анонимен

преди 4 години

Парадокс е дори фактът, че всички смъртни си умират да им дойде краят на света по тяхно време.

30

Анонимен

преди 4 години

То как да разбера дали съм умрял ?Щото мисля че умрях преди години ?Още като дойде Жан Виденов !

29

Бейбилон

преди 4 години

Според мен краят на света заочна още 2002 година !Но това е процес които се отключва тогава .Демек ние сме в безвремие след 2002 е въпрос на години до изчезването на човека !Но това е написано от индианците и техният календар свършва тогава .А те познават звездите по добре от Данаил Вавилонски .

28

Анонимен

преди 4 години

Бойко от джипката ще издаде заповед и краят ще се отложи ,до като той е жив!Затова се молете и палете свещ за Бойко да удари поне стотака.

27

Анонимен

преди 4 години

И ше измрът ного хора!Ама яко ше измрът!

26

Анонимен

преди 4 години

Свещеникът не казва нищо конкретно ,а само общи неща ,аз съм сигурен ,че знае повече!Имам чувството ,че поповете избягват да говорят за краят на света!На който му е интересна тази тема има предостатъчно книги с предсказания на светци ,както и в интернет!Само където някой са ,,допредсказани" от съвременни ,,богослови"!Струвми се ,че ни остават малко годинки на добър живот,после който иска да оцелее ,трябва да спазва кононичният Православен начин на живот!Бедност,Пост ,молитва,изповед,причасти

25

SS

преди 4 години

А на мен лично не ми дреме какво ще стане с грешния ни свят.Да му мислят младите мамини синчета и дъщерички,разни плеймеитки,миски,манекенки,хранейки се от цивилизационния модел и държав устройство.Като се затрие света тия ще измрат първи.

24

SS

преди 4 години

И да дойде краят на света който познаваме,ще има ново начало.Надявам се да бъде по добър от този.Без крадливи политици,***,лихвари,вегани,и жени който си знаят мястото.

23

Анонимен

преди 4 години

Грешката идва от пренаселването на определени градове !Селата ще отцелеят от зарази !

22

Анонимен

преди 4 години

За жалост много малко хора от Православните християни ги интересува краят на света,признаците за неговият край и Пришествието на Господ Исус Христос!Едно от предсказанията на Светите Отци е ,че златото и парите ще се търкалят по улиците и никой няма да им обръща внимание ,защото няма да имат стойност!Женската хубост ще стане омразна на всички!А сега тези неща движат света!

21

Анонимен

преди 4 години

Тоя е толкова поп колкото аз съм ходжа !Явно стреса и суеверията и за духовноците не са чужди !Но Света е имал и ще има епидемии,заметресенея,пожари,наводнения понеже човекасе бърка на природата непрекъснато!Язовир захранващ с вода два милиона се пука при земетръс !Едно време всяка къща си е имала кладенец !Нито зарази е имало нито опаснот от срутване на язовири и наводнения.

20

Анонимен

преди 4 години

Чудя се що за ненормално отношение? 2 месеца психоза за коронавируса, даже ще мрем още. Сега статии за края на света. Мозъците ли ни промивате или се гаврите с хората? Като дойде края на света, дойде. Браво за новината, няма що.

19

Анонимен

преди 4 години

Да го фукат и Данаил, Христос, и Алах, и порока му Мехмед, и всички подобни тапири. Човечеството ще просперира чрез науката и ще се разсели и в Космоса, колкото и да не им се иска на плоските мозъци.

18

SS

преди 4 години

Бог наказва хората заради греховете им,извратеното им мислене и рушенето на божия ред на земята.Бог е казал че жената е помощник на мъжа,а не равна с него.Бог заклеймява третополовите.Бог е против лихварството,и е написал 10заповеди които никой не спазва.Потъна ли сме в разврат,лъжа и лицемерие.

17

Анонимен

преди 4 години

Кога ще е краят на света никой не знае!По-точно е да се каже край на познатият ни свят и създаването на нов свят!Ако Господ не дойде и не обнови познатият ни свят ,то ние хората ще го унищожим и няма да има къде да живеем!