101

Анонимен

преди 4 години

Тази не беше ли по роботизацията? Или искат да ни роботизират и чипират и маркират с ваксината на Майкросовт?

100

Анонимен

преди 4 години

Намерете ваксина. Догодина ще излезе нов щам. Ха!

99

говори за иновации

преди 4 години

Тая може ли да назове две иновации с две думи?Тя въобще знае ли какво е иновация или всяка мисъл която и мине през глвата счита за иновация?

98

и от ваксини ли разб

преди 4 години

И от ваксини ли разбира.Тя ли я разработва???Тая нещо се е объркала

97

Бедняк

преди 4 години

"Ще намерим ваксина ."! Това предполага лично участие под някаква форма: с финансови средства, или в лабораторията (па макар и да чиститиш стъклениците), или като пробанд (не вярвам Марийка да е между тях), или чисто и просто да даваш акъл. Аз например не се виждам в никоя от тези категории и съзжалявам че не мога да кажа и аз: "Ще намерим "

96

българин

преди 4 години

Марийче! Едно е да ни се иска,А съвсем друго е да го направим Ако ни стиска! Или Или.Може и да се намери,А може и да не се намери както лек са спина и рака.Така и НИКОЙ НЕ ГО НАМЕРИ И ДО ДНЕС!Така че си остава в сверата на пожеланията и надеждите!-:)Човек докато е жив и мърда,се надява и вярва в чудеса! Така че.По леко с "гръмките думи" като "шефа" си!-:) Герб ще си отиде скоро! А болестите ще си останат за хората които са ги хванали уви! Спина 91 вабеше по страшен за мен лично от това вирусче!

95

кръпел

преди 4 години

италианските пенсионери даето се ваксинираха за грип през есента ... сега са при Св Петър

94

славянин

преди 4 години

Аз се готвя за война отдавна, а за вас не знам! Гадовете няма да се спрат, докато не изпратим в ''по-добрия'' свят критична маса от тях!

93

Истукан

преди 4 години

Каква ваксина против корона, докато я въведат тази ваксина, истината ще излезе наяве и никой няма да даде да се ваксинира. Цялата работа с коронавируса вече е доста съмнителна. Лекари казват, че са притиснати от властта да пишат, че даден човек е починал от коронавирус, а всъщност е починал от друга болест, като например инфаркт. Този коронавирус ще отиде на съд и някой ще понесе отговорност за световнанта измама. Този някой не е сигурно един, а цялата световна медицинска организация.

92

Одисей

преди 4 години

Ах скъпи Калинки! И Марийка между тях, и тя е надарена и супер интелегентна. Тя дигитализира Европа, сега не знам с какво се занимава, но по съвместителство може би се занимава с разработване на тази ваксина. По-умни от нашите политици няма! А политичките ни са направо гениални! Захариева и тя обеща в скоро време ваксина и справене с вируса ...Да са ни живи и здрави а бог да пази България от тях!

91

Бау

преди 4 години

Народа няма да иска да се ваксинира с тези конспирации ... Трябва да отнемат медицинските права на отказалите и прочие. Гeйтс щял да го чипира ве ... Понеже е мега важен *** та някой го интересува къде е :D

90

Анонимен

преди 4 години

Не ваксина, а ИСТИНАТА трябва за така наречния ковид 19.Някои успяха да зомбират целия свят! Имена трябва и затвор за такива!!!!!!!!

89

Barba Ganios

преди 4 години

tova nedorazumenie zaslujava da mu prasnat edin chip mejdu ochite I da go cifroviziret ...ta da miriasa !!! Biva da si prost ...ama chak tolkova ?!??!

88

Анонимен

преди 4 години

Ti li scteq namerisch ovsoo bii siq dedkova radost v evroparlamata

87

Анонимен

преди 4 години

кои сте вие.

86

Сделано в Китае

преди 4 години

Гейбриъл, кажи къде я търсиш тази ваксина след като очакваш да я намериш до края на годината?!

85

дмт

преди 4 години

И като я "открият", да не забравяме, че е нужна още поне година в тестване, преди масово производство.И защо не-медицинско лице говори по темата?Интервюто вони!

84

Анонимен

преди 4 години

Пише го в свободната енциклопедия както и за външната и двете били завършили Пловдивски исторически форум, *** какво точно значи това и дали е вярно не мога да знам. Сигурно е едно че щом я търсят ще я намерят ваксината. Големи ядове има да берем и с двете, ако не се отървем но преди това е сериозно предизвикателство, ваксината.

83

бай х

преди 4 години

тая най много да отнесе кожената ваксина за друго не става

82

Анонимен

преди 4 години

Въпроса за ваксината вече не е актуален, понеже процента на опасност е съизмерим с грипа, макар че от заглавието не е ясно каква точно ваксина е речта, може би на Билито.