96

Анонимен

преди 4 години

До До 93 2/98И от позицията си на какъв правиш всички тия констатации? Защото не е от позицията ти на българин живеещ в България. В България на практика емигрантски проблем няма. Българите живеят с всяка изминала година по-добре от поне 13-14 години насам, тъй че и усещането за това как "стандарта на живот намалява" не е оттам. Та, откъде идват тези впечатления, ако си българин в България?

95

Анонимен

преди 4 години

"Аххх, човек който вече на няколко пъти злоупотреби с сравнения кой какъв е говори как другите били "с усещане за превъзходство". Забавно и иронично."Използвам твоята реторика, хаха.

94

До 97

преди 4 години

Хайде сега, с три милиона спечелила. А предварителните прогнози не бяха ли за смазваща и категорична победа на Хилъри или тях ги отхвърляме? В края на годината пак ще си говорим, когато Тръмп отвее Байдън. И знаеш ли защо ще стане така? Защото преди коронавирусната криза, безработицата в Щатите беше паднала до рекордно ниски нива, а икономиката отбелязваше сериозен възход. Аз не харесвам Тръмп, заради произраелската му политика, но не мога да кажа на черното бяло.

93

До 93 2

преди 4 години

Европа върви по същия път с пълна сила. Хората виждат, че бъдещето им е станало заложник на интересите на шепа олигарси. Стандартът на живот намалява, задлъжнялостта на икономиките се увеличава, а обикновения човек е натоварен със задължението да издържа нелегални мигранти, представители на различни култури и светоусещане, които не желаят да работят и да се интегрират, по какъвто и да е начин. Европа няма независима външна или вътрешна политика, разкъсвана между интересите на САЩ и Русия.

92

Анонимен

преди 4 години

До До 93Аххх, човек който вече на няколко пъти злоупотреби с сравнения кой какъв е говори как другите били "с усещане за превъзходство". Забавно и иронично. Х. Клинтън спечели повече от 3 милиона гласа повече от Тръмп общо. Хмммм. Кой ще гласува за нея, наистина. Вече ти казах, гледат се резултатите, а не кой се е докопал до властта (случайно или не). И всеки нормален, който гледа какви са резултатите от работата на такива като Тръмп, не би гласувал за тях.

91

Иванов

преди 4 години

Не намирам вина у този човек.

90

Taliban

преди 4 години

ОПЕРАЦИЯТА ПО ОТВЛИЧАНЕТО НА АЙХМАН СЕ Е СЛУЧИЛА ВЬВ ВРЕМЕНА БЕЗ 5Ж И СЛАБИ КОМУНИКАЦИИ.НАПРАВИЛИ СА ГО РЕШИТЕЛНИ ХОРА.ЧЕТОХ ЗА СЛУЧКАТА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ОТ ВЕСТНИК

89

До 93

преди 4 години

Някак си водим дискусия на различни нива и трудно ще достигнем до разбирателство. Аз се ръководя от логика и факти, ти от заучени фрази и усещане за превъзходство. Аз не симпатизирам на Тръмп, но е факт, че много, много хора твърдяха категорично, че той няма как да стане президент. Но стана. Тези, които мислехме с главите си, не бяхме изненадани. Погледни какви са алтернативите на Тръмп - Хилъри Клинтън и сега Джо Байдън. Разумен и трезвомислещ човек никога не би гласувал за подобни карикатури.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89Явно каквото и да се каже или направи това не пречи да го обявявате като "път" към АзГ, просто защото това са вашите ***. Няма лошо, живейте си с тях. Виждаме Тръмпи и докакво водят полюциите. Виждали сме го много много пъти и всеки път резултата е един и същ.

87

До Талибан

преди 4 години

също така не забравяй, че Айхман не е бил пазен от Аржентинските власти както Божков в пазен в Дубай, не е толкова лесно да го отвлекат специалните части и да го докарат в БГ без никой да се усети....

86

До Талибан

преди 4 години

Случаите са много различни. Министър Председателя на Израел про времето се опитва да си качи рейтинга който е бил зле преди изборите и е дал зелената светлина, а иначе от цялата работа Евреите не са спечелили нито стотинка а те са алчни. При Божков става въпрос за много пари - самия Божков не е важен като личност, но те искат да каже къде са паричките и да ги върне, там е цялата работа, но то си плаща на Арабите и те го пазят в момента...

85

Анонимен

преди 4 години

Коментарът ми е насочен към 85.

84

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече правите подобни изказвания, толкова повече наливате вода в мелницата на тези като АзГ. Ако имаше достатъчно разум, щеше да го осъзнаеш. Там е и слабото място на такива като теб - убеждение, че разполагат с интелект, с който...не разполагат. Не знам за какви "пролетарски ***" говориш, явно проектираш.

83

Martin Bormann

преди 4 години

Евреите са извадили и късмет успявайки да го качат на техен самолет без Аржентинците да се усетят защото такава операция би била незаконна в Аржентина с техен гражданин, но на тях много не им е пукало за Айхман защото са разбрали за похищението малко след самолета да излети и са имали време да го принудят да кацне с изстребители, но не са си мръднали пръста.... Айхман не е бил чак толкова важен, реликва от миналото...

82

Taliban

преди 4 години

ТАКА СЕ ПРАВИ.УЧЕТЕ СЕ....БЬЛГАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ЕДИН ВАСИЛЕВ И ЕДИН БОЖКОВ.СРАМ И ПОЗОР.

81

Martin Bormann

преди 4 години

Айхман си смени фамилията в Аржентина, но не смени името на фамилията на сина си. Това, че са подържали активна връзка и са правили сбирки на бившите Нацисти не им е помогнало и Мосат го надуши. Виж Менгеле се оказа по умен. Отдръпна се от всички и си кюташе под радара тихичко затова и не го намериха а знаеха, че е жив и в коя държава...

80

Анонимен

преди 4 години

До До 83/84А моят с това, че "никога няма да се случи" ако хората запазят минималната изискуема доза разум. АзГ язди хора, които по една или друга причина са зле в системата (въпреки че те не знаят реално какво значи наистина да си зле). В Германия огромното мнозинство от хора не са такива, така че, както казах ... пролетарски ***.

79

До 83

преди 4 години

Заслепен си от усещането си за непогрешимост и превъзходство. Примерът с Тръмп е, за да илюстрирам колко измамно е убеждението, че "това никога няма да се случи".

78

Анонимен

преди 4 години

До До 80/81Виждам, че още има хора които вярват в пролетарските ... *** :))82> дори не можеш да разбереш, чче избирането на Тръмп е ое едно нещо, което слага спирачка пред избирантео на АзГ. Всички виждат до какво води избирането на такива неграмотници и радикали.

77

До 80

преди 4 години

И още нещо - някои така говориха и за Тръмп - "Той никога няма да бъде президент". Не само, че стана президент, но му предстои и втори мандат.