122

Нямте ли срама

преди 4 години

Гн Борисов не е случаен мисля че ви е ясно.Човека е отражение на народа.Българина живее по добре от както той е на властЗаведения ,курорти, молове всички са пълни опашки в хранителните магазини.не знам защо се оплаквате хора ?

121

Гестапо от Барселона

преди 4 години

Закривай МВР.

120

Анонимен

преди 4 години

Взе да се усеща, че това е свръхусилена шашма. Усети се, че коронавирусите мрът от слънцето.Усети се чупи икономиката заради един недоопечен прототип.Сега се пробва да излезе, от ситуацията като победител и с финес.

119

Анонимен

преди 4 години

путин оставка махай се бе късак

118

Йов

преди 4 години

Нали морги щеше да ги прави този мозък?

117

Анонимен

преди 4 години

До как? Цитирам те "спокойно да работи персонала? Как?" Ами как работят, лекарите, полицаите, продавачките от магазините и всички останали. Защо смяташ че за персонала на детските градини трябва някакви специални правила за спокойствие при това. Не е ли малко неудобно.Да не кажа направо нахално.

116

Азимов

преди 4 години

А труповете по детските площадки? Извозиха ли ги? Чувалите стигнаха ли?

115

Анонимен

преди 4 години

Ще отваря как няма да отваря. Той нали вече усвои парите.След това да държиш вкъщи принудително, без работа и средства здрави прави хора е престъпление.Всички болни и възрастни хора прибрани.Който го е страх да си седи вкъщи без доходи, колкото изкара, ще пием по една студена в негова памет.Светът винаги е принадлежал на смелите. Ако умра от короната си е за моя сметка, но аз в страх няма да живея, нито ще търпя Боко Барселонски или творението му муфтата да ме плаши системно с яко много трупове

114

Анонимен

преди 4 години

Затвор за нинова

113

Анонимен

преди 4 години

ми който не иска да не си праща децата но да не пречи на другите родители

112

Анонимен

преди 4 години

Той не знае ли че градините са отворени и служителките си работят, само дето няма деца.Ако не знае ще разбере като види счетоводните сметки за заплати и осигуровки. Какви са тези синдикални споразумения, зад гърба на народа. Сто хиляди съкратени от кризата, а на други отпуските им пестени за да има и за лятна ваканция. Не ми е ясно кого обслужва тази политика, но не е справедлива. Дали децата ще тръгнат или не е съвсем друга страна на медала. Родителите плащат данъците и всичко останало.

111

антилогика

преди 4 години

големите ученици които могат да спазват дистанция си останаха вкъщи, пускат малките, дето от дума не разбират. Черпели опит от други държави... Ава в другите държави детските градини са класи над българските коптори. И работят с до 10 деца в група.

110

как?

преди 4 години

и как ще ги отворят? С какви правила? По колко деца? Как ще гарантират, че всички са здрави? Как ще направят така, че да може спокойно да си даде човек детето и спокойно да работи персонала? Как?

109

Анонимен

преди 4 години

Бойко Методиев Борисов - премиера на Република България е жена.

108

Анонимен

преди 4 години

долу путин махай се бе джудже

107

Колоездач

преди 4 години

Много термини са пренесени от едно езиково значение в друго!Така от спорта(джирото на Италия)в правото или обратно!Но ние нали сме дървени философи всичко ни е ясно!Принципа е -абе не знам,как е,ама не е така!

106

555

преди 4 години

Отворете и казината. Достатъчно ви пълним хазната с данъци на всяко тримесечие. Искаме да работим.

105

Преводач

преди 4 години

Джиросване ще да идва от думата на италиански giro, което значи кръг,обиколка. От думите на Бойко излиза,че акциите са се завъртели в кръг.Ако е искал да използва чуждица за прехвърляне да беше използвал трансфер. Джиросване не само че не съществува като дума в българския,но и със значението като глагол girare- въртя се,завъртам се, не е правилна като употреба тук. Бойко и по италиански ти пиша 2-ка. Да вземеш частни уроци от цар дядо Симеон Сакскобурготски да се подготви по-добре следващия път.

104

дедешки дом

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАМeсти се в Банки,на ул.Кресна,близо до ул.Странджа.

103

f

преди 4 години

операциите на мускулите трябва да се забранят напълнобиохимичните добавки същоза хранителните добавки е спорно, но и да ги има, трябва равни дози всеки мач.