425

Анонимен

преди 4 години

До 450 Що бре? А Борисов " гордост" ли е за ТЕб? -:)

424

Той

преди 4 години

Що Герберски *** и цъкачи на минуси. Кажете и на мен къде се отчитате поне някой лев да изкарам.Относно президента- достоен Българин. Слава Богу че не е плюнчю Плевнеликата, че досега да сме се наслушали на скандални глупости!

423

Анонимен

преди 4 години

Тоя е срам за България. Поне да си мълчи и да не се показва

422

Анонимен

преди 4 години

Не ставаааш радеф

421

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Спящ народ или загива,или се събужда р*б. Кемал Ататюрк

420

анонимен

преди 4 години

до 445 Само да те попитам.А др Ти Борисоф кой самолет да хване? За Америка или за Израел?! -:) Карай на ред щом пращаш "политиците" ни в други държави! А може би в Испания в " къщата" си? -:) Ти решаваш!

419

Майната

преди 4 години

Радев, качвай се на самальоти и отпатувай за Русия. Толкава слаб президент, прозрачен послушник на партията не сме имали. отивам да повръщам...

418

Анонимен

преди 4 години

Какви глупости говори този? Паника има в целия свят, вижте какви мерки се приемат в другите държави! Но...политическите заигравания са си друго нещо. Досега Радев никога не е предложил нещо съществено!

417

помнещ

преди 4 години

до 435 И още нещо! Аз помня др ти Борисов.Още от мутренските времена.Тогава когато се появиха снимки.Че си пие шампанското с Тях! -:) После вече стана ПАЗАЧ на др Живков.През комунизма да пазиш някого или нещо.Се казваше пазач! След 1989 г по Демократично Му стана " бодигард"! -:)После започнаха "скоковете" му от пост на пост в държавата.Та до днес! Та ти от кога го помниш точно? Осъзнал си се като гражданин и Той вече е бил на " власт" ли?! Тази мода "проба" " грешка" Я нямаше при др Живков!-:)

416

Анонимен

преди 4 години

много му се ще на баце да няма опозиция и затова успя да смачка всичките за 10г, остана сал една Нинова дето му вгорчава живота. Много му се ще на баце и Президента да е гербераст, ама на удари на камък, Радев не му се подчинява, виж ти. Много му се ще на баце да няма протести и успя за 10г да смачка всички по-будни, ама на пак хората надигат глава, макар че плаща яко на полиция с нашите парички да го пазят от такива "хулигани".Но успя да си докара 10г власт с тия мерки, и с 80% де'били има шансове да векува, парите са ни у джоба му, няма кой да му пречи, живот като в приказка.

415

Анонимен

преди 4 години

банкинската тиква се разпорежда с парите ни и никой не може да го спре. Всичко отива за администрацията му, полиция,армия и верни герберски бизнеси, разбира се на етническите барони да шушкат на техните хора каквото трябва. За нас само остава да дере 3 кожи, ама на *** това се полага. Иначе знаем че за всичко е виновен Президента Радев и Нинова, затова герберските кре'тени ръкопляскат на мутрата.

414

помнещ

преди 4 години

до 435 " Убийци бсп"! Прочети ме внимателно момчето ми! -:) Твоята вече 30 г "демокрация" внесена ни от СДС след 1989 г. За мен лично.вече е СТАРА!!-:) Аз помня събитията И живота който живяхме и през социализма! Та не ми стана ясно "демократчето" др ти Борисов какво е "свикнал" да прави???Той беше пожарникар през соца! А да си такъв.Беше задължително да си член на ДКМС! И член на БКП! Иначе "пожарникар" няма как да станеш!! И изведнъш КЛАТЕЩИЯТ ВИ вече 10 г че и повече." Мачкал" комунистите?-:)

413

Анонимен

преди 4 години

още си под хипноза Радееев

412

роза До 425 Анонимен

преди 4 години

Г-не,имате свръхелементарно мислене!Да съм казала някъде в коментара си,че одобрявам Б.Борисов?!Нито Радев,нито Борисов са достойни политици,но всеки народ има такива управляващи, каквито сам си избира и каквито заслужава,нали така?1

411

православен патриот

преди 4 години

Разочаровани сме от президента !!! Трябваше да наложи вето на закона за здравето !!!!! Явно Херо Мустафа го е подковала !!!!

410

Долу

преди 4 години

Гумен Гадев.Манипултор - антидемократичен агент на Решетников.

409

анонимен

преди 4 години

Опааа..5 минусчета имам от недокла ...ни баби и лелки боготворящи др Борисоф! Ама това Не променя нещата бе жени! -:) Фактите са си факти! Не съм 20 годишен Та на мен да ги пробутвате тия!-:) По важното за мен лично е.Че вие самите си знаете " истината"! А какво ще ми "кликнете" минус или плюс.Все Ми е тая! -:)

408

667866

преди 4 години

Дори да приема, че съм хипнотизиран, въпреки стотиците хиляди умряли от усложнения породени от коронавируса, ще премине. Но, ПреЦедедент няма да стане по-умен, по-интелигентен или самостоятелно мислещ. Така, че моето "хипнотизиране" е временно, неговата тъпота ще е до гроб...

407

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 425Радев е нищо като президент. рупор на партийката БСП която го издигна и сега иска връщане на услугата. Толкова за Радев.

406

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомерИ ти откъде знаеш че са най - истинските и най - умните. да не си ги мерил с ***?