141

Анонимен

преди 4 години

Тоя Божков не го познавам и няма да ми липсва,но загубата на Божидар Димитров бе трагична за България,забавен и с чувство за хумор,истински патриот,жива енциклопедия на България,ценен за археологията и историята.Въпреки това,ще е голямо престъпление към България,ако колекцията на Божков не бъде съхранена и пазена в националния музей.

140

1

преди 4 години

До Катюша,***,пръстта беше за твоя любим,вдигнал е кръвното,от тази подигравка,която не е очаквал,нито ти, нито той.

139

да,да ама не

преди 4 години

"Много шум за нищо"!Остана ли още някой да не е разбрал, че тези акции струват не повече от роло тоалетна хартия!?Медийния шум около Левски, Божков, акции, Сашо ДикоФФ отклоняват вниманието от КАКВО?! Следва продължение!

138

Фани

преди 4 години

До Анонимен 118искаш да кажеш: колекцията с безценни антики извадени от българските земи, които черепа е откраднал от България чрез незаконни иманяри, които съсипват археологическите обекти??? Егати колекционера, черепа не е колекционер, той е крадец, измамник и вероятно убиец.

137

Анонимен

преди 4 години

До ФаниТоку-що гледах едно видео с Ан.Тодоров и го изключих именно,защото излъга още в първите изречения и мога да го докажа с факти и дати,той даже не познава историята,а лъже зрителите.Гербери, скрийте го някъде тоя,че дразни хората!

136

Фани

преди 4 години

До Анонимен 136Антон Тодоров е единствения, който доказва с факти и документи твърденията си, и не разправя лъжи и фейк новини, както го правят политолози, политици и журналисти.

135

Djon

преди 4 години

Гешев какви са тези циркове

134

Анонимен

преди 4 години

Нали казаха ,че лотарията вече ще е държавна и парите от нея ще се използват за спорта,а не искат да приемат акциите?Или онези двамата братя ще се наместят и няма да има спорт?

133

Анонимен

преди 4 години

Боко отказва да ги вземе, Диков връща акциите в Нове холдинг, но собственика вече ги е джиросал, т.е. отказал се е от тях! Щом няма кой да приеме акциите, клуба реално няма собственик и изхода е един - фалит на клуба от подуяне, присвоил си името на Апостола!

132

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе съм против ГЕРБ,обаче точно Антон Тодоров ми е противен,той е противен и на обществото,затова и го дръпнаха на заден план,да не се показва.

131

1

преди 4 години

До Електра, а ти и сие,по сланинестия ***.

130

Анонимен

преди 4 години

Възмутен съм от Сашо Диков. Много се подлага. Има само един достоен български журналист-АНТОН ТОДОРОВ, КОЙТО В ПРАВ ТЕКСТ НАЗОВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ "ШАЙКАТА" Респект!

129

Анонимен

преди 4 години

Ех ,Саше,Саше помняте като млад и симпатичен журналист по зимните спортове. Известен по зимните ни подготвителни лагери като'' палавата щека''.Харесва те и те уважаваха ,но никога не е късно да станеш за резил.

128

пенсионер

преди 4 години

Явно Тити е отказал на Божков да занесе акциите на ББ и на сцената се появи платената *** Диков.Видях джирото за прехвърляне на акциите и на него стои дата 08.05.2020г.С камили ли са ги пратили документите от Дубай или са чакали удобния момент за дестабилизиране на държавата.Работодателите на мекерето Диков,възлагат големи надежди на лумпенизираните фенове на Левски за утрешния протест, организиран от Костя Копейкин!

127

Анонимен

преди 4 години

Сега става ясно защо махленския клуб на комарджията Божков е фалирал.Ами от некадърност, както и разрухата на ВВС'то при Радев.Не случайно алкохолизираната и дрогирана глутница е фен и на единия, и на другия !

126

Анонимен

преди 4 години

Евалла на Черепа ! Голям играч ! Сега Буда ще се крие поне една седмица. Най-лошото е, че строителните обекти ще опустеят - няма да има кой да снима работниците.

125

Анонимен

преди 4 години

Браво Боцко, ово е стандарт. Къща в Барцелона и собствен футболен клуб. Киро Гела дали завижда? Хаха, браво на Черепа. Беше ясно, че няма да пожали бившите си ортаци...

124

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе може да се прехвърли нещо,ако някой не желае да го получи,трябва да има подписите и на двете страни,а Бойко не се е съгласил и сега увисват акциите.

123

Анонимен

преди 4 години

Понеже съм виждал как бъдещия министър-председател на България хваща подхвърлените му ключове на колата от един казва се Румен...с прозвището Пашата за да отиде да му я измие, мога със сигурност да ти кажа, че на Тиквата не само ще му омекнат коленете , а и малкото мозък който има ако се срещне с Черепа...

122

Анонимен

преди 4 години

Бойко е отказал акциите,изглежда ще ги прехвърлят на самия отбор.