134

БАНко

преди 4 години

В НЕГОВИТЕ ХОТЕЛИ

133

Анонимен

преди 4 години

Пак ще хрантутим администрацията. Всичкото киреч де що е на държавна службица ще намаже филията с масалце, а обикновения кечист ще ръфа трохи...

132

Анонимен

преди 4 години

Поредната недомислица от Симеонов

131

Анонимен

преди 4 години

Хайде да уточним първата линия при медиците,че нещо не ми се изясняват нещата-лични лекари и целия медицински персонал по болниците,който не спря да работи и лекуваше не само covid...?

130

Анонимен

преди 4 години

Мъкааа, дефакто най-изложените на риск до момента ще ги набутат по мутроморието и ше ги изложат на още по-голям риск под предтекста, че виж как им се отблагодаряват. Подлагат ги на биотерористичен експеримент (понеже точно за това говорим) без дори да се знае дали това ще има някакъв ефект. И да напомним - стратегията на "стаден имунитет" преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колко колкото умрат, умрат.

129

РРРРРРРРРРР

преди 4 години

До kvazi АААА ТО ПОЛИЦАИТЕ АПТЕКАРИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ САМО ДРУГИТЕ ПЛАЩАТ

128

отдавна казано

преди 4 години

Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя. Народът е като едно добиче: колкото повече го удряш, толкоз по-бърже върви към целта, която ти си определил.Те така ... и сега !

127

kvazi

преди 4 години

Комунизъм в действие. За едните може, за другите - не. а това че аз съм с 20 години стаж и всеки месец плащам данъци ???

126

Анонимен

преди 4 години

То е ясно. Валери Симеонов колко хотела имаше ?

125

bam

преди 4 години

Знаех си.. ще избие на социализъм. Дайте пари на хората и това е. Какви са тези купони, държавни станции итн. На кого хвърляте прах в очите? Мизерници. Нашите политици са особено неприятни... как ги избираме... нямам идея!

124

Дайте му тромпет

преди 4 години

Най ме кефи Борисов как намали ДДС на 9% на мутрата Алибегов за кръчмите му!В кръчма и хотел не стъпвам поне година напред като знам какви необразовани мър.ли работят ужассс!

123

Богопомазани гербери

преди 4 години

С една дума целия държавен апарат ще почива на вересия както беше и по соца в това число и ромите те също са гласоподаватели на партията майна.За останалите 14 дневна карантина,ако припарят Гърция и Турция.

122

Човечето

преди 4 години

Тези изброенете ли са само на първа линия,ми продавачки, паботници на бензиностанция, ми банкови служители, хората в пощата и ред други или те не са хора

121

Анонимен

преди 4 години

СЕГА СИ СПОМНИХ:ДАЛАВЕРКАТА СИМЕОНОВ БЕШЕ НАПРАВИЛ ЕДНИ ХОТЕЛЧЕТА ЗА ПОЛИЦИЯТА ДОКАТО "СТРОЕШЕ ОГРАДА" И ВСИЧКИ ТРЯБВАШЕ ДА "ПОЧИВАТ" ТАМ....ЕЙ ДАЛАВЕРНИК Я МАРШ И ПАДНИ ЗА 20

120

Анонимен

преди 4 години

За мисирките няма ли? Те също много заслужиха ,психясвайки народа в началото на карантината.

119

Анонимен

преди 4 години

На милиционерите не им пречи щом е на аванта.Те са свикнали.

118

Анонимен

преди 4 години

Полицията има почивни бази!

117

Анонимен

преди 4 години

Познавам лекари блъскащи по 12-15 дежурства на месец и извънреден часове за Бог да прости в тежки отделения,без 1000лв и без шанс за ваучери,но споко всичко си има край рано или късно.Ще стигнете до Боко и Ананиев на ви лекуват те знаят.

116

турист

преди 4 години

Да отидеш с колеги на ведомствена станиция е пълна простотия от соца Трябва да си яко *** и закъсал за да го направиш !

115

Анонимен

преди 4 години

Как беше- не било компютри,а компоти.От обещанията за безплатни чадъри,ваучери и вайкане да спасим бг черноморие ,кво остана? И очаквате да кажем- да,отиваме пак да си дадем парите на мутрите,пак да слушаме чалга до сутринта,щот сме патреоти! Да,ама -не! Няма да ви стъпим на бетона, а вие викайте пияните англичани и простите скандинавци да правите туризъм.В Турция и Гърция ни очакват!