135

Хунтьо

преди 4 години

До АнонименИдете вие на нивите в UK ,ако ви е харесва,а ний ще седнем малко на чиновническите ви бюра да се потрудим,та белким просперира тая държава.Съвети от крадци и некадърници не ми трябват.Капиш?

134

маФиотска ДС к0чина

преди 4 години

Един критикува носенето на маски-приключват показно живота му.Друг призовава за спазване на мерки като лекар генерал-заплашват го, не им дреме.Мутри се хвалят, че ще сменят Ангелкова с удобен техен човек.Живота на обикновения данъкоплатец не струва и 5 пари.Бягайте!Умните го направиха вече.Тези от тях с късмет, живеят сред бели хора !

133

Анонимен

преди 4 години

Вече свикнах с тези смешни мерки... В казармата съм преживял 27 месеца с много повече ограничения...Ако ще и 5 години да е епидемията, но жертвите да са малко на брой.

132

мммм

преди 4 години

а сега се прехвърлете на съседната статия, в която българка разказва за мерките и дисциплината в Япония и после пак плескайте глупости, че тук си искате сводата само - която, между другото, никой не ви е ограничавал.

131

хахахахах

преди 4 години

тролчетата на червенушките сами си пишат тук, сами си се четат и сами си се радват... хахахаха

130

мижи да те лАжем

преди 4 години

Искате правителството да направи нещо, но вие не искате да направите нищо по въпроса.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Правителството се прави, че ни лекува.Ние се правим, че спазваме мерките.

129

Barba Ganios

преди 4 години

...e toi tozi ot boikovia shtab ...kakvo drugo ochakvate da vi kaje ?!! Na vsichki pravitelsta po sveta im e spusnata zadachata " KoVid -19 " I te izpalniavat !!! Koito se osmeli da proiavi um,znania,opit ,chest ,dostoinstvo ,biva osmivan I ako prodaljava ...samoubivan !!! Chrez tezi masovi represii ,NSR si propravia pat !!! Za vsichko obache se obviniava edin VIRUS !!!!

128

Бойкоеб

преди 4 години

Електората на ГЕРБ вече иска България да бъде като в Китай;))) Не иска европско развитие, основни човешки права;))), свобода, демокрация, само "Стей омм", прехласване по голото кюмбе на Ковидир Майтапчийски и свеждане виновно глава при назидателните речи на Вожда;))) Но, да е живо иска, а защо му е да е живо, като е така безполезно и то не знае;)))

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87Абсолютно

126

Анонимен

преди 4 години

И каква сега, да плащаме държавни пари, за бизнеси които са пътници и то поне за година две? Ама не само за оцеляване, ами и с пропуснати печалби.Много държавник много нещо по тези форуми. А мотиката никой не ще. Не е нито първия, нито последния вирус, който атакува точно кошера индустриално общество, но е началото на все по тежки последици за масовото скупчване на хора. Мисля, че това е като въведение. Който се научи да живее в ситуация със, може да живее и без.

125

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ОТ КРАЯ НА БЕЗРАБОТИЦАТА КОГА?безработните вече си тръгват обратно към нивите в UK. За червените *** спасение няма - рублите са на свършване.

124

Анонимен

преди 4 години

Господ помага, но в кошара не вкарва. Искате правителството да направи нещо, но вие не искате да направите нищо по въпроса. Как да стане? Стига шизофрения. Тези мерки не ви харесвали. И законите не ви харесват, нали. Нарушават ви правата. Да бяхме Китай да ви кажат, друго щяхте да пеете.

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Нали уж всички бяха гладни, пък веднага на ресторант.

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Какво значи "си искат живота"? Ако толкова четете в интернет, а не само по ТВ, ще знаете също, че има малък шанс живота отпреди да се върне и то навсякъде по света.

121

nekompetentnost

преди 4 години

на тези некъдърници и 2 години да им се дадат не могат да се справят, нещата в много страни се подобряват, тук се влошават, докараха хиляди заразени от европа, без надеждни тестове и изолация, сега се опитват да прехвърлят вината на хората

120

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩе караме на фурми до тогава.важното е да не нападате мандри и пак да си изберете селянката за началничка

119

Този цървул

преди 4 години

Този *** ще решава, кога има условия за епидемия и кога не!!!!! Този индивид обяви по телевизиите, че и 3 души да има заразени, значи има епидемия. Епидемия за винаги!!!!!!!!

118

Предложение

преди 4 години

ПРАВЕТЕ ОБРАТНОТО НА ТОВА, което ви казва щаба и е по-вероятно да се здрави!

117

Анонимен

преди 4 години

до 122слабо те интересува докате не засегне и теб. Тогава мотиката няма да ти се струва толкова дора идея. Смешно е само когато я настъпи друг

116

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, още 3-4 години най-много. Ще караме на фурми до тогава.