83

Анонимен

преди 4 години

Спират самолетите, тировете само на вагони на БДЖ минават през бг, а София ако тръгнат с коли към провинцията и обратно се конфискуват. Излизаш само със есемс или писмено разрешение от МВР.

82

Анонимен

преди 4 години

Правната комисия са некадърници като Деси тежката, Ципов и Герджиков които са с толко калпави закони и конституция че сега се вижда че трябва всичко да се рестартира но с други кадри.

81

Анонимен

преди 4 години

То си остава същото ако не и по-зле защото болните и умрелите се удвоиха. По-добре беше извънредно с още по- жестока карантина и пълно затваряне на границата както във Франция ги върнаха. Поне нямаше да се развъди заразата толкова бързо и щеше да се забави до септември или нова година, когато евентуално ваксина и лекарство излезе.

80

аз-ът

преди 4 години

Който е останал без пари и храна, да ми каже адрес, лично ще му занеса на бедния ни народ, който го е яд,че не може да си пръска парите по дискотеки и курорти---Харизанов , стига злобя бе, на мръсното ти *** в устата да се изсера ....

79

Анонимен

преди 4 години

Който е останал без пари и храна, да ми каже адрес, лично ще му занеса на бедния ни народ, който го е яд,че не може да си пръска парите по дискотеки и курорти

78

груба грешка

преди 4 години

Направи народа като разчиташе че бсп може да е някакъв коректив. това е точно комбина бкп=герб+бсп, разгони десните политици и сега вече падна в ръцете на шайката. оттук вече който гъкне е по ЗЗД - помните ли го сега е наречен закон за защита от вируси. скоро няма да може и вицове да разправяте.

77

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

Повече от ясно е , че този "вирус" няма нито да изчезне , нито да се "изтрие" от лицето на Земята... Около 2-3 години за да намали действието си и после ще остане , като другите грипни щамове да обикаля чат пат някоя зима...... Е и?!?! Ние , 2-3 години , ще сме все в "Извънредно положение" ли ?!?! И все ден ще чакаме Правителството как се е събудило от сън и дали му е криво... Или ще чакаме Борисов и МАЙТАПчийски през 10 - 15 дни да си менкат мнението и да отварят и затварят България ?!?! ...

76

аз-ът

преди 4 години

лека полека нещата отиват към бой. Аз съм готов пари да заложа, че Мухобойко ще хвърлу белата кърпа февруари и че ходиме пак на избори. Изчекайте само гербераст-балкон-пляскачи да се вдигне безаработицата навсякъде 10-15%. Ганеца е ***, който се събужда, когато до собствения му г*з опре, иначе ще вика- а добре сме бе. Ей сега да мине тур. сезон, да повлекат хотелиерите фалитите по другите сектори. Тоя АД дето ни го обещавахте, ще дойде ама за вас зимата. Ей тия пляскачите- че ви тричат вази

75

Време ли е ?

преди 4 години

Време ли е да им .... ??? Хайде , че нямам търпение !!!

74

И преди и сега

преди 4 години

Бетонираха се във властта

73

Анонимен

преди 4 години

Бойко го раздаваше много силен, но се огъна под натиска на фейсбук за сваляне на мерките (защото протести нямаше) и сега бележи пълен провал, та не знае накъде да хване - с мерки ли, без мерки ли. Добре започна, но нямаше логика да премахва положението след като точно в момента няма под 50 регистрирани на ден.

72

аз-ът

преди 4 години

Простолюдието, щом реве, значи мерките са правилни. Ще се научите на ред, особено като дойде втората вълна на вируса.----да де, ама един чиновник да ни обижда на простолюдите. Ти си чиновник бе смок. Чиновник. ЧИНОВНИК! Чантаджия-бюроджия, момче за всеки и всчико, който всяка сутрин връзва обувките на началника наведен през кръста с г*за към него. Отде па точно ти бе се взе за аристокрация спрямо нас?

71

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Имам един такъв въпрос към "умните глави" на нашите "Велики" управляващи : КОЛКО , СПОРЕД ТЯХ , ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ "ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" ?!?! 1 , 2 , 4 , 5 ..... години ?!?! КОЛКО ?!?! Искам да знам ....... Или ще продължи толкова , колкото им "наредят" от Господарските Нации ?!?! ....... При положение , че вече доста Лекари и здравни специалисти се изказаха че този "Вирус" ще има действие от 2-3 години до доста години напред във времето !!! Просто ще е на "приливи" и "отливи" .....

70

Анонимен

преди 4 години

до 71Мда, и аз не го разбирам твоя прадядо ! Най вероятно е бил някакъв бандит, да не е от Банкя?

69

отец Нафърфорий

преди 4 години

Бойко Борисов: Хора, аз пазя вашите пари! Парите ще ни потрябват в по-критично време!''-----ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ТАКЪВ ПАЗИТЕЛ ДА ТИ ПАЗИ ПАРИТЕ.................

68

Анонимен

преди 4 години

Ако червените трябва да уморят 10 000 българи за да дойде Радев на власт ще го направят на секундата.

67

политикофоб

преди 4 години

преди да сме станали гербаджии,бесепари и т.н. сме били българи, и когато проумеем това и не допускаме да ни разделят/и владеят/,ще бъдем пак българи!

66

Анонимен

преди 4 години

Червените *** треска ги тресе, че правителството овладя положението и нямаме хиляди мъртви .

65

просперитет ГРОБ

преди 4 години

''С новите разпоредби се дава право на министъра на здравеопазването да разпорежда противоепидемични мерки.''-ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИРА ТАКА:Бойко е ЦАР и само ще РАЗПОРЕЖДА, а дедо Бананиев ще разписва и подпечатва.

64

НАРОДЪТ ИЗНЕМОГВА!

преди 4 години

И КАКВО ОТМЕНЯТ ТОГАВА? НА ПРАКТИКА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ОСТАВА! ЕЙ, ТОЯ БАНКЯНСКИЯ САМО ИЗМИСЛЯ ВРЪТКИ ДА СЕ КРЕПИ НА ВЛАСТ! КАКВО СТАВА С БАРСЕЛОНА И ПРАНЕТО НА ПАРИ? СЕГА СИ ПИШЕ АКТИВ С ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ "АКТИВНА ГЛУПОСТ", ЗА ДА СЕ НАХВЪРЛЯ СРЕЩУ ВСЕКИ, КОЙТО ЩЕ ПИТА ЗА КЪЩАТА, ЗА ПАРИТЕ И ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО. И НАЛИ ЕВРОПА СЕ УЧЕЛА ОТ НАС КАК БЛЕСТЯЩО СЕ СПРАВЯМЕ С ВИРУСА. ЩО ЩЕ ТОГАВА ЕВРЕИНА ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ В ИТАЛИЯ. ИКОНОМИКАТА БОКО, ИКОНОМИКАТА ***! СПРИ С ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ.