30

Можем я

преди 4 години

Не може един *** футболист да получава многократно от лекар, инженер , учител, работник които дават полезен продукт.

29

или

преди 4 години

До Ха!Като че ли повече на цирк прилича.

28

Анонимен

преди 4 години

Не можем без да ходим на театър, без концети, без футбол.Могли са повреме на фашизма в концлагерите.Сега го могат само тесногръди, уплашени плаз модии

27

Анонимен

преди 4 години

Винаги ми е смешно да чета простотиите на въпросния Дуранкев професор по политикономика, абсолютно и безусловно доказано неадекватен.

26

Язека

преди 4 години

...мислим, че и без теквия изку.фели пруфесури мое...

25

Анонимен

преди 4 години

А пък се радвам, че няма футбол в България, то беше един футбол и едни футболисти !!!!! Никакви държавни пари за футбола!

24

Анонимен

преди 4 години

Без футбол и без тетатър не можем, но без пишман икономисти можем и даже ще ни е по-добре!

23

Анонимен

преди 4 години

Гледай си пенсията деде и не давай акъл за футбола!

22

Анонимен

преди 4 години

До испанкаКакто задават логични въпроси, така и ще ги забравят, като мине кризата. А изследователите напоследък никъде не ги тачат много. На медиците също ръкопляскат, но ще си останат най-омразната професия на планетата. Така е устроен човекът - ако има добре платено малцинство, особено по-образовано от него, рано или късно натиква това малцинство в миша дупка.

21

Анонимен

преди 4 години

Нормалните хора по принцип не се интересуват от футбол.

20

Анонимен

преди 4 години

Доколкото помня историята - Театър е имало в Древна Гърция, обаче "икономисти" не е имало! Защо така, пУрфесоре?

19

Не

преди 4 години

До фен на Танас: Да не дава Господ да се заразиш! После няма да ти мине изобщо наум за спорт! Ще се чудиш как въздух да си поемеш до края на живота си, а той надали ще е дълъг. Истинско възстановяване и нормален живот на преболедувалите е под въпрос.

18

испанка

преди 4 години

В Испания, в пика на кризата, побеснелите испанци казали на правителството сега да пита футболистите как да лекуват от вируса. Нали това са най-богатите хора в държавата, най-тачените, най-големите галеници. А изследователите, микробиолозите са натикани в кабинетчета и с по 2 000 евро заплати. В дни на заплаха за живота хората задават и логични въпроси...

17

Аз

преди 4 години

Хич не ми дреме за ритнитопковците, и без това за нашите за нищо не стават. Да вземат да се хванат на работа.Без театър също ще минем.

16

Анонимен

преди 4 години

Голяма смелост се изисква, за да отречеш в едно изречение театъра и футбола.Този е за финансов министър - ще ореже всички разходи набързо.

15

Lan

преди 4 години

Ало, поредният "умен"...хората могат и само на хляб и вода да живеят, ама НЕ искат! Искат театър и футбол, барове, екскурзии, библиотеки, фитнеси,...искат да живеят, не да съществуват!

14

Krom

преди 4 години

До Анонимен 2 - Тоест, няма да ядеш а ще "подкрепяш" любимите си циркаджии? Зле си, честно.

13

Анонимен

преди 4 години

Бързо ще размислите за спорта като няма социални отдушници за хората и излязат пред парламента и ви изметат, чиче! Така е много лесно да даваш акъл! Спортът е здраве - физическо и психическо, а гледането на спорт, на кино, на театър, на концерт е социален отдушник на хората! Така че не, не можем нито без футбол, нито без театър!

12

Ковидов

преди 4 години

Сега най-важното е да се запази екосистемата на старт апите. Държавата трябва да поеме своята отговорност към IT сектора и да не допусне криза.

11

Анонимен

преди 4 години

До: номер 5 (фен на танас)Ми какво чакаш тогава, земи един пистолет и се гръмни в главата още сега като не ти се живее!Ако те хване коронавируса ще се мъчиш много, да знаеш! Не ги ли гледаш интубираните?А нас, които още ни се живее, ни остави да си живеем живота както можем, става ли?