39

Анонимен

преди 4 години

не може да пиеш.да вземаш амфетки.да си финансово нестабилен и на всичко отгоре да блъскаш.шумиш с викове или музика.ето глобиха те.а и жена ти в момента е финансово нестабилна и с лошо пиянство.а и вече престаряла.

38

Анонимен

преди 4 години

Няма да паднем на такова ниво.......................Ниво ли беше че да го опишеш!

37

Анонимен

преди 4 години

Жени и тачо сеирджиеви поздравяват квартал бояна с педента не сме безгрешни но сме истински. Истинските хора така правят, в лриза си дават последните стотинки за цигари и алкохол и си видят децата в районното, ахам. И си бият съседите и някой им правел магия за да са нещастни. Ааа момент, при предния ибжидент тя нали твърдеше, че не живее там? Я да върнем интервютата две седмици назад?

36

Додо

преди 4 години

Пуснаха от ареста Жени Калканджиева ================ИЗВИНИХА ЛИ Й СЕ, ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО?

35

Анонимен

преди 4 години

нямам никаква идея кои са тея

34

Анонимен

преди 4 години

Защо е пусната? Да си доубие съседите? Гледах й клипчето - каза ми, хвърлят ми се яйца, нормално е. Нямам пари, тачо има гаранция 5000лв. А тачо що има гаранция? Щото е прекопал градинката пред блока ли? Някой й бил направиш магия да избяга мъжа й от нея - това даже няма да го коментирам. Детето да се извежда най-бързия начин към платено приемно семейство, а тези двамата са за принудително въдворяване.

33

Анонимен

преди 4 години

На тоя Тачо му погледнах страницата в феисбук наредил бутилки от бира и се хвали колко е пил и че му дали предупреждение за изгонване ...Stefan manov

32

Канал 3

преди 4 години

Журналист от Канал 3: : Мъжът Ви работи ли?Жени Калканджиева: Не, Тачо не работи. Гледа детето! БУХАХАХАХАХАХАА Представям си как ще го възпита. Обикновено, когато единия родител е отрепкa, другия е свестен. Тука братче нЕма! И двамата са тотални пропадналяци! Да е живо и здраво, но трябва да му бъде помогнато!

31

Анонимен

преди 4 години

до 33 Интересно е дали са вкарали детето в ареста заедно с тая, щото тя искаше да влезе в ареста с детето си.

30

ДА

преди 4 години

Агенцията за закрила на децата-къде е!?Това дете ще бъде с увредена психика!

29

Лист хартия

преди 4 години

До Гост: какво общо има Ники Кънчев тука бре, калмук? Или гледаш да разсееш темата на разговора. Темата е Жени Калканджиева. Гарбича Жени Калканджиева. Ники Кънчев, да е жив и здрав няма място в тази тема.

28

Анонимен

преди 4 години

до 33 Не че я защитавам тази , но за да я тестват за алкохол и наркотици, трябва да е била зад волана.

27

Пол Гаскойн

преди 4 години

И после аз съм бил алкохолик???

26

Анонимен

преди 4 години

Какви свидетели търсят? Веществените доказателства? Видеозаписите не само на съседите, но и на журналистите, ако не са достатъчни! Само това което видяхме от камерите на журналистите си е хулигансво от най-тежък характер!!!! Какво има още да се доказва? После се смейте на ББ: "ние ги хващаме, те ги пускат". Запалила цигара в затворено обществено място. Обидни думи. А за детето къде са социалните? Тестваха ли я за алкохол и наркотици?

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28 Че не сме въздържатели, не сме. Просто си употребяваме кротко и порядъчно, без да занимаваме комшиите с персоните си.

24

бг звезди

преди 4 години

Браво! Веднага да спретва купон с пиене и дрога до пълно посиране.

23

Анонимен

преди 4 години

Жени сериджиева ще извика гала за свидетел и готово. Наистина, в какви условия се гледа това тяхно дете? Баща безработен и изобщо без трудови навици от години, майка с проблеми с алкохола или с психиката, не знам кое от двете. Усещам как къшата им мирише на стари цигари натрупани в пепелник още от вратата

22

Анонимен

преди 4 години

Лелееее...гледах клипа преди малко от оная нощ. Тази е луда в буквалния смисъл.Тази ще ти отреже гърлото докато спиш без да се замисли. Откачила е тотално....

21

Дур бре!

преди 4 години

Защо я пуснаха?! Това е изключително деморализиращо за обществото! За пореден път на обикновеният, спазващ законите българин, му се бе изходено на главата. Но, те пуснаха извергът, който закла момчето в Борисовата градина и се кри цяла година, та тази кокошка пропита, продрусана и проеbана ли....

20

Анонимен

преди 4 години

до 28 Ми сигурно ще й е роднина тоя *** иначе нормален човек нямам как да одобрява поведението на тази наквасена женица.